Son eklenen

İNSTAGRAM'DA MAVİ TIK ALMA

Sosyal medyanın yoğun bir şekilde kullanıldığı şu günlerde çoğu insan İnstagram mavi tik almak istiyor. İnstagram tarafından sağlanan bu hizmetin paralı olduğu sanılmakla beraber çoğu platformda para karşılığı yapılıyor. Size baştan söyleyelim İnstagram Mavi Tik almak ücretsiz bir hizmettir. Size ücretsiz olan bu işlemin nasıl yapıldığı anlatacağız.

İnstagram Mavi Tik Alma

İnstagram tarafından ücretsiz bir şekilde sağlanan mavi tik hizmeti almak istiyorsanız sayfanızın belli bir kitlesi olması lazım. Mavi tik alma sürecinde İnstagram destek sayfası genel olarak ünlü kesim için hizmet veriyor. Ancak bazı İnstagram kullanıcıları da mavi tik almak için instagram destek hizmetine başvurabiliyor. Mavi tik alırken genel olarak ünlüler, şarkılar, siyasetçiler, popüler ya da fenomen hesaplar ve markalar başvuru yaptığı vakit hızlı bir şekilde işlem olumlu sonuçlanıyor. Bazı platformlarda sağlanan “İnstagram mavi tik ne kadar” şekildeki ifadelere asla inanmamanız gerekiyor.

İnstagram Mavi Tik Başvurusu

İnstagram mavi tik başvurusu yapabilmek son derece basit bir durum. İnstagram genel olarak mobil üzerinden kullanılan bir platform, aslında sadece mobil için algoritması yaratılan bir uygulama demek daha doğru olacaktır. İlk önce yapmanız gereken instagram mobil uygulamasına girmek olacaktır. Profilinize girdikten sonra üç çizgi üst üste olan simgeye dokunmalısın. Daha sonra ayarlara kısmına giriniz, ayarlara girdikten sonra hesap kısmına tıklayınız. Hesaptan sonra Doğrulama İste kısmına tıkladıktan sonra “adınızı soyadınız ve kimliğinizi” gönderin.

Bütün bu işlemleri doğru bir şekilde yaptığınız halde mavi tik vermeme gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. İnstagram hesap doğrulamayı garanti etmemektedir. Bu duruma da dikkat etmeniz gerekmektedir.



8 Yorumlar

  1. Bir prestij sembolü olarak algılanıyor anladığım kadarıyla 😊🤚

    YanıtlaSil
  2. Twitterdan mavi tık işini becerememiştim

    YanıtlaSil
  3. Mavi tik almaya kadar epey bi yolumuz vaaar gibi desene

    YanıtlaSil
  4. Daha bizim mavi tık almamız için kırk fırın ekmek yememiz lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavi tık prestij işi bence önemli bir şey değil. Olsada olur olmasada :)

      Sil
  5. Hiç duymamıştım. İnstagramı eskisi kadar kullanmıyorum sadece blog yazılarımı duyuruyorum. Mavi tık olmasa da olur ama yine de bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu