Son eklenen

İstila Altında Film Konusu ve Karakterleri

Bir bilim-kurgu ve gerilim filmi olan İstila Altında, 2019’da vizyona giren popüler yapımlardan biri. Bu filmde yönetmen koltuğunda Rupert Wyatt karşımıza çıkıyor. Başrollerde ise John Goodman, Ashton Sanders ve Vera Farmiga isminden söz ettiriyor. ABD yapımı İstila Altında filmi, oyuncu kadrosundan işlediği hikayeye kadar her anlamda fark yaratıyor. Peki, İstila Altında film konusu nedir? Bu yazımızda İstila Altında filmi hakkında merak ettiklerinizi bulabilirsiniz.

İstila Altında Film Konusu Nedir?

İstila Altında, dünyayı işgal eden ve bütün insanlara sıkıyönetim uygulamış olan bir tür uzaylı ırkına karşı savaş açan genç bir adamın öyküsünü anlatıyor. Drummond ailesi şehirden kaçmaya çalışırken, başlarına istenmeyen olaylar gelir.

Şikago’nun bir mahallesinde geçen öykü, bölgenin dünya dışı güçler tarafından işgal edilmesi değil de işgal sonrasına yoğunlaşıyor. Sene 2027 olduğunda dünya, farklı yönetim politikalarına boyun eğen yasa yapıcılara teslim olmuştur. İnsanlar, uzaylılardan korunmak ve onlarla etkili şekilde mücadele edebilmek adına yeraltı alanları olan kapalı bölgelerin inşası için askere alınırlar.

Bu gelişmelerden 10 yıl sonra dünyayı geri kazanmak ve eski düzene kavuşmak isteyen cesur insanlar, sırtını uzaylılara yaslamış diğer kesim ile mücadele etmek zorunda kalır. İstila nedeniyle suç işleme ve fakirlik durumları da ortadan kalkmıştır ama insanlar yine de mutlu değildir. Bu gerilim ve korku dolu mücadelenin kazananı kimler olacak?

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu