Son eklenen

Sevginin gücü film konusu

2015 Bollywood yapımı bir film olan Sevginin Gücü (Bajrangi Bhaijaan) dram kategorisinde yer alır. Kabir Khan’ın yönetmen koltuğunda olduğu filmin başrol oyuncuları Salman Khan, Kareena Kapoor, Harshaali Malhotra olmaktadır. Film ülkemizde 17 Ağustos 2018 yılında beyaz perdede seyircisi ile buluşmuştur.Hikayesi, oyunculukları, müzikleri ve dansları ile mutlaka izlenmesi gereken filmler listenize almanız gereken bir yapım. Hint filmleri enerjik müzikleri ve dansları ile izleyicilerinin dikkatlerini hep canlı tutuyor. Salman Khan filmleri de kategorinin en çok izlenenleri arasında yer alıyor. Film aslında dram konulu olsa da aralarda yer alan espriler filmi ara ara hüzün havasından çıkarıyor. Bu da sürekli değişen bir duygu seli içinde farklı bir seyir keyfi yaşatıyor.

Film Hindistan ve Pakistan arasındaki düşmanlığın gölgesinde bir hikaye konu alır. Pakistanlı bir anne konuşamayan küçük kızının Hindistan’da şifa bulabileceğini öğrenir. Ancak dönüş yolunda aksilikler yaşanır. Küçük kız annesini kaybeder. Hindistan’da tek başına kalan bu küçük kıza Salman Khan’ın canlandırdığı Pavan sahip çıkacaktır. Konuşamayan küçük kızın evinin nerede olduğunu bir türlü öğrenemeyen Pavan, onun bir Müslüman olduğunu öğrenmesi ile zor durumda kalır. Doğru sözlülüğün sınırlarını zorlayan Pavan küçük kızı ailesine kendi başına götürme kararı alır. Pavan’ın Pakistan’daki günleri çok daha zorlu geçecektir. Pavan’ın koca yürekli bir insan olduğuna inanan bir gazeteci ile yolları kesişir. Ve artık yaşanan olaylar ülkeler boyutunda bir kahramanlık hikayesine döner.

Filmin ana karakterinin doğruluktan ve inancından hiçbir şekilde taviz vermemesi hayranlık uyandırıyor. İki ülkenin tarihi gelişiminde yaşanan olaylara ışık tutması ile tarihinde kardeş olan iki milletin ayrı ülkeler olarak nasıl zıt kutuplar halini aldığını net bir şekilde gösteriyor. Sevginin din, dil, ırk ayrımı yapmayan çok güçlü bir duygu olduğunu hissedeceğiniz filmin bitmesini hiç istemeyeceksiniz.

5 Yorumlar

  1. İzlenilesi bir film olduğu belli. Vakit yaratmaya çalışacağım. Çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıldız hanım ne iyi ne kötü dramda olunca seyrediliyor.

      Sil
  2. İzlenecekler listesine almalı. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. kabir khan filmleriiiiii oleeey çok severiiim :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu