Son eklenen

REKLAM İZLEYEREK KAZANÇ ELDE EDEBİLECEĞİNİZ SİTELER

Bu konu karşınıza çıktığı zaman eminim ki birçoğunuz nasıl böyle bir şey olabilir diye sorgularsınız. Ama bu yöntemle ayda azımsanmayacak derecede ek gelir elde etmeniz mümkün. Reklam izleyerek tabi ki sizin için tam zamanlı bir iş haline hiçbir zaman dönüşmez ama yaptığınız işin yanında boş vakitlerinizde ilgilenebileceğiniz bir ek gelir kapısı olacaktır.

Bu iş fikriyle ayda 500 TL'ye kadar gelir elde edebilirsiniz. Bu iş doğrultusunda oluşturulan uygulamalar ve sitelerde sadece reklam izleyerek değil izlediğiniz reklamları arkadaşlarınıza yayarak da kazancınızı arttırabilirsiniz.
Teknolojinin ve internet çağının gelişmesiyle açılan yeni gelir kapılarından yaygın olarak kullanılan reklam izleyerek para kazanmak oldukça güvenilirdir.

Kullanıcı sayılarının gün geçtikçe artış gösterdiği ve günümüzde de azımsanmayacak derecede çok olduğu bu iş imkanı sizin boş zamanlarınızı doldurup size ek gelir kazandıracaktır.

Reklam İzleyerek Kazanç Elde Edebileceğiniz Siteler

1- Cashcrate
Bu reklam izleme sitesinin kullanıcı sayısı günümüzde yaklaşık 6 milyon kişidir. Oldukça yüksek kullanıcı sayısı bulunduran bu site, reklam verenlerinde dikkatini kolaylıkla çekiyor. Oldukça fazla markayla çalışılan bu sitede sadece reklam izleyerek değil aynı zaman da anket doldurarak ve sitenin belirlediği görevleri yaparak da gelir elde edebilirsiniz.

2- Superpay
Reklam hizmeti veren sitelerin en eskilerinden olan Superpay sitesi 2003 senesinden beri kullanıcılara hizmet vermeye devam ediyor. Klasik reklam siteleri gibi reklam izledikçe kazanç elde ettiğiniz bir site. Bu sitede de anket doldurarak ve bir takım görevler yaparak para kazanmanız mümkün.

3- Rotate4all
Bu site rakiplerinden farklı olarak reklam sürelerini kısa tutuyor. Bu sayede vaktinizi fazla almayarak sizlere bu konuda yardımcı oluyor. Site içerisinde yapacağınız reklam izlemelerinde haftalık olarak en fazla reklam izleyen ilk 3 kullanıcının içerisine girerseniz, site sizlere farklı ödüller vermekten de kaçınmıyor. Ödeme kolaylığıyla da diğer sitelerden ayrılan bir özellik barındırıyor.

4- Neobux
Neobux'ta reklam izleyerek kazanç elde edebileceğiniz köklü siteler arasındadır. Ödeme kolaylığı da sunan Neobux ek gelir bakımından tercih edilebileceğiniz sitelerden arasında.

5- Indoxdollar
Neredeyse 15 senedir bu işle anılan Indoxdollar sitesi oldukça köklü ve güvenilir bir adres. Site içerisinde reklam izlemenin yanı sıra anket doldurmak, arama yapma, görev tamamlama gibi seçeneklerle de para kazanabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu