Son eklenen

TWİTCH İLE PARA KAZANMAK

Twitch yayıncıları canlı bir şekilde yayın açarak internet üzerinden para kazanıyor.
Twitch yayıncıları insanlara bir kanal gibi yayın yaparak etkileşim sağlayan bir platformdur. Son zamanlarda baya ilgi odağı olmuştur.

Ünlü yabancılar yayın açarak yaklaşık 10 bin ya da 100 bin dolar arasında gelir elde ediyor. Türkiye'de ise ünlü yayıncılar yaklaşık 5 bin liranın üzerinde para kazanıyorlar. İnternetten para kazanmak için etkileşimli bir platform sizde yayın açarak para kazanabilirsiniz.

Bu platformda yayıncıların para kazanmak için 2 ana yola ayrılmıştır;

1- Yayını izliyen insanlar yayıncıya bağış atıyordur. Bağışların bir sebebi olmasına aslında gerek yoktur. İnsanlar ya sevdikleri için atıyorlardır ya da mesajlarını okumaları için atıyorlardır, burada para konusunda miktar yoktur kimin gönlünden ne kadar razı geliyorsa o kadar gönderiyorlardır.

2- Bu sırada Twitch'de bir sohbet kısımı bulunuyordur. Bu kısımda insanlar yayıncıyla bir etkileşim halinde bulunuyordur. Sohbet'te diğer insanlara daha yüksek izinlere sahip oluyorlardır tabii ki ücretsiz değildir yüksek sahiplere olmak istiyorsanız yayıncının kanalına aylık 5 dolar ödeyerek abone olunuyor.

Tabii yayıncılar tek oyunculardan ibaret degildir. Müzik ve sadece sohbet yapan yayıncılarda mevcuttur ancak daha çok kitle oyuncuları izlemeyi tercih ediyor.

Eğer kendinizden eminseniz sizde yayın açarak para kazanabilirsiniz.

Twitch'de Yeni Yayın Açanlar Ne Kadar Kazanır ?

Yeni yayın açanlar ilklerde çok fazla bir miktar alamazlar ancak her gün belirli saatler arasında yayın açarak yani insanlarla daha fazla etkileşim halinde bulunursa kısa süre içinde daha çok büyür ve daha çok para kazanabilir, ancak iyi bir yayıncıysanız ve kitleniz ile etkileşim halinde bulunuyorsanız aylık 5 bin - 10 bin kazanma şansınız vardır.


3 Yorumlar

  1. Bir zamanlar bende düşündüm ama yayın için gerçekten çok fazla maliyet gerekiyor. Bilgisayarı, kamerasıve mikrofonu gibi sonra vazgeçtim. :)

    YanıtlaSil
  2. Ulan ne paralar dönüyor şu internet ortamında.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu