Son eklenen

Kahkaha Tufanı Yaşayacağınız En İyi Komedi Filmleri

Komedi filmleri, ülkemizde ve Dünya sinemasında film kategorileri arasında çok izlenmektedir. Ana vurgusu mizahtır. Peki, en iyi komedi filmleri neler?

1. Hangover ( Felekten Bir Gece ): Çok eğlenceli ve sıra dışı mizah anlayışına sahip olan bu filmin yönetmeni Toddy Phillips. Oyuncu kadrosunda Bradley Cooper, Ed Helms ve Zach Galifianakis var. Bekârlığa veda partisi için Las Vegas’a giden dört arkadaşın komik maceralarını anlatıyor. Eğlenmek için gittikleri partide sarhoş olurlar. Uyandıklarında ise yanlarında uçuşan tavuklar, bir kaplan ve ağlayan bir bebek görürler. Ne olduğuna dair bir şey hatırlamayan bu dört arkadaş, ipuçlarını takip ederek başlarına ne geldiğini öğrenmek zorundadır. Los Angeles’te bekleyen bir gelin ve düğün var. En iyi komedi filmleri arasında olan bu filmin diğer serilerini de kaçırmayın.

Hangover(2019)-IMDb 7,7

2. Yes Man (Bay Evet): Bir ABD yapımı olan filmin yönetmeni Peyton Reed. Kadroda Jim Carrey,Zooey Deschanel ve Bradley Cooper var. Film, her şeye hayır diyen Carl Allen’ın katıldığı bir program sonucunda her şeye evet demesiyle ilerliyor. Harika bir mizah ile sunulan bu film, izleyicileri kahkaha tufanına sürüklüyor. Kesinlikle komedi film severlerin listesinde yer almalı.
Yes Man (2009)-IMDb 6,8

3. Shaun Of The Dead (Zombilerin Şafağı): Zombi film karakterlerini tiye alan bu filmin yönetmeni Edgar Wright. Oyuncular arasında Nick Frost,Simon Pegg ve Dylan Moran var.Zombi komedisi olan fimde Kuzey Londra’yı zombiler basar. Shaun sevdiklerini kurtarmak için yola çıkar. Korku filmi temalarını mizaha çevirme anlamında ilginç bir filmdir.

Zombilerin Şafağı (2004) IMDb 7,9

4. Groundhog Day (Bugün Aslında Dündü):  ABD yapımı olan bir komedi filmi. Başrolde Bill Murray’i görüyoruz. Bir hava durumu spikeri olan Phil, nefret ettiği bir günü defalarca yaşamak zorunda kalıyor. Bir etkinlik için Pensilvanya’nın kırsal alanına giden Phil, kardan dolayı yollar kapanınca geri dönemiyor. Dahası zaman döngüsüne yakalanıyor. Kendi kategorisinde kahkaha şöleni yaratan ‘’ GroundHog Day ‘’ en iyi komedi filmleri listesinde yerini almayı başardı.

GroundHog Day (1993) IMDb 8,0

5. Hitch ( Aşk Doktoru):  ABD yapımı olan bu komedi filminin başrolünde efsanevi oyuncu Will Smith ‘i görüyoruz. Diğer oyuncuları Eva Mendes ve Kevin James. Aşk doktoru Alex, erkeklere hayatlarının aşkı kadını bulmaya yardım eder. Sara ise köşe yazarıdır. Alex ve Sara birbirlerine yakınlaşırlar. Bir gün Sara Alex’in müşterisini araştırmaya alınca, işler karışır. Romantik komedi severler için izlenmesi gereken bir film.

Hitch (2005)-IMDb 6,6

3 Yorumlar

  1. Üçünü izlemedim. Onları izleyeceğim 🙂

    YanıtlaSil
  2. zombilerin şafağını izlememişim, diğerlerini izledim, aralarında favorim groundhog day :)

    YanıtlaSil
  3. Bugün aslında dündü benim için güzel bir anıdır :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu