Son eklenen

Oppo F11 Pro Telefon İncelemesi


Oppo F11 Pro telefon modeli harika bir gradyan renk kaplamasıyla tamamen çerçevesiz bir tasarıma sahiptir. Önde ve arkada oldukça iyi kameraları vardır ve 20W VOOC 3.0 şarjlı 4.000 mAh bataryaya sahiptir. Cihazın güncel fiyatı 320 dolardır. Oppo F11 Pro telefon 6.5 inç ekrana sahiptir. Üst ve yanlarda ince çerçeveler bulunurken, alt tarafı üste göre nispeten daha kalındır. Oppo F11 Pro, pop-up selfie kameralı en son telefon modellerinden biridir ve Qualcomm Snapdragon işlemci ile gelmektedir. Telefon, siyah ve yeşil renklerde, orta segment telefonlarda popüler hale gelen degrade bir kaplama ile çok güzel parlıyor.

Oppo F11 Pro telefon Teknik Detaylar
Oppo F11 Pro Hindistan'da indirimli fiyatla satışa sunuldu. Telefon 6GB + 64GB depolama alanının temel varyantı için 200 dolarla başlarken, 128 GB bellek varyantı 230 dolar olarak fiyatlandırılıyor. Telefon 6,5 inç Full HD + ekrana sahip ve MediaTek Helio P70 sekiz çekirdekli işlemci tarafından destekleniyor.

OPPO F11 Pro, çerçevesiz bir ekrana sahiptir oldukça şık ve estetiktir. Ayrıca açılır bir selfie kameraya sahip cam ve metal bir gövdeye sahiptir. Telefonun yan kısımlarında güç ve ses düğmeleri son derece estetik tasarlanmıştır. Üstün izleme deneyimi için tasarlanmış yüzde 90,90 ekran oranına sahip 6,5 inçlik Panoramik ekranı vardır. Şirket, İnanılmaz bir izleme deneyimi için 1.080 x 2.340 piksel ekran çözünürlüğüne ve 396 PPI yoğunluğuna sahip bir ekran kullandı. Telefonda arkaya monte edilmiş bir parmak izi okuyucu çok hızlı çalışıyor.

Telefonda çift 48MP + 5MP arka kamera ve f / 1.8 diyafram açıklığı, Otomatik HDR, faz algılama otomatik odaklama ve 1080p video kayıt yeteneği olan 48MP birincil sensör vardır. Telefonda derinlik algılayıcı bir birim olarak görev yapan ikincil bir sensör ve muhteşem resimleri çekebilen bir PDAF mekanizması var. Öne bakan 16MP selfie kamera, Otomatik HDR ve 1080p video kaydı gibi özelliklere sahiptir. Oppo F11 Pro, loş ışık koşullarında bile güzel resimler çekebilecek kadar profesyonel bir cihazdır. Motorlu açılır selfie kamera, selfie'lerin doğal görünmesini sağlayacak şekilde dizayn edildi.

OPPO F11 Pro, MediaTek Helio P70 işlemci ve yüksek kaliteli oyunları kolaylıkla oynamanızı sağlayacak bir Mali-G72 MP3 GPU ile güçlendirilmiştir. F11 Pro'da 6GB RAM ve Android 9,0 Pie tabanlı ColorOS 6'yı çalıştırıyor. Telefonda bulunan bağlantı seçenekleri 4G LTE, VoLTE, çift nano SIM kart yuvası, Wi-Fi, Bluetooth 4.2 ve bir microUSB bağlantı noktasından oluşuyor. OPPO F11 Pro, bir-bir buçuk gün boyunca kolayca kullanılabilen 4.000 mAh batarya içerir. Şirket yetkililerinin ifadelerine göre 2 saat konuşma için sadece 5 dakika pili şarj etmeniz yeterlidir.

 Cihaz VOOC 3.0 Flaş Şarj teknolojisi kullanılarak 20W'da hızlı şarj edilebilir. Cihaz, tüm müzikleriniz, videolarınız, filmleriniz, dosyalarınız vb. İçin geniş depolama alanı sağlayan micro-SD kart yuvası ile genişletilebilir. Oppo F11 Pro akıllı cihaz sekiz çekirdekli bir korteks CPU ve 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip 12nm 2.0GHz sekiz çekirdekli MediaTek Helio P70 işlemci ile güçlendirildi. Telefonun micro-SD kart yuvası üzerinden 256 GB'a kadar genişletilebilir bir belleği var. Telefon, 4 GB + 64 GB versiyonu, 6 GB + 64 GB ve 128 GB + 6 GB olmak üzere 3 yapılandırmada sunulmaktadır. Tüm varyantlar 256 GB'a kadar genişletilebilir

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu