Son eklenen

EN ÇOK İZLENEN İNTİKAM VE AŞK DOLU 5 TAYLAND DİZİSİ

Sizde uzak doğu dizilerine bayılıyorsanız işte size en çok izlen 5 Tayland dizisini listeledik. İntikam ve aşkı dolu dolu içerisinde barındıran ve dünyada en çok izlenen dizileri sizler için seçtik. İşte boş zamanlarınızı keyfe dönüştüreceğiniz 5 Tayland dizi önerisi…

HUA JAİ SİLA / 2019 yapım

TÜR: AKSİYON, DRAM, ROMANTİK

BÖLÜM SAYISI: 27

Dizinin konusu: annesini bir kaza sonucu kaybeden Tor babası ile yaşamaya başlayacaktır. Babası ise evlidir ve üvey annesi ve kardeşinden sürekli şiddet görmektedir. Komşularının kızı Mintra bu durumu istemese olacakların önüne geçemez ve Tor üvey annesi tarafından şiddet gördüğü bir gün nehre düşer ve yakınları tarafından ölmüş olarak kabul edilir. Tor aslında o gün ölmemiştir ve yıllar sonra ona bu kadar zulüm yapan üvey annesi ve üvey kız kardeşinden korkunç şekilde intikam alacaktır… Kendini Sila olarak tanıtan tor çocukluk aşkı olan Mintra ile karşılaşmasıyla planını harekete geçirmesi bir olacaktır. Dolu dolu sahneleriyle izlerken hep bir merak duygusu yaşatacak olan bu dizi Tayland dizileri arasında çok popüler bir yapım. Sizde uzak doğunun intikam ve aşk dizilerini seviyorsanız hiç vakit kaybetmeden izleyebilirsiniz.

KLUEN CHEEVİT / 2017 yapım

TÜR: DRAM, ROMANTİK

BÖLÜM SAYISI: 15

Dizinin konusu: Jee herkesçe tanınan bir artist ve modeldir. Jee’nin annesi ise zengin bir adamla evlenmiş ve bu adamın kızına kötülük yapmak istediğinden habersizdir. Üvey babası olan bu zengin adam bir gün Jee ye kötü emellerini gerçekleştirmek için ilaç verir. Üvey babasının elinden bir şekilde arabasına binip uzaklaşan Jee ilacın etkisi ile genç bir kıza çarpar ve kız ölür. Ölen kızın nişanlısı Thit Jee yi suçlar bu nedenle de Jee den intikam almak ister. Thit Jee’den intikam almak için yemin etmiştir. Başarılı bir genç avukat olan Thit geçekten intikam alabilecek mi?

RAENG TAWAN / 2016 yapım

TÜR: DRAM, AKSİYON

BÖLÜM SAYISI: 14

Dizinin konusu: ünlü bir tasarımcı olmak isteyen Kate yurt dışındaki eğitimini bitirip Tayland’a dönmüştür. Kate’in erkek kardeşi ise Na Poo’nun cinayete kurban giden kız kardeşinin bir numaralı cinayet zanlısı durumundadır. Kate aslında gerçek katilin erkek kardeşi olmadığını ve gerçek katilin kim olduğunu ortaya çıkarması için Poo’dan yardım ister. Poo ise Kate ve ailesinden intikam alma peşindedir. Kate kardeşinin masumiyetini kanıtlaya bilecek mi? Na Poo ise gerçek katilin kim olduğunu bulabilecek mi?

TRA BARB SEE CHOMPOO / 2018 yapım

TÜR: ROMANTİK, KOMEDİ, DRAM

BÖLÜM SAYISI: 24

Dizinin konusu: Patsakorn zengin bir ailede büyümüş sevgi görmemiş bir gençtir. Babasına karşı hep öfkeli olan Patsakorn annesinin ölümüden babasını suçlu tutmaktadır. Patsakorn ile aynı okulda olan Kangsadan bir şekilde tanışırlar. Bu tanışmadan bir süre sonra Patsakorn’un babası Kangsadan ve annesini yaşadıkları eve getirir ve orada kalmalarını ister. Bu durumdan hiç hoşlanmayan Patsakorn ise artık Kangsadan’ a düşman olacak ve onu üzmek için her yola baş vuracaktır.

GAME PAYABAHT / 2016 yapım

TÜR: AKSİYON, DRAM, ROMANTİK

BÖLÜM SAYISI: 18

Akkee kızkardeşinin intiharı ve ailesinin iflasının sorumlusu olarak ölen kız kardeşi Wanisanın sevgilisini Chatchanoku görmektedir. Bu olanların şokunu üzerinden atamayan Akkee intikam almak uğruna Chatchanokun kız kardeşini kaçırır. Akkee intikam hırsıyla haksız yere kaçırdığı kıza eziyet etmeye başlar. Akkee intikamını almada başarılı olabilecek mi?

2 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu