Son eklenen

You Dizi Konusu

You, Lifetime ve Netflix tarafından yayınlanan bir televizyon dizisidir. Dizi, Caroline Kepnes'in aynı adlı romanından uyarlanmıştir ve 2018 yılında ilk kez yayınlanmıştır. Dizi, 2 sezon ve 20 bölümden oluşmaktadır.

You, Joe Goldberg adlı bir kitapçı satıcısının hikâyesini anlatır. Joe, New York'ta yaşayan ve kitapçı satıcısı olan bir adamdır. Bir gün, Guinevere Beck adlı bir kadın kitapçıya girer ve Joe, Beck'e aşık olur. Joe, Beck'i takip etmeye başlar ve Beck'in hayatını keşfeder. Bu sırada, Joe, Beck'in hayatını tamamen değiştirmeye ve onun için ne yapacağını bilememeye başlar.

You, Joe Goldberg'un Beck'i takip etmeye ve onun hayatını keşfederken yaşadıklarını anlatır. Dizi, aynı zamanda Joe'nun Beck'in hayatını değiştirmeye çalışırken yaşadıklarını da gösterir. Joe, Beck'in hayatını tamamen değiştirmeye çalışır ve onun için ne yapacağını bilemez hale gelir.

Dizi, aşk, gizem ve hayatın zorluklarını işleyen bir hikâyedir ve izleyicilere, Joe Goldberg'un Beck'i takip etmeye ve onun hayatını keşfederken yaşadıklarını keşfetme fırsatı sunar. Dizi, aynı zamanda Joe'nun Beck'in hayatını değiştirmeye çalışırken yaşadıklarını da gösterir ve izleyicilere, hayatın zorluklarını nasıl aşmaya çalıştığını izleme fırsatı sunar.

You dizisinin oyuncu kadrosunda Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, Luca Padovan, Zach Cherry, Shay Mitchell gibi isimler yer almaktadır.

3 Yorumlar

  1. Diziyi bilmiyordum, yazınızdan öğrendim:) Güzel bir dizi gibi geldi ama izlemeden bir şey söylemek istemem:)))

    YanıtlaSil
  2. en sevdiklerimden bu bir de killing eve :)

    YanıtlaSil
  3. Ben sevmem böyle konuları demiştim ilk gördüğümde diziyi ama sonra bütün sezonları izledim :D

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu