Son eklenen

Evde lif yaparak para kazanma

Evde lif yapmak oldukça basit bir iş olduğu için herkes kolaylıkla yapabilir. Lif yapıp satmak için çevrenizin biraz daha geniş olması lazım.

Siz yaptıkça komşunuza, akrabanıza, çalışıyorsanız eğer iş arkadaşlarınıza gösterip satabilirsiniz. Lif yaparak para kazanmak üstelik ev hanımıysanız artık sizin için daha basit, zevkli ve çok kolay bir ek iş fırsatıdır. Ve ayrıca eskiden beri gelen her yörenin vazgeçilmezi lifler tüm genç kızların çeyizinde de birden fazla vardır.

Nasıl Satabilirim?

Yaptığınız lifleri satmak için birkaç yöntem vardır. Günümüzde sosyal medya aracılığı ile bu tür işleri yapan o kadar çoğaldı ki. Ürünlerinizi internete görsel fotoğraflar paylaşarak tanıtım yapabilirsiniz. El becerinizin olması da çok önemli.

Örnek modelleri örmek, bildiğiniz modelleri örerek ve bunu sosyal medya aracılığı ile de yaparak satarsanız çok daha kolay para kazanmanız mümkün olacaktır. Bu işi evde oturduğunuz yerden yapmak daha keyifli.

Özellikle ev hanımı iseniz; mutfak masrafı, çocukların okul masrafları başta olmak üzere sizin için ek iş olacaktır. Tabi evde yaptığınız lifleri pazarlarda satmanızda mümkün.

Evde Lif Yaparken Dikkat Etmemiz Gerekenler

Eğer lif yapıp satmak istiyorsanız en önemli şeylerden biri olan malzemeleri kaliteli kullanmaktır. Çünkü kalitesiz bir ip kullanıldığı zaman hem lif modeli güzel görünmez hem de lif sert olur. Buda sizin satışınızı zorlaştırabilir.

Ne kadar çok modelli lif yaparsanız renkli ve değişik desenli o kadar alıcısı çok olur. Hem böylece yaptığınız farklı modeller ve değişik desenler sayesinde daha fazla müşteriniz olacaktır. Eğer ortaya daha fazla modeller çıkarmak isterseniz internetten anlatımlı videolara bakarak dikkat çekecek lifler yapabilirsiniz.

Eğer gerçekten bu işi fırsata çevirmek istiyor ve benimde bir ek gelirim olsun diyorsanız bence şimdi elinize bir ip alın hemen işinize başlayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu