Son eklenen

Facebook Profilinize Kimler Baktı Nasıl Görebilirsiniz?

Günümüzde oldukça gelişmiş olan teknolojiyle beraber birçok yenilikle ve programla karşılaşmaktayız. Son zamanlarda en çok merak edilen konulardan biri de facebook profilimize bakanları nasıl göreceğimiz hakkındadır. Eğer ki herhangi biri arkadaş listenizde kayıtlıysa aynı zamanda bir engel durumu söz konusu değilse sizin profilinize girebilir, durumlarınızı görebilir ve etkileşime geçebilir. Bu durumda bazı insanlar profiline bakan kişilerin kim olduğunu merak ediyor. Bu doğrultuda kimin baktığını öğrenebilmek adına çeşitli araştırmalar yapıyorlar. Peki, insanların yapmış olduğu araştırmalarda olumlu sonuçlar elde etmek mümkün mü? Gerçekten böyle programlar var mı?

Online yaşamda adeta bir devrim yaratan Facebook, kullanıcı bilgilerini koruma ve gizli tutma ilkesinden şaşmamaya oldukça özen gösteriyor. Özellikle de fake yani sahte hesapların artmasına ve yasa dışı paylaşımlara karşı sıkı bir koruma mekanizmasına sahiptir.

Facebook Profilime Bakanları Öğrenmem Mümkün Müdür?

Facebook, gizlilik kuralları gereği üyelerin hesaplarına ve bilgilerine 3.şahıs hesapların, kişilerin erişimine engel olmaktadır. Profilinizi görüntülemekte olan kişilerin bilgilerin gizliliği de bu mevzubahsi geçen kurallar içerisinde yer almaktadır. Bu yüzden bu soruya cevap arayan kullanıcılara net olarak cevap olmasa da yöntemleri var elbette.

Uygulama Yardımıyla Profilimize Bakanları Görmek

Sosyal medya platformlarında kullanıcıların en çok akıllarına takılan sorularda biraz da olsa cevap vermeye çalışacağız. Fakat örnek olarak sunacağımız bu programları kullanırken mutlaka dikkat etmeye özen gösterin. Çünkü bilgisayar, telefon ve tabletlerimizde yer verdiğimiz bu programlar çeşitli yazılımlar aracılığıyla karşı tarafa istediği bilgileri sunmayı vadediyor. Bu durumda güvenliğiniz için risk oluşturabiliyor.

Kullanıcılara hesaplarını ziyaret eden kişilerin bilgilerini göstereceğini vadeden uygulamalar, bu kullanıcılardan ilk olarak facebook hesaplarıyla uygulamaya giriş yapmalarını istiyor. Bundan sonraki aşamada tüm bilgilerinizi ve hesap detaylarınızı erişime açık hale getiriyorsunuz. O yüzden mutlaka gizlilik ilkelerini paylaşan ve bunları sizden gizleyen uygulamalardan uzak durmalısınız. Onun dışında güvenilirliği olan uygulamalarla günlük olarak istediğiniz her zaman profilinize kimin baktığını görebilirsiniz. Bu sayede sizi stalklayan insanları kolayca tespit edebilirsiniz.

Facebook Profilinize Bakanları Öğrenmenin En Güvenilir Yolu!

Uygulamayla değil de şimdi daha güvenli bir yoldan bahsedeceğiz. Hesap bilgilerinizi ve facebook profilinizi riske atmadan, profilinize bakanları görebilmenin en güvenli yoludur. Bu da Facebook’ta birkaç inceleme yapmaktan geçiyor. Bu yöntem biraz zorlasa da en güvenli yöntem olarak birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Ayrıca büyük oranlarda doğru sonuçlar elde ediliyor. Şimdi bu yöntemin adımlarından bahsedeceğiz.

l İlk olarak Facebook hesabınıza giriş yapın.

l Giriş yaptıktan sonra CTRL+U yapmalısınız.

l Karşınıza oldukça küçük ve karmaşık yazılar çıkacaktır. Burada yapmanız gereken, CTRL+F yapmak ve arama çubuğunu açmak. Daha sonra oraya “Initialchatfriendslist” yazmak.

l Bu adımı da başarıyla tamamladıktan sonra üyelerin ID bilgilerinin olduğu sayfaya yönlendirileceksiniz. Karşınıza rakamlardan oluşan uzun bir liste çıkacak. 615674139-6 şeklinde oluşan listede tireden önceki kısım profilimize bakan kişilerin ID bilgileri olacaktır.

Bu şekilde kimseyle bilgilerinizi paylaşmadan güvenli bir şekilde aradığınız bilgilere ulaşabilirsiniz.

1 Yorumlar

  1. Eskiden merak ederdim artık bakmıyorum pek yeni kimseyi de takip etmiyorum 😅

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu