Son eklenen

EVDEN PARA KAZANMA YOLLARI

Öncelikle ve en önemlisi, ekstra gelir ile kazanmak için gereken zaman arasındaki ilişkiyi anlamanız gerekir.

Bu makalede sizlere sihirli bir formül sunmayacağım. Ayda bir milyon dolar kazanmak için bir adım atmayı beklemeyin.

Burada sunulan yöntemlerden bazıları gerçekten basit ve uygulamaya koymak kolaydır, ancak zaman ve özveri gerektirebilirler. Bu yatırımların getirisi tam olarak bu iki faktöre bağlı olacaktır:

- Zaman ayırmak

- Bu faaliyetler için her zaman dürüst davranmak.

Aşağıdaki fikirlerin her birini uygulamaya başlarken bu iki faktörü aklınızda bulundurun.

1. Online Anket Siteleri
‘Pazar araştırması’nı duydunuz mu? Bunlar, bir ürünü piyasaya sürmeden veya var olan bir ürünün sorunlarını ortadan kaldırmadan önce şirketlerin potansiyel tüketicileri ile yaptığı anketlerdir. İnternet sayesinde, bu tür uygulamalar yeni bir trend halini aldı ve benzeri görülmemiş bir kolay para kazanma yöntemi sağladı.

Bugün şirketler ücretli araştırma denilen şeyle çalışıyor .Şirketler, çevrimiçi anketleri yanıtlamak için zamanlarını harcayanlara ödeme yapan bu mekanizmalar yoluyla tüketici görüşlerini talep ediyorlar. Bunu yaparak, katılımcılar ürün veya sağlanacak fayda için kullanılabilecek puanlarla ödüllendirilirler.

Size sunduğumuz bu makalede verdiğimiz tüm yöntemler arasında, anket doldurmak kesinlikle denenebilecek, kesin kazanç sağlamak için en kolay ve en basit olanıdır.

Burada zamanınız ve finansal getiri arasındaki ilişkiyi hatırlayın. Tabii ki sadece bir veya iki ankete cevap vererek çok para kazanamayacaksınız. Kazanç sağlamaya başlamak için çok çalışmalısınız. Ancak genel olarak, anketler cevaplamak için hızlı ve basittir. Ayrıca, çevrimiçi anketleri yanıtlamak için zaman harcayanlara önemli bir ipucu bırakmak istiyorum: lütfen cevaplarınızı verirken doğru ve gerçekçi olun. Mümkün olan en kısa sürede ve olabildiğince hızlı sonuca ulaşmak için anket yapan firmaları aldatmaya ve doğru olmayan bilgilerle soruları yanıtlamaya çalışırsanız bu programlara katılmanın bir anlamı olmayacaktır. Bu tür anket siteleri, sorulara yanlış cevaplar veren kullanıcılarını siteden engellemektedir. Öte yandan, cevaplarınızda dürüst olursanız ve bu etkinliği ciddiye alırsanız, daha fazla araştırma ve daha nitelikli katılımla ödüllendirilebilirsiniz.

2. Ürün Satışı Yaparak Kazanç Sağlayabilirsiniz
Hayal edemeyebilirsiniz ama şundan emin olabilirsiniz, her zaman her türlü nesneyi almak isteyen insanlar vardır. Koleksiyonerlere ek olarak, bazı insanlar evlerinde tasarım ürünler ya da eşyalarını koymak için güzel görünümlü ahşap kutulara ihtiyaç duyuyor olabilirler .

İnternet üzerinden ürün satışı yapmaya başlamak için kullanmadığınız ürünlerden faydalanmakla başlayabilirsiniz. Bu işlemde fazladan bir gelir elde etmek mümkündür. Belki de artık kullanmadığın bir bisikletiniz, kıyafetleriniz, eski bilgisayarınız, telefonlarınız ya da evcil hayvanınız için aldığınız fakat onun hoşuna gitmeyen oyuncağı, yatağı vs... Tüm bunlar başkaları tarafından hala kullanılabilir. Buna benzer fikirleri değerlendirin ve para kazanmaya başlayın. Unutmayın ki evinizde işe yaramayan her bir nesnenin internet üzerinden alıcısını bulabilirsiniz.

Bu yöntemde akrabalarınız ve arkadaşlarınızla anlaşmalar yapabilir ve onların eşyalarını da satmaya başlayabilirsiniz. Kar marjı daha küçük kazançlar elde etmenize sebep olabilir. Ancak bu sizin tarafınızdan çok az çaba gerektiren bir faaliyettir.

Bu bilgilere ek olarak, çok ucuz ürünleri satın alarak, gerekirse çeşitli süslemelerle, boyamalarla yeniden tasarlayabilirsiniz ve bunları doğru fiyatlarla (veya insanların ödemek istediği fiyatlarla) satmaya çalışabilirsiniz. Ya da kırılmış veya hasar görmüş ürünleri satın alabilir, bunları düzeltebilir ve yeniden satışa sunabilirsiniz. Tabii ki bu strateji, uygulamaya koymak için büyük miktarda bilgi ve özen gerektirir.

3. Evinizin Bir Odasını Kiraya Verebilirsiniz
Evinizde boş bir oda varsa kiraya vererek bir miktar kazanç elde edebilirsiniz. Bu platform sayesinde, yaşadığınız yerleşimde turistlere, gezginlere, öğrencilere kiralamak için bu boş odanızdan kazanç sağlayabilirsiniz. Hatta kiracılarınıza yemek sunmak gibi daha kişisel ve katma değerli bir servis bile oluşturabilirsiniz! Kulağa ilginç geliyor, değil mi? Oysa ki pek çok ülkede bu yöntem kullanılmaktadır.

4. Makale Yazarlığı Yapabilirsiniz
Serbest makale yazarlığı bir iş, fazladan gelir elde etmek için mükemmel bir çözüm olabilir. Serbest meslek birçok insanın gelirlerini desteklemek; hatta bir yaşam tarzı oluşturmak için yaygın olarak kullanılmaktadır.

İyi bir yazarsanız, dilbilgisi ve noktalama işaretlerinden anlarsanız ve çeşitli konularda bilgi sahibiyseniz ve hayal gücünüzü yazıya dökebiliyorsanız, o zaman serbest bir makale yazarı olabilirsiniz. Yazmak istediğiniz bir konuda uzman olmasanız bile bu işi oldukça iyi yapabilirsiniz. Günümüzde internet üzerinden herhangi bir konuda ücretsiz ve kaliteli içerik oluşturulabilen pek çok site var. Dolayısıyla küçük bir çalışma ve elbette özveriyle, kolay yoldan para kazanma akımının bu yolunda başarılı olmanız için yazma alışkanlığınızı geliştirebilirsiniz ve iyi yazma yeteneğinize bağlı olarak, bu fikirden oldukça iyi bir gelir elde edebilirsiniz.

5. Çeviri Yaparak Kazanç Sağlayabilirsiniz
İnternet üzerinden yapacağınız kısa bir arama ile bu çevirmenliğin oldukça fazla aranan bir hizmet olduğunu görebilirsiniz. Herhangi bir yabancı dilde yeterli akıcılığa sahipseniz, yapacağınız çeviri hizmetlerinden iyi bir gelir elde edebilirsiniz.

6. Mobil Uygulama Tasarlamak
Mobil uygulamalar alıp satma pazarı, akıllı telefonların patlamasıyla birlikte çok büyüdü. Tabii ki bir uygulama tasarlamak için bazı teknik bilgilere hakim olmak gerekir. Ancak bu bilgi, bazı çevrimiçi kurslardan kolaylıkla kazanılabilir .

Bu fikrin işe yaraması için çok yaratıcı olmanız gerekir. Sonuçta, bir uygulama ancak arkasındaki fikir yenilikçi olduğunda ve birçok kişi için ortak olan bir sorunu çözdüğünde başarılı olabilir.

7. Kişisel Yardım Hizmetleri
Küçük elektrik hizmetleri, ev aletleri onarımı ya da bahçecilik gibi alanlarda değişiklik gösterebilir. Bu tür bir hizmeti en çok talep edenler, bu küçük işleri yapmak için size para ödemeye razı olacak meşgul insanlardır.

Önemli olan bu servisin doğrudan evinizden yapılamayacağıdır. Ancak, bu tür işler kendi evinizin rahatlığında kolayca tasarlanabilir ve yönetilebilir.

8. Online Reklamcılara Destek Olarak Gelir Elde Edebilirsiniz
Çevrimiçi reklamları görmeniz ve tıklamanız için size ödeme yapan birkaç program vardır. Bu pazar, temelde reklamları takip etmeye ve üzerlerine tıklamaya dayanır.

9. Fotoğraflarınızı Satışa Çıkarabilirsiniz
Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız bu fikir tam size göre!

Fotoğraflarınızı çevrimiçi olarak satan web sitelerine ekleyebilirsiniz. Profesyonel bir fotoğrafçı olmasanız bile, bu beceri ve uygulamanın nasıl geliştirileceği konusunda çevrimiçi kurslar alabilirsiniz.

Çeşitli fotoğraf satış sitelerine bir göz atarsanız bu hizmetle iyi bir gelir elde edebileceğinizi görebilirsiniz. 

10. Kozmetik Temsilciliği
Evde para kazanmanız için iyi bir fikir de çeşitli kozmetik markalarının temsilcisi olmaktır.

Kozmetikler kadınlar arasında çok popülerdir ve genellikle kriz zamanlarında bile iyi satmaktadır. İşte burada kesin olan bir şey var: Bu ürünler için mutlaka yüksek tüketici talebiniz olacaktır. Size düşen ise sadece bu tüketicileri bulmak ve onlara kozmetik ürünleri satmaktır.

11. Lezzetli Atıştırmalıklar Yapayaparak Para Kazanabilirsiniz
İyi yemek yapar mısınız? Eğer bu soruya cevabınız ‘evet’ ise, o zaman çeşitli tatlı ve tuzlu yiyecekler satma becerinizden faydalanabilirsiniz. 

Hamur işleri, turtalar, kekler, çörekler...

El ilanları oluşturun ve bunları şehirdeki değişik noktalara dağıtın. Gerçekten iyi yemek pişirirseniz, işinizin ağızdan ağıza yayılacağından emin olabilirsiniz.

12. Dikiş Hizmeti Verebilirsiniz
Bir dikiş makinesi, iğneler, iplikler ve belirli bir el becerisi... İnsanlara dikiş hizmeti vermeye başlamak için ihtiyaçlarınız işte bu kadardır.

Emin olun bu asla küçülmeyecek büyük bir pazardır. Ne de olsa, insanlar daima kıyafetlerini, pantolonlarını ve eteklerini üzerlerinde taşımak zorunda kalırlar.

Bu fikri; elbiseler, gömlekler ve pantolonları özelleştirerek veya kurumsal üniformalar oluşturmak için terzilik hizmeti sunarak da geliştirebilirsiniz.

13. Müzik Sınıfları Oluşturabilirsiniz
Bir enstrüman çalma yeteneğiniz varsa kazanç sağlamak için özel dersler vererek bu becerinizden faydalanmaya ne dersiniz?

Dünyada değişmeyecek bir şey varsa, insanların bir enstrüman çalmayı öğrenmeye istekli olmalarıdır. Gitar, piyano, bateri, bağlama veya başka bir enstrüman öğretebilirsiniz.

Çevrenize bu hizmeti verdiğinizi, zamanla yeni müşteriler kazanacağınızı söyleyerek başlayabilirsiniz.

14. Sosyal Medya Yönetimi
Şirketler için sosyal medyayı yönetmeye ne dersiniz? İyi yönetilen bir sosyal ağ, herhangi bir işletme için mükemmel bir gelir kaynağı olabilir.

Sorun şu ki şirketler genellikle bu işe odaklanmamıştır. Sosyal ağların potansiyelinin zaman eksikliğine veya bilgi eksikliğine bağlı olup olmadığı tartışılabilir bir konudur.

Buradaki esas fikir ise facebook ve instagram gibi sosyal medya kanallarıyla iyi bir iş yapma yeteneğini geliştirip bu hizmeti şirketlere sunmaya başlamanızdır.

15. Kendi Blog Adresinizi Oluşturabilirsiniz
Bir blogun evde para kazanmak için harika bir yol olabileceğini biliyor muydunuz?

Günümüzde herkes bloglarını birkaç saatlik çalışma ve kurulumla oluşturabilir. Bu projeden para kazanmak uzun bir süreçtir. Son derece eksiksiz ve değerli içerik yayınlamak her zaman gereklidir. Bir blogdan para kazanmak için, reklamlar eklenebilir. Bu sayede reklamın her bir tıklaması veya gösterimi için ödeme alabilirsiniz.

Sonuç
Zorluk yaşanan ekonomik dönemlerde, ekstra gelir elde etmek her zaman iyi bir yöntemdir. Küçük miktarlar bile finansal hedeflerinizin oluşturulmasında büyük ölçüde yardımcı olabilir .

Biriktirebildiğiniz her meblağ, finansal bağımsızlığınıza doğru yapacağınız yolculukta çok yardımcı olacaktır.

Bu makalede, amacım size bunun nasıl yapılacağı hakkında bazı fikirler vermekti. Hızlı ve dürüst bir biçimde, kolay yoldan para kazanma düşüncenizin bir başlangıç yolunu arıyorsanız keşfedilecek pek çok düşünce bulabilirsiniz.
evden para kazan, internetten para kazan, blog açarak para kazan,


1 Yorumlar

  1. Blog acip para kazanmak cok saglam özgün icerik hazirlayip beklemek lazim.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu