Son eklenen

PDF Dosyası Nasıl Word Dosyasına Çevrilir?


PDF dosyaları hayatımızın neredeyse her alanında bulunan dosyalardan sadece biridir. Özellikle internet ortamı ile içli dışlı bir yapınız varsa söz konusu dosyalar ile oldukça fazla zaman geçiriyor olabilirsiniz.

PDF dosyaları oluşturulduktan sonra tekrar düzenlenme konusunda engeller ile birlikte karşımıza çıkmaktadır. Söz konusu dosyalar oluşturulduktan sonra dışarıdan gelen müdahalelere kapalı bir hal almaktadır. PDF dosyalarını Word’e çevirme yöntemi sayesinde içerisinde oynama yapmak mümkün kılınıyor.

PDF dosyaları Word e çevrildiği zaman içerisinde bulunan yazılar ve fotoğraflar tamamen düzenlenebilir bir hal alıyor. Söz konusu düzenleme sonrasında Word üzerinden ayarlama yaparak dosyanızı tekrar PDF olarak kayıt edebilirsiniz. Bu işlemleri tamamen ücretsiz yapan internet siteleri bulunmakta.

PDF Dosyasını Word Dosyasına Çevirme Sitesi 

PDF dosyasını Word dosyasına çevirme sitesi üzerinden yapacağınız işlemler tamamen ücretsizdir. Söz konusu kullanım sonrasında indirebileceğiniz bir Word dosyası tarafınıza gönderilir. Gönderilen dosyayı sorunsuz bir biçimde indirme şansınız bulunuyor.

İndirme işleminden sonra Word dosyası üzerinde düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Söz konusu düzenleme işlemlerinden sonra Word dosyasının ayarlarını değiştirerek söz konusu dönüştürülmüş dosyayı tekrar PDF dosyasına çevirme imkânınız bulunuyor.

PDF Dosyası Word Dosyasına Nasıl Çevrilir?

PDF dosyasını Word dosyasına çevirmek için gerekli olan siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

Söz konusu site hem mobil hem de masaüstü cihazlardan giriş için uygundur

Giriş işlemi sonrasında karşınıza gelecek site içerisinde dosya yükleme alanına tıklamanız gerekmekte

Tıklama işlemi sonrasında sizden Word formatına dönüştürmek istediğiniz dosya istenecektir

Söz konusu dosyayı yüklemeye başlayın, yükleme işleminden sonra kısa bir süre beklemeniz gerekecektir

Söz konusu bekleme işleminden sonra karşınıza az önce yüklediğiniz dosyanın Word formatı hali gelecektir

Word dosyasını indir butonuna tıklayarak sorunsuz şekilde indirebilirsiniz, indirme işleminden sonra üzerinde sonsuz şekilde düzenleme yapabilir içerisinde bulunan resimleri kalite kaybı yaşamadan indirebilirsiniz.

PDF Dosyası Word Dosyasına Çevirme Resimli Anlatım

 


PDF formatını Word formatına çevirmek için öncelikle buraya tıklayarak Small PDF sitesine gitmeniz gerekmekte. Söz konusu site hem mobil hem de masaüstü cihazlarda kullanım için uygundur.

 


Açılan sitenin orda kısmında bulunan dosyaları seç alanına tıklayarak PDF dosyalarını seçmeniz gerekmekte. Bu alanda birden fazla dosya seçme işlemi yapabileceğinizi bildirmekte fayda var.

 


PDF seçim işlemi bittikten sonra gelecek ekranda Aç yazısına tıklayarak söz konusu dosyayı yüklemeye başlayın.

 


Dosya yükleme işlemi bu ekranda devam edecektir. Söz konusu yükleme işlemi dosyanın boyutuna göre veya internet hızına göre değişiklik gösterebilmektedir. Geçen zaman boyunca sabırlı bir şekilde beklemeniz sizin için en iyisi olacaktır.

 

Söz konusu yükleme ekranından sonra bu ekran ile karşılaşacaksınız. Bu ekranda dosyanızın hangi Word formatına dönüştürülmesi gerektiğini seçmeniz gerekmekte. Kullanım durumunuza göre ikisinden birini seçerek devam edin.

 



Seçim yaptıktan sonra gelecek bu ekranda biraz beklemeniz gerekmekte. Yapay zekâ sizin için düzenleme işlemini yapıyor.

 


Bekleme işlemi bittikten sonra gelecek olan ekrandan “indirin” butonuna tıklayarak indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

 


İndirme işleminden sonra açacağınız dosya üzerinde sorunsuz bir şekilde düzenleme işlemi yapabilirsiniz. Metin düzenlemenin yanı sıra sorunsuz şekilde fotoğrafları da dışarı aktarma şansına sahip olabilirsiniz. 


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu