Son eklenen

Mi 10 Pro + Telefon İncelemesi


Xiaomi şirketi her yeni üründe kamera ve şarj teknoloji çıtasını yükseltiyor. Şirket Mi 10 Pro + Telefon modelinde 65W kablolu şarj ve 40W kablosuz şarj teknolojisini kullanacak. Heyecan verici yeni özellikler ve üst düzey donanım bileşenlerine sahip olan Yeni Mi 10 Pro + Telefon yeni yükseltmelerle geliyor.

Mi 10 Pro + Telefon Teknik Özellikleri

Mi 10 Pro + Telefon özelliklerine baktığımızda şu anda piyasadaki en iyi işlemci olan Snapdragon 865 yonga setini kullanacak. Buna 16GB RAM eşlik edecek. Bununla birlikte, Mi 10 Pro + model telefonun 120Hz yenileme hızına sahip olacağı belirtiliyor. Cihazın kameralarından biri 100 MP özellikte olacak. Bu kameraya 12X Zoom becerisi sunacak bir telefoto kamera eşlik edecek. Cihazda güç kaynağına gelince Xiaomi şirketinin Mi 10 Pro + model telefonuna 65W hızlı kablolu şarj sistemi getirdiği belirtiliyor. Ek olarak da buna 40W hızlı kablosuz şarj sistemi eşlik edecek. Her ikisi özellik de Yeni Mi 10 Pro + Telefonu öne çıkaracak özelliklerdir. Bu telefon modelinin başlangıç versiyonu olan Mi 10 modelinin fiyatı 660 dolar fiyatla satılacak. Mi 10 olan düz modelinde 108 mega piksel ana kamera, 30W kablosuz şarj, 5G destekli Snapdragon 865 işlemci( 8 çekirdekli) ve 90Hz resim yenileme özelliğine sahip AMOLED ekran gibi etkileyici bir özellikler olacak.

Xiaomi Mi 10 Pro telefon modelinin en güzel özelliklerinden biri de Qualcomm marka yeni üst seviye Snapdragon 865 yonga seti kullanması ve FHD + çözünürlüklü 6.67 inç ekran taşımasıdır. Bu cihaz Çinli şirketin en üst versiyonlu telefonudur. Kamera bölümünde bu cihaz, geçen yılki Mi CC9 Pro Premium Edition modeline çok benzeyen bir donanım kullanıyor. 20MP ultra geniş kamera ve çift tele lens ile birlikte görüntü sensörüne sahip 108MP birincil kamerası da önemli bileşenlerden biridir. Birincil ana kamerası 108MP olup 25mm OIS özellikli bir kameradır. OIS özelliği sayesinde, eller titrese bile otomatik odaklama yaparak net görüntüler verir. Kısa telefoto 12MP özelliktedir. Uzun telefoto kamerası 8MP ve bu da OIS özelliklidir.

6 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Özellik olarak mi 10 pro iyi ama fiyat olarak pahalı bence

      Sil
  2. " 20MP ultra geniş kamera ve çift tele lens ile birlikte görüntü sensörüne sahip" olması çok daha iyi fotoğraflar çekilebileceği anlamına geliyor sanırım..
    Güzel özelikleri olan bir telefon :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Xiaomi telefon markaları arasında kendine bir yer buldu bir çok arkadaşımda bu markadan kullanıyor ve memnunlar

      Sil
  3. Bende Xiaomi kullanıcısıyım. En memmnun kaldığım markalardan biri. Yeni ürünleri harika özelliklere sahip çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım Xiaomi'den çok memnun.

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu