Son eklenen

EK GELİR KAZANÇLARI

Günümüzde tek işte çalıştığı halde evini geçindiremeyen birçok insan bulunmakta. Bunun birçok sebebi var tabi ki. Yüksek enflasyon, paranın değer kaybetmesi veya satın alacağımız ürünlerdeki yüksek fiyatlar vesaire. Sabah tüm gün işinde bunalan insanlar akşam evlerine geldiklerinde ek gelir kazancı sağlayacakları işler aramaya başladılar. Ek gelir kazancını sağlayabileceğiniz en yararlı yer ise şu noktada internet gibi duruyor.

Ek gelir kazancı sağlamak için ilk yapmanız gereken şey kendinizin yeteneğinizi keşfetmek, ben ne yapabilirim diye düşünmek olacaktır. Ek gelirle para kazanmanın birçok yolu var. Bu yazımızda bu yolların neler olduğunu inceleyeceğiz

Yatırım Dünyasında Takılmak
Yatırım dünyasında takılarak dünya piyasalarını takip ederek paranızın değerine değer katabilmeniz mümkündür. Bunu yapabilmek için ekonomi okumanız veya ekonomi mezunu olmanız gerekmiyor. Biraz üzerine düşerek araştırma yaparak yapabilmeniz mümkün. Ayrıca yatırımlarınızı nasıl yapabileceğinizi internet üzerinden e-kitaplar veya videolarla öğrenebilmeniz mümkün.

İnterneti Kullanarak Ek Gelir Kazanmak
Akşam işten eve geldiğimiz zaman yapılabilecek en makul şey internet üzerinden işler yapmak gibi duruyor aslında. Günümüzde interneti herkes kullanıyor ve internetten para kazanmak veya ek gelir kazanmakkelimeleri insanların ağzından düşmüyor. Fakat internet üzerinden ek gelir sağlamak düşünüldüğü kadar kolay değil. İnternet üzerinden ek gelir kazanma yoluna girmeyi düşünüyorsanız yapabileceğiniz; Blog açmak, ürün satmak, yatırım yapmak,makale yazmak, anket doldurmak gibi birçok küçük iş. Eğer yazılarınıza güveniyorsaınız makale yazarlığı veya blog yazarlığı da düşünülebilir.

El Emeğinizle Para Kazanmak
Yazımızda daha önce bahsettiğimiz gibi ek iş kazanma yolunu belirlerken en önemli şeylerden biri ilk başta yeteneğimizi keşfetmek. El yeteneğiniz tasarım, boyama, maket tasarımı, örgü gibi şeylere yatkınsa yaptığınız şeyleri internetten veya insanlara satarak ek gelir kazanmanız mümkün. Bu yol diğer yollara göre biraz daha zor tabi.

Online Ders Vermek
İnternet’in günümüzde vazgeçilmez bir olgu olmasıyla beraber internet üzerinden birçok şeyi öğrenebiliyoruz. Peki sizin bir şeyleri öğretecek kadar yeteneğiniz varsa? Cevabınız evetse internet üzerinden online ders vermek, eğitici videolar çekmek veya seminerler vermek size ek gelir kazandıracak işlerden biridir.



1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu