Son eklenen

CHAOS WALKİNG FİLM İNCELEME

Chaos Walking, bilim kurgu türünde bir filmdir. İnsanlık çok zor durumdadır ve çözüm yolu olarak çok uzaklarda bir yerde yeni bir dünya kurulur. Ancak burada da insanlığın peşini kötü olaylar bırakmaz. Yeni dünya düzeninin kurulduğu bu gezegende Noise adını verdikleri bir virüs nedeniyle iyice köşeye sıkışırlar ve ne yapacaklarını bilemezler.

Bu virüsün en büyük özelliği öldürmüyor ama insanın aklını yemesine sebep oluyor. Virüsün bulaştığı herkes, insanların düşünceleri okuyabilme yeteneği kazanıyor. Çevredeki binlerce insanın düşünceleri aynı anda kafanızın içinde olduğunu ve nasıl bir gürültüye maruz kaldığınızı düşünün. Bu sebeple insanlar daha fazla dayanamaz ve aklını yitirirler.

Yeni Dünya’da bulunan ve virüse maruz kalan insanlardan biri olan Todd Hewitt, henüz ergenliğin sınırında olan bir gençtir. Bir gün Viola isminde ki bir kadınla karşılaşır. Onun yanındayken tüm düşüncelerin yok olduğunu ve gayet huzurlu bir şekilde olduğunu keşfeder. Viola, virüsün işlemediği, sahip olamadığı tek insandır. Hiçbir bağlantıları olmasa bile burada yaşanan bu durumu çözmek, nedenlerini öğrenmek için beraber bir maceraya atılırlar. Herkesçe görünen, duyulan ve bilinen düşüncelerin olduğu bir yerde nasıl yakalanmadan bunu başaracaklardı?

Chaos Walking filminde yönetmen koltuğunda Doug Liman otururken, Viola rolünde Daisy Ridley ve Todd rolünde de Tom Holland başrol oyuncuları olarak göze çarpıyor. Demian Bichir ve Kurt Sutter ise onlara eşlik edecek diğer oyunculardandır.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu