Son eklenen

ÜNLÜLER HANGİ SEMTTE OTURUYOR?

Türkiye’nin ünlü isimlerinin hangi semtlerde oturduğu her zaman magazin basınının ilgi konusu olmuştur. Yaptıkları gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken ünlüler satın aldıkları ya da kiraladıkları evlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarır.

İlk olarak Adı Efsane ve ardından Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle gündeme oturan Gökçe Bahadır, dizi ve reklam filmlerinden kazandıklarını gayrimenkule yatıran ünlülerden. 38 yaşındaki güzel ve bekâr oyuncu son olarak Suadiye’de 4+1 deniz ve Adalar manzaralı bir daire satın aldı.

Babası Neco’dan bağımsız olarak yaptığı TV programları, biten evliliği, şarkıları ve yazılarıyla gündemden düşmeyen Ayşe Özyılmazel’in tercihiyse Nişantaşı. Uzun süreden beri bölgede oturan popüler isim, semtin dinamik enerjisine hayran olduğunu her fırsatta belirtiyor.

Evlendikten sonra Emirgan’da yaşamayı tercih eden Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, çalışmalarını bölgeden devam ettirmeyi tercih etti.

Gelişmeye devam eden ve Sabiha Gökçen Havalimanına olan yakınlığıyla dikkat çeken Kurtköy’deki prestijli konut projelerinden birine yatırım yapan ünlüler arasında Ebru Cündübeyoğlu’nun da adı geçiyor.

Emirgan’da boğaz manzaralı bir daireyi tercih eden Burcu Esmersoy, iş görüşmelerini de İstinye Park’ta yapmayı tercih ediyor. Sık sık buradaki habercilere yakalanan güzel özellikle reklamlardan elde ettiği kazancı şehir dışında gayrimenkul yatırımına harcıyor.

Cihangir’i tercih eden ünlüler arasında yer alan ve güzelliğiyle tanınan Ayşegül Aldinç, semtin kendisine verdiği heyecanı seviyor.

Nişantaşı ve civarından vazgeçemeyen ünlü isimler Ezgi Mola ve Binnur Kaya. Bekâr ve çocuksuz ünlülerin ilk tercihi olarak dikkat çeken bölge, İstanbul’un merkezi değerinde.

Kandilli ve Dragos’ta villası olan Berna Laçin, emlak yatırımını daha çok Anadolu Yakası’ndan yana kullanıyor.

Kanlıca’da özel bir sitenin bahçe katını yaşam alanı olarak seçen Şenay Gürler, beyazlarla döşediği evinde rahat bir hayata devam ediyor.

Göksu’da oturan ünlüler kervanına katılan Ayça Varlıer, spor görünümünün tersine klasik bir dekorasyon tarzıyla döşediği evini hiç bitmeyen enerjisini depolamak için kullanıyor.

Ulus’u tercih eden Zerrin Tekindor her zaman şehrin tam merkezinde yaşamayı seven ünlüler arasında yer alıyor. Dizilerde de birlikte rol aldığı ve ayrılamadığı arkadaşı Nebahat Çehre’de Etiler tercihiyle dikkat çekiyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu