Son eklenen

OSM KADRO DEĞERİ NASIL YÜKSELTİLİR

Dünyanın en çok sevilen ve oynanan online futbol manager oyunu, online soccer manager dünyayı kasıp kavuran harika bir oyun. Dünyanın her yerinden aktif kullanıcı ile oynanan bu oyun büyük bir çekişme ve heyecana sahne oluyor. Hemen her ülkenin liglerinin gerçek futbol takımları ve futbolcularının bulunduğu bu oyunda istediğiniz takımı seçip diğer managerler ile online olarak yarışabilirsiniz. Hangi taktikle ve hangi oyuncularla oynayacağınızda, tamamen sizin elinizdedir. Futbol aşığı milyonlarca gerçek kullanıcıyla karşılaşıp onlara futbol bilginizi ve taktik kurma konusunda yeteneklerinizi göstererek büyük bir mücadeleye girebilirsiniz. Sadece kulüp takımları değil, aynı zamanda ülke takımları ile dünya kupası, Avrupa şampiyonası gibi turnuvalarda kendinizi deneyebilirsiniz. Futbolu çok seviyor, araştırıyor ve bilginize güveniyorsanız bu oyun sizin için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Henüz bu oyunu oynamadıysanız ister bilgisayar üzerinden, ister mobilden oyunu indirerek bu eşsiz şölene katılabilirsiniz. Haydi, milyonları peşinde koşturtan bu yarışta sende takımını seç, kadronu kur ve mücadeleye ortak ol.

OSM KADRO DEĞERİ NASIL YÜKSELTİLİR?

OSM oynamaya yeni başlayan kullanıcılar, kendi ligindeki rakiplerinin kadro değerlerinin hızla gelişmesi üzerine genelde hile yapıyor yada, boss coins basarak bu kadroyu kuruyor gibi kolaya kaçan yorumlar yapıyor, fakat durum tam olarak öyle değildir. Takım kurarken özellikle yeni başlayan kullanıcıların yaptığı en önemli hata, kadrodaki en değerli oyuncuları satışa çıkarıp oradan gelen para ile daha iyi seviyelerdeki oyuncuları almak istemeleridir. Kadro kalitenizi arttırmak için yapmanız gereken iyi oyuncularınızı kadronuzda tutup kadroda düşünmediğiniz düşük seviyeli oyuncuları satış listesine koymaktır. Oyun gereği transfer listesine en fazla 4 oyuncu ekleyebildiğimiz için, kadroda düşünmediğiniz oyuncuları ilk olarak satış listesine eklemeli ve sürekli transfer listesini takip etmelisiniz. Transfer listesindeki oyuncuların gerçek değerleri ve satışa koyulan değerini iyi analiz edip aradaki farkın en az olduğu oyuncuları tercih etmelisiniz. En çok yapılan bir diğer hatada şudur. Ortalama kadronuzun oyuncu gücüne bakmaksızın yapılan transferlerdir. Yani ortalama kadronuzdaki oyuncu gücünün 60/68 olduğunu varsayalım, sizin kadronuzu güçlendirmek adına almanız gereken oyuncu gücü ortalama 75 olmalıdır. Siz 68’lik oyuncuların yanına satabileceğiniz fazlalık bütün oyuncuları satıp 90’lık oyuncu aldığınızda takım biranda şaha kalkmayacaktır. aksine o bütün satıştan gelen parayı o oyuncuya yatırdığınız için uzun süre oyuncu transferi yapamayacak ve rakiplerinizden geride kalacaksınız. Yapmanız gereken, kadro değerini aynı oranda yukarıya çekmektir. Sabırlı olun ve aktif bir şekilde sürekli oyuncu alışverişinde bulunun, transfer listesinde sürekli 4 oyuncunuz olsun.

Doğru Kaşif Kullanımı Çok Önemli

Oyuncularınızı sattınız ve ihtiyacınız olan bölge için acil bir oyuncuya ihtiyacınız var ama bakıyorsunuz transfer listesinde istediğiniz oyuncular yok, ya da olan oyuncuların fiyatları çok yüksek. Kaşif işte tam bu zamanda çok işinize yarayacak. Hemen bir kaşif gönderip istediğiniz kriterde oyuncuları transfer listesindeki uçuk fiyatların yarı fiyatına kadronuza katabilirsiniz. Kaşif getirdiği oyuncuların her biri için 15 boss coins istemektedir, bu yüzden yerinde nokta atışı transfer yapmaya özen gösterin. Aktif bir şekilde al sat yaparak, kadronuzu gün geçtikçe güçlendirerek rakiplerinizdeki artışı kendi kadronuzda göreceksiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu