Son eklenen

Xiaomi Redmi Note 9S Telefon İncelemesi


Dört kameralı Redmi Note 9S telefonun fiyatı 230 dolar olarak belirlendi. 5G uyumlu akıllı telefon artık hazır! 4 kamera ve yüksek parlaklıkta ekran ile donatılmış harika bir telefon olduğunu söyleyebiliriz.

Xiaomi'nin yeni ürünü Redmi Note 9S

Redmi Note 9S, Qualcomm Snapdragon 720G ile donatılmıştır. Ekran, düşük fiyatlı bir model için büyük, yüksek çözünürlüklü ekranı 6.67 inç büyüklükte olup, çözünürlüğü 2400x1080 pikseldir. Ana gövdenin boyutu 165.75 x 76.68 x 8.8mm'dir ve ağırlık 209g olarak tasarlandı, bu da ele avuca sığan hafif bir telefon olduğunu gösteriyor.
Redmi Note 9S Teknik Özellikler ve Rakipleri

Redmi Note 9S, telefon modelinde ana gövde rengi Interstella Grey, Aurora Blue ve Glacier White olarak 3 farklı renk seçilmiş. Ana kamera 48 milyon piksel ile 4K filmler çekebilir ve karanlıkta çekim performansını iyileştirir. Ayrıca, manzara çekmek için avantajlı olan 8 milyon piksele sahip ultra geniş açılı bir kamera ile donatılmıştır. Ek olarak 5 megapiksel makro kameraya sahiptir, böylece bitkileri ve küçük nesneleri 2 cm mesafeden çekebilirsiniz. 4. kamera, bulanık portre fotoğraflarını özgürce çekmenizi sağlayan 2 milyon piksel derinlik ölçüm kamerasına sahiptir. Kamera performansı bu fiyattaki telefon için süper. Apple tarafından üretilen ve 371 dolar aralığında satılan iPhone SE modelinden daha aşağıda olmadığını ifade edelim. Bir diğer rakibi de Huawei P30 modelidir. Fakat bu cihazdan da hem fiyat hem de özellik bakımından daha iyi. Redmi Note 9S,ultra geniş açı, makro ve bulanıklık gibi tam ölçekli çekimleri gerçekleştirebilen bir kamera ile donatılmıştır.

Görüş alanını engellemeyen ekran içi ön kamerada 16 milyon piksel var. Selfie fotoğrafçılığı için bu kamera çok güçlü. Kamera arka ve ekran yüzeyinin ortasında bulunur ve güzel bir simetrik tasarıma sahiptir. Telefonun batarya kapasitesi 5020mAh olup sizi en az 2 gün idare edecektir. Güç düğmesi ana birimin yan tarafında bulunur ve parmak izi kimlik doğrulama sensörü vardır. Ana ünitenin altında USB terminali ile birlikte bir kulaklık girişi de yer almaktadır. Bellek yapılandırmasına bağlı olarak iki versiyonu satışa çıktı. RAM 4G + ROM 64GB modeli 230 dolar fiyatla satılırken, RAM 6GB + ROM 128GB 277 dolar fiyatla satılıyor.

Şirketin satışa çıkardığı bir diğer telefon da mi Note 10 Lite oldu. Mi Note 10 Lite, Qualcomm Snapdragon 730G işlemci , ekran 6.47 inç 2340x1080 piksel ve bir parmak izi kimlik doğrulama sensörü bulunuyor. Cihazın gövde boyutu 157,8 x 74,2 x 9,7 mm olup ağırlığı ise 204 gram olarak tasarlandı. Siyah- beyaz ve mor kasa renkleri var. Kamera tarafına geldiğimizde, ayrıca dört kamera ile donatılmış 64 milyon piksel, 8 milyon piksel (süper geniş açı), 2 milyon piksel (makro) ve 5 milyon piksel (derinlik ölçümü) yapabilen sensörleri vardır. 4K videoya ek olarak, ana kamera 960 fps'de süper ağır çekim de yapabilir. Vlog modunda SNS'de kolayca paylaşabileceğiniz video klipler de oluşturabilirsiniz. Redmi Note 9S telefon modelinin de özelliği, video performansını iyileştirirken görüntü kalitesini artırmasıdır. Alternatif olarak mi 10 lite modelini de seçebilirsiniz.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu