Son eklenen

PC Üzerinden Oynayabileceginiz En İyi Ücretsiz Oyunlar


Günümüz teknolojisi geliştikçe oyun sektörü de onunla birlikte hareket ediyor. Haliyle oyun sektörünün bize sunduğu oyunları oynamak başlıca isteklerimiz arasında yer alıyor. Fakat bu oyunları oynamak için bazen elimizi cebimize sokmamız şart oluyor. İşte, hazırladığımız bu listede cebinize bir kere bile dokunmadan oynayabileceğiniz en iyi ücretsiz oyunlardan bahsedeceğiz !

Apex Legends
Battle Royale oyunları son zamanlarda dünya üzerinde çok fazla olumlu dönüş topladı. Fortnite ve PUBG’nin karışımı gibi gözüken bu oyun önemli ölçüde oyuncu kitlesine ulaşmış durumda. 60 kişi ve 3’erli takım halinde başladığınız haritada çeşitli silahlar ve ekipmanlar arayıp, rakip oyunculara karşı mücadeleler vermeniz gerekecektir. Ayrıca oyunda bir çok fonksiyonun bulunması aldığınız keyfi üst düzeylere çıkaracaktır. Oynaması ücretsiz oyunlar arasında yerini almış bu oyuna BURADAN ulaşabilirsiniz.

Warframe
Eğer bilim kurgu hayranı iseniz bu oyun tam size göre bir seçim olacaktır. Uzay temalı bir atmosfer yapısına sahip olan bu oyun zengin içeriği sayesinde birçok oyuncuyu bünyesinde bulundurmaktadır. Çok fazla içeriğe sahip olmasına rağmen ücretsiz olması insanların ilgisini çekmiştir. İsteğinize göre tek başına yada arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bu oyun size başlangıçta 3 farklı karakter seçme imkanı veriyor. Karakterinizi seçtikten sonra gezegenden gezegene dolaşıp oyunun size verdiği çeşitli görevleri yerine getiriyorsunuz. Kolaydan zora doğru giden görev yapılarında kendinizi güçlendirip kazandığınız paralar ile çeşitli silahlar alabiliyorsunuz. Steam ücretsiz oyunlar kategorisinde yer alan bu oyuna BURADAN ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Paladins
Tatli grafik yapısıyla dikkatleri çeken bu oyun, 2015 yılından bu yana birçok insan tarafından beğenileri toplamıştır. 20 Milyondan fazla oyuncusu bulunan bu oyunun en iyi ücretsiz oyunlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Steam üzerinden bir çok olumlu oy alan bu oyun Overwatch ile benzerlik gösteriyor. Oyuncuların 2 takıma ayrılıp birbirleri ile arena üzerinde mücadele ettikleri bu oyuna BURADAN ulaşabilirsiniz.

World Of Tank Blitz
İçerisinde farklı türde bayrakların tanklarını bulunduran bu ücretsiz online oyun, oynanış tarzı ile dikkatleri çekiyor. Tanklar arasına kendinizi bir mücadele ortasında bulduğunuz bu oyunda 100 milyondan fazla oyuncu bulunuyor. Ayrıyetten World Of Tank Blitz, optimize edilmiş grafikler ve düşük sistem gereksinimine sahip olduğu için bizlere akıcı bir oyun keyfi sunuyor. 300’den fazla özel araca sahip olan bu oyunda arkadaşlarınızla beraber takım kurup oynayabilirsiniz. BURAYA tıklayarak steam üzerinden oyuna ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Team Fortress 2
Team Fortress 2 oldukça eski bir oyun olmasına rağmen tüm zamanların en beğenilen ücretsiz oyunlarından biri olmaya hak kazanmıştır. Team Fortress çeşitli oyun modları, haritalar ve ekipmanlar gibi şeyleri içeren güncellemeleri sizlere ücretsiz bir şekilde sunuyor. Türkçe dilini destekleyen oyununun sunucularında hala bir sürü oyuncu bulunuyor. Arkadaşlarınızla oynayarak büyük bir zevk alabileceğiniz bu oyuna BURADAN ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Counter-Strike: Global Offensive
Uzun bir geçmişi olan CS serisinin son oyunu olan CS:GO global bir oyuncu kitlesini içinde bulunduruyor. Oyunda rekabetçi,yoldaş ve basit eğlence gibi birçok mod bulunmaktadır. Bu oyunda bulunan adil yapı sayesinde, yeni başlayan ile uzun yıllar oynayan iki oyuncu arasında hiçbir fark yoktur. Oyunda bulunan silahlar,ekipmanlar herkes için aynı ve eşit güçtedir. Bu yapısı sayesinde insanların ilgi odağı olmayı başaran CS:GO arkadaşlarınızla yada tek başınıza oynayıp güzel vakit geçirebileceğiniz bir seçim olabilir. En popüler FPS oyunları arasında yer alan ve eskiden paralı olmasına rağmen şuan online ücretsiz oyunlardan biri olan bu oyuna BURADAN ulaşabilirsiniz.

Dota 2
Valve’nin muhteşem ilgi gören oyunlarından bir tanesi olan Dota 2, oynaması ücretsiz oyunlar arasında yerine korumaktadır. 5v5 MOBA oyunu olan Dota 2, League of Legends ile benzerlik göstermektedir. Tek başınıza yada arkadaşlarınızla takım olarak oynayabileceğiniz bu oyunda farklı stratejiler geliştirerek mücadelerinizde kazanan taraf olabilirsiniz. Steam ücretsiz oyunlar arasında bulunan bu oyuna BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz.

4 Yorumlar

  1. counter dışındakiler yeni miiii :)

    YanıtlaSil
  2. Bizim yeğenler oynuyorlar.Benim ilgimi çeken bir konu değil.Teşekkürler yine de :))

    YanıtlaSil
  3. Lol yok sabotaj ve zula yok minecraft yok nahabtin be pardon mc paraliydi mi olsun bosver sonra rocket lig de ucretsiz oldu gta kismen de yakinda full o da ucretsiz olur zaten butun hepsini biliyorum bu oyunlarin iyi yazi olmus

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu