Son eklenen

Telekinezi Nedir? Telekinezi Gerçek mi?

Kelime anlamı olarak uzaktan kontrol etme manasını taşıyan telekinezi, herhangi bir cisim ile fiziksel temas kurmadan onu hareket ettirme uygulamasıdır. Bunun içinde düşünce gücü kullanılır. Yani özet olarak telekinezi düşüncenin gücü ile yayılan enerjinin cisme fiziksel temasın dışında bir temas uygulayarak onu hareket ettirmesidir.

Telekinezi Gerçek mi?

Şuan için yani günümüzde telekinezi uygulamasının doğruluğunu veya yanlışlığını ispatlayacak bir araştırma yapılmamıştır. Yani böyle bir eylemin gerçekleştirilebilmesi tam olarak ispatlanamamıştır.

Her ne kadar telekinezinin doğruluğu ispatlanamasada bazı youtube kanalına sahip olanlar herhangi bir hile olmadığını kanıtlayarak telekinezi uygulamasını gerçekleştirmişler ve bunuda videoya alarak takipçileri ile paylaşmışlardır.

Paylaşılan videolara pek çok kişi inanırken bir diğer kesimde inanmamaktadır her ne kadar hile olmadığı ispatlansada.

Ayrıca ünlü bir Psişik birey olan Uri Geller bir kaç psişik yeteneğini Uğur Dündar'ın programında sergilemiş ve pek çok kişiyi hayrete düşürmüştür.

Telekineziyi Başarmak İçin Ne Yapmalı?

Telekinezi uygulamasını başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için ilk olarak telekinezi ile aramızdaki duvarı kırmamız gerekiyor. Burada duvardan kasıt telekinezi uygulamasına karşı düşünülen olumsuz düşüncelerdir.

Bahsi geçen bu olumsuz düşüncelerden dolayı telekinezi yapmak istesekte büyük bir ihtimal ile başarısız olacağızdır.

Örnek vermek gerekirse; "telekineziye inanmıyorum, telekinezi diye bir şey gerçek değil kesin bir hilesi vardır" gibi düşünceler telekinezi ile aramızda bir duvar oluşturur ve bu duvarda telekinezi eyleminin gerçekleşmesine mani olur.

Bu yüzden ilk önce zihnimizdeki olumsuz düşünceleri tespit etmeli ve bunlardan arındıktan hemen sonra telekinezi uygulamasına geçiş yapmalıyız. Ancak bu şekilde telekinezi mümkün bir hal alabilir ve gerçekleşir.

Son olarak ise telekinezinin gerçek olup olmadığını merak ediyorsanız ve kendinizce bunu ispatlamak istiyorsanız bahsi geçtiği gibi telekineziye karşı olumsuz düşüncelerden kurtulun ve telekinezi uygulamasını gerçekleştirmeye çalışın. Böylelikle eylemin sonucuna göre doğruluğunu ve yanlışlığını kendinizce ispatlamış olursunuz.

2 Yorumlar

  1. Süper gücüm olsa telekinezik güçlerim olsun isterdim. Xmen magneto bana küçüklüğümden beri çok havalı gelirdi. Ama gerçek hayata ya hiledir o düşüncem galiba bana mani olucak gibi :)

    YanıtlaSil
  2. Ben telekinezi yeteneğim olmasını isterdim.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu