Son eklenen

BEDAVA BİTCOİN VEREN SİTELER

Günümüzde kripto paraların değerleri oldukça yüksek. Hal böyle olunca da ilgi bir o kadar yüksek oluyor. Ama kripto para sahibi olmak fiyatları yüzünden oldukça zor bir durum. Bu yüzden sizler için ücretsiz Bitcoin veren siteleri ve işleyişlerini derledik. İşte 2020 yılının ücretsiz Bitcoin veren siteleri:

1- Coinpot
Coinpot, biriktirmiş olduğunuz coinleri Türk borsasına aktarabileceğiniz en kolay sitelerden birisidir. Kazanmış olduğunuz coinleri Coinpot hesabınız üzerinden Bitcoin olarak dönüştürebilirsiniz. Bu sitenin işleme mantığı bağlı olduğu sitelere ziyaret gerçekleştirerek coin toplamak. Peki Coinpot'a hangi siteler bağlı:

Bitfun
Bu siteye üye olduğunuz zaman size verilen bir buton üzerinden her 3 dakika da bir coin kazanabilirsiniz. Bu kazandığınız coinler direkt olarak Coinpot hesabınıza yansır. Bitfun'dan kazandığınız coinlerin Coinpot hesabınıza yansıması için her ikisine de kaydolduğunuz mail hesabınızın aynı olması gerekiyor.
Bitfun sitesine girdiğiniz zaman coin kazanmanızın birçok yolu mevcut. Bu yollar anket doldurmak, görev yapmak ve oyun oynamak gibi olabiliyor.

Coinpot: https://coinpot.co
Bitfun: http://bitfun.co

Moondash
Bu sitenin de işleme mantığı Bitfunla aynı şekildedir. Buton üzerinden her 5 dakikada bir coin kazanabilirsiniz. Aynı zamanda kazanç sağlamak için her giriş yapacağınız internet sitesi için 3 tane coinpot tokeni hesabınıza yansır. Yine aynı şekilde kazanmış olduğunuz coinleri Coinpot üzerinden Bitcoin'e çevirebilirsiniz.

Moondash: http://moondash.co.in
Moondashbitcoin: http://moonbitcoin.cash

2- Freebitcoin
Bu bedava Bitcoin kazanabileceğiniz site Dünya'da en çok üyesi bulunan bedava Bitcoin sitesidir. 2013 yılında açılmış olan Freebitcoin sitesi bu güne kadar ödemelerini ve hizmetlerini hiç aksatmamasıyla dikkat çekiyor.
Bu siteye üye olduktan sonra her saat başında free BTC yazan butona bastığınızda 200 dolar değerine kadar bedava Bitcoin kazanma şansınız oluyor. Bunun yanı sıra her tıklamadan sonra ücretsiz kazanacağınız piyango biletleriyle haftalık yapılan çekilişlerde yüksek miktarlarda kazanç elde edebilirsiniz.
Bu site üzerinde toplamış olduğunuz coinleri 30.000 satoshiye geldiğinde Bitexen borsası üzerinden Türk lirasına çevirebilirsiniz.

3- Crypto Tab
Bu sitenin diğerlerinden farkı hem kripto madenciliği olması hem de Google tarafından onaylı bir uygulama olması. Bu programın işlemesi için öncelikle bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. Sonrasında mail adresinizle tanımladıktan sonra karşınıza çıkan ekranda MİNİNG MAX tuşuna basarak çalıştırıyorsunuz. Kazandığınız Bitcoin'ler 10.000 satoshiyi geçince Bitcoin hesabınıza çekebiliyorsunuz.

4- Direkt Olarak Ödeme Alabileceğiniz Siteler
Adbtc.top: Bu site üzerinden biriktireceğiniz coinleri 30.000 satoshiye ulaştığında Bitexen borsasında bulunan Bitcoin hesabınıza çekebilirsiniz.
Adbtc.top: https://adbtc.top

Satoshihero: Bu sitede de biriktirdiğiniz coinler 30.000 satoshiye ulaştığında yine diğer site gibi Bitexen borsasında bulunan Bitcoin hesabınıza çekebilirsiniz.
Satoshihero: https://satoshihero.com

2 Yorumlar

  1. Hepside alışkanlık yaratmak için ince detaylarla işlenmiş siteler.amaçları büyümek ve birgün gerçek paralarımıza ortak olmak.mesafeli olarak tecrübe için denenebilir.bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Çok degerli bilgiler bunlar..Açıkçası bilmediğim konular ama gelecekte nakit para yerine bitcoin daha degerli olacak gibi görünüyor

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu