Son eklenen

Hayal Köseoğlu Kimdir?

20 Aralık 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hayal Köseoğlu aslında 1998 yılından beri televizyon dünyasında yer alıyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan oyuncuyu dizi ve tiyatro sahnelerinde görmek mümkün. Oyunculuğa ilk adımını Ruhsar dizisiyle atan oyuncu, sonrasında pek çok dizilerle ekranlarda yer alıyor. 

Hayal Köseoğlu Kimdir?

Adını Mucize Doktor dizisiyle duyuran Hayal Köseoğlu Mahkum dizisiyle kariyerini güçlendiriyor. İstanbul’da doğan ünlü oyuncu eğitimini de burada tamamlıyor. 1.70 boyundaki Köseoğlu şimdilerde Mahkum dizisinden Sasha rolüyle biliniyor. 60 kilo olan güzel yıldızın kadrosunda yer aldığı hemen hemen her proje tutuluyor ve dizi severlerin takibinde yer alıyor. 1998 yılından beri dizi sektöründe olması hayli tecrübe kazanmasına fırsat tanıyor. 

Mahkum Dizisi Hayal Köseoğlu Nereli? Kaç Yaşında? Hangi Burç?

Uzun yıllar televizyon ekranlarında olan Köseoğlu, aslen İstanbullu. 20 Aralık 1992 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu, yay burcu özelliklerini taşıyor. Eğitimine son olarak İstanbul Aydın Üniversitesi’nde tamamlayan oyuncunun uzun yıllardır sektörde olduğu biliniyor. Drama ve Oyunculuk bölümünü başarıyla bitirdikten sonra farklı projelerde kendine yer bulmayı başarıyor. 

Hayal Köseoğlu Televizyon ekranlarında fırtınalar estiren Mahkum dizisinde Sasha karakterini canlandırıyor.  Zekası ve gizemiyle başka bir boyut kazanıyor. Karanlık işlerin arasından ustalıkla ayrılan Sasha, aslında duygusal ezilmişliğin olumsuz etkilerini izleyiciye sunuyor. Çok küçük yaşlarda Ukrayna asıllı olan annesini hastalık sebebiyle kaybetmesi, ergenlik zamanlarında anorksiyayla mücadele etmesine sebep oluyor. Bu rahatsızlığın üstesinden gelir gelmez kick box kendini yansıtabileceği bir spor oluyor. 20li yaşlarda evsiz kalan Sasha, Barış Yaseri ile yolları bu sayede kesişiyor. Onu sokaklardan kurtaran Barış, Sasha için bir dönüm noktası oluyor. 

Hayal Köseoğlu Yer Aldığı Diziler

Aşk-ı Memnu’da Pelin olarak karşımıza çıkan Hayal Köseoğlu Mucize Doktor dizisinde Açelya rolündeydi. Mahallenin Muhtarları, Yeni Hayat, Muhteşem Yüzyıl, Ufak Tefek Cinayetler gibi projelerde de yer alan güzel oyuncu son olarak Sasha rolünde izleyenleri etkilemeyi başarıyor.

2 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu