Son eklenen

ANKARA SİNCAN GEZİ REHBERİ

Sincan, aynı tarihi gibi iç içe geçmiş bir insan kitlesine sahip bir ilçedir. Adı üstünde " Şen ve Canlı İnsanların Yurdu"dur Sincan. Size ev gibi hissettirecek sıcaklıkta ve ilçe olduğunu da asla anlayamayacağınız düzenlikte bir diyardan bahsediyoruz. Gelin anlatalım Sincan'ı

Sincan Nerede?

Filmlere konu başkentimizin, sürprizlerle dolu ve inanılmaz keyifli bir ilçesidir Sincan. Her adımınızda duyacağınız o enfes lale kokusu ve samimiyet dolu güzel insanlarıyla Sincan, aslında Ankara'mızın en kalabalık ilçelerinden biridir günümüzde. Kendi başına bir şehir sayılabilecek metropollükte ve aktifliktedir Sincan. Bu hem karışık hem çok planlı düzen içerisinde geleneklerinden de hiçbir şey kaybetmeyen bu şehir, her yıl binlerce insanı ağılayan "Lale Festivali"ne de ev sahipliği yapmaktadır.

Sincan Ne Zaman Gidilmeli?

Ayazlarıyla ve dengesiz hava şartlarıyla Ankara her mevsim çok ayrı güzeldir. Kışı iliklerinize kadar hissettiren fakat bir anda bahar oluveren bu şehir doğal olarak iklim özelliklerini de bünyesinde barındırdığı Sincan'a aktarmıştır. Yazın çok sıcak olabilme ve kışın da birden donuverme ihtimaline karşın bahar ayları daha güvenli bir sehayat takvimi olabilir Sincan'ı görmek için. Yine de her mevsim gelip bu güzeller güzeli şehrin tüm tatlarına bakmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Sincan Gezilecek Yerler

Şehir merkezinden de çok uzak olmaması dolayısıyla Sincan, hem kendi içerisindeki hem de bu bütün güzellikleri iç içe barındıran güzel şehrin her lokasyonunu gezmeniz için de çok güzel bir merkez noktası.

Sincan Harikalar Diyarı

Çok büyük bir arazi içerisine kurulmuş olan bu eğlence diyarı; emin olun görebileceğiniz en eğlenceli, aynı zamanda da en komplike yerlerden biri. Ankara'da büyümüş olan biri olarak söylemeliyim ki ilçenin en güzel lokasyonlarından. Hem çocukların hem de yetişkinlerin gerçekten de harika anlar geçireceği bir yer, gelmişken uğramanızı kesinlikle tavsiye ederim. İçeride yiyeceğiniz pamuk şekerden tutun da, kendi yapacağınız pikniklere kadar bir çok çeşitli aktiviteyi de bünyesinde barındırıyor.

Camiiler
Ali Yakut Köyü Camii, Eski Bucuk Köyü Camii ve Kötürüm Beyazıt Camii başta olmak üzere bu bölgenin tarihi geçmişinden kaynaklanan bu kültür çeşitliliğini en rahat ve net olarak görebileceğiniz yerlerdir camiler.

Sincan Nerede Kalınır?

Sincan'da her bütçeye çok uygun alternatifler bulabilirsiniz. Uygun fiyatlı alternatifler çoğunlukta olmakla birlikte, çevrede daha pahalı alternatifler de bulabilirsiniz. Sincan Öğretmen Evi özellikle çok tercih edilen bir seçenek olmasıyla, doluluğunu da koruyor genellikle. Boss Hotel Sincan, Wyndham Ankara Hotel veya kiralık evler, odalar gibi bir çok farklı seçenek sizleri beklemekte. Şehir merkezine de çok uzak olmaması dolayısıyla bütün Ankara, rahatlıkla geçici eviniz olabilir. Dillere destan, şarkılara ilham bu güzeller güzeli ilçeyi görmezseniz çok şey kaybedeceğinize emin olabilirsiniz. Aspava'da bir SSK yemeden de ayrılmayın İlçeden, küçük bir tavsiye.


2 Yorumlar

  1. Merhabalar.
    Her geçen gün gelişen, güzelleşen ve çok sayıda göç alan bir ilçe olmakla birlikte Harikalar Diyarı, gerçekten gezilmesi ve görülmesi gereken bir masal diyarıdır. Bu güzel tanıtım ve paylaşım için kaleminize, emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim.

    Harikalar diyarında önünde saatlerce durup izlediğim tek bir köşe var, o da "Gluver Cüceler Ülkesinde."
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep abi teşekkür ederim Sincan gezi rehberi yayınımıza yorum katkınız için.

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu