Son eklenen

Yeni Oyuncu Telefonu Asus ROG Phone 3

Tayvan merkezli teknoloji şirketi Asus, düzenlediği özel bir etkinlik kapsamında üstün özelliklere sahip yeni oyuncu telefonunu duyurdu. Asus ROG Phone 3 ismi verilen yeni akıllı telefon, modern tasarımının yanı sıra batarya kapasitesiyle dikkat çekiyor. 6.000mAh Batarya kapasitesine sahip olan cihaz, gücünü 8 çekirdekli Snapdragon 865+ isimli işlemciden alıyor. Peki, Asus şirketi tarafından tanıtımı yapılan ve üstün özellikleri ile dikkat çeken yeni oyuncu telefonunun özellikleri neler?

Asus ROG Phone 3 Özellikleri
Asus şirketi tarafından geçtiğimiz günler içerisinde tanıtılan yeni oyuncu telefonu Asus ROG Phone 3 özellikleri ile göz dolduruyor. Android 10 işletim sistemine sahip olan cihaz, kullanıcıların karşısına üç farklı sürüm ile birlikte çıkmaya hazırlanıyor. Dilerseniz, Asus şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni oyuncu telefonunu gelin yakından daha detaylı bir şekilde inceleyelim.

1. Ekran Özellikleri
6,6 İnç büyüklüğünde ekran ile birlikte piyasaya çıkacak olan yeni akıllı telefon, ince çerçeve yapısıyla dikkat çekiyor. HDR10+ Teknolojisine sahip olan cihazın tazeleme oranı ise 144Hz olarak açıklandı.

2. Kamera Özellikleri
64 MP çözünürlüğünde ana kamera ile birlikte piyasaya çıkacak olan yeni akıllı telefon üçlü kamera teknolojisine sahip. Yapay zeka teknolojisi ile donatılan ana kameraya ayrıca 2 adette sensör (13 MP + 5 MP) eşlik ediyor. Son derece gelişmiş özelliklere sahip ön kameranın çözünürlüğü ise 24 MP olarak açıklandı.

3. Diğer Özellikler
8 Çekirdekli Snapdragon 865+ işlemciyle birlikte piyasaya çıkacak olan yeni akıllı telefon 2 farklı Ram seçeneğine (12 GB Ram / 16 GB Ram) sahip olacak. Android 10 işletimine sahip olan cihazın dahili depolama alanı ise 128 GB/256 GB/512 GB olarak açıklandı.

30W Gücünde hızlı şarj desteğine sahip olan cihazın batarya kapasiteyse 6.000mAh olarak duyuruldu. Son derece gelişmiş özelliklere sahip olan yeni akıllı telefonda ayrıca ekrana gömülü parmak izi teknolojisi de bulunuyor.

Asus ROG Phone 3 Fiyatı ve Çıkış Tarihi
Asus şirketi tarafından özel olarak tasarlanan yeni oyuncu telefonu Asus ROG Phone 3 fiyatı ile dikkat çekiyor. Başlangıç versiyonu 1000 Euro olan cihazın resmi çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

3 Yorumlar

  1. Güzel bir cihaza benziyor ama android olması bana göre dezavantaj

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rog phone 3 pil ve ram olarak iyi benim telefonumda android :)

      Sil
  2. Faydalı bir yazı olmuş kaleminize sağlık teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu