Son eklenen

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR?

Oğlak burcu olan Erkan Kolçak kimdir diyenler için 37 yaşında başarılı bir oyuncu olmasıyla birçok kişinin dikkatini çekiyor diyebiliriz. Erkan Kolçak ilkokulu Bursa’da tamamlamıştır. Ortaokulun ardından liseyi de Bursa Atatürk Lisesi’nde tamamlamıştır. Lise son sınıfta derslerine bir hayli yoğunlaşarak İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi içinde bulunan Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü kazanmış ve buradan mezun olmuştur.

Erkan Kolçak Köstendil biyografisi hakkında en çok merak edilen ise nereli olduğudur. Bursa’da doğan ve Bursaspor içinde kalecilik yaparak kariyerini kazanmaya başlayan genç oyuncu başarılarını tiyatrodan sinemaya sinemadan dizilere kadar farklı alanlarda sürdürmeye devam ediyor.

Erkan Kolçak Köstendil Kimdir?
Erkan Koçak kimdir sorusuna en iyi yanıtı, onun güçlü filmleri ve dizileri cevap vermektedir diyebiliriz. Tek bir alanda değil birçok alanda hizmetine devam eden oyuncu her sezon farklı başarıları ile yerini almaktadır. Kalecilikten sonra televizyona atılan Köstendil, rol aldığı tüm yapıtlarda oldukça başarılıdır. 2018’de kendisi gibi oyunculuk yapan, Nürnberg doğumlu olan Cansu Tosun’la evlendi. İkili beraber Pes Artık isimli internet dizisinin çekimlerinde yer aldı. 2020 Temmuz ayında ise oğulları Marsel dünyaya geldi.

Erkan Kolçak Köstendil Filmleri
İlk olarak Tuncay Özinel Tiyatrosu’nda başlayan Erkan Kolçak Köstendil, birçok farklı film ve dizi içinde yer alarak başarısını defalarca kez hayranlarına kanıtlamayı başarmıştır. Orta metraj yapıda olan filmi Torbacının Esrarı ile adını güçlü bir şekilde duyurmayı başardı. Filmin senaryosunu kendisi yazarken Amsterdam ve İstanbul içinde çekimlerini kendisi tamamladı. Karabela, İtirazım Var, Inside The Door, Güz Sancısı, Tarot ve Vakit gibi önemli yapıtlarda da rol aldı.

Erkan Kolçak Köstendil filmleri gibi tiyatroda da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Karşı Cinsle Tanışma Sanatı eseri ile adının hızlı bir şekilde duyurulmasını başardı. Birçok farklı alanda ödüllere layık olan Erkan Kolçak Köstendil tiyatro sahneleri ve sinema filmleriyle başarılara imza atmayı başaran güçlü isimlerden biri oldu.

Erkan Kolçak Köstendil’in Oynadığı Diziler
2009'da TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Türkiye’nin ilk CSİ dizisi olarak bilinen M.A.T Erkan Kolçak Köstendil’in ilk dizisi oldu. Bunun ardından durmak nedir bilmeyen genç oyuncu 2014’te Ulan İstanbul, 2016'da ise FOX kanalında yayınlanan Familya adlı dizide oynayarak, birçok ünlü isimle birlikte rol aldı. Erkan Kolçak Köstendil dizileri arasında kısa bir sezon da olsa Kurtlar Vadisi’de yer aldı. 2009 ve 2010 yılları arasında TRT ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide de büyük başarılara imza attı.

Dev kadrosuyla milyonları ekran başına bağlayan Muhteşem Yüzyıl’da ise Şahin Giray Han rolünü üstlenen Köstendil, 2017’den bu yana bir mafya liderinin oğlu rolüyle Vartolu’yu canlandırmaktadır. Blogumuzu sosyal medyalarda takip ederek dizi oyuncularıyla ilgili güncel bilgilere anında ulaşabilirsiniz. Yeni diziler ve dizi oyuncuları hakkında bilgi akışı sunmaya devam edecek…

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu