Son eklenen

AVON ORTAĞI OLARAK PARA KAZANMA YOLLARI

Avon ülkemizde oldukça ünlü bir firmadır. Avon, yıllardır reklamlarıyla ve uygun fiyatlarıyla kendisini zirve denilebilecek noktaya ulaştırdı. Güven konusunda da kendisini yükseltip ününe ün kattı. Günümüzde Avon ortağı olmayan oran çok azdır. 100 tane evin yüzde 80'lik kısmı Avon bayiliğinde üyedir diyebiliriz.

Avon Nedir?

Avon, kişisel bakım ürünleri, makyaj malzemeleri, takılar, tokalar, parfümler, çantalar gibi birçok kozmetik ürünlerine sahip olan bir firmadır. Bu ürünleri normal piyasa fiyatlarının daha da altında satarak kendisini öne çıkarmıştır.

Avona Nasıl Ortak Olabilirim?

Çevrenizde Avon ürünleri satan bir Avon ortağı olan tanıdığınız varsa kendisini referans göstererek oldukça kolay bir şekilde katılabilirsiniz. Ya da direkt olarak Avon firmasıyla iletişime geçebilirsiniz. Günümüzde birçok sosyal medya hesaplarında bile karşımıza Avon firmasına ortak olabilmek için fırsatlar çıkabiliyor.
Sizden istenilen bilgileri vererek en kısa zamanda Avon yetkilileri tarafından dönüş alabilirsiniz. Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra Avon sizlere aylık katalog gönderecektir. Her ayın kataloğu farklıdır ve belirli tarihler arasında katalog değişir. Avon’da, hiç bir sermaye ödemeden kazanç elde etmek oldukça mümkündür.
En çok ev kadınlarının tercihi olup, çalışanların da kolaylıkla ek kazanç elde ettiği bir firma olan Avon aynı zamanda hiç bir işinize engel olmadan gönül rahatlığıyla güvenebileceğiniz bir firmadır. Çünkü sizi bağlayan bir iş yeri veya bir patronu olmadığından dolayı fazlasıyla arta kalan zamanınız oluyor. Bu zamanda ek olarak istediğiniz her işi yapabilirsiniz.

Avondan Para Kazanma Yolları

Avon her ay size PTT yoluyla katalog gönderir. Müşteri kataloğundaki fiyatlarla temsilci kataloğundaki fiyatlar aynı değildir. Size gönderilen kataloğu çevrenizdekilere, arkadaşlarınıza, akrabalarınıza gösterip onların ihtiyaçlarına ilişkin siparişler alabilirsiniz. Aldığınız siparişlerin ücreti temsilci fiyatı baz alınarak fatura edilecektir.
Belli bir satış yaptıktan sonra Avon tarafından sizin adınıza hediyeler gelir. Siz bu hediyeleri de satarak daha fazla kar elde edebilirsiniz. Ne kadar çok satış yaparsanız o kadar çok hediye alırsınız. Dilerseniz kendi altınıza bir temsilci ekleyerek, temsilcinin satışına göre kazancınızı arttırabilirsiniz.

avondan para kazanma, avondan para kazan, avondan nasıl para kazanılır, 


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu