Son eklenen

Yorum yaparak para kazanmak

Yorum yaparak para kazanmak, özellikle evden para kazanabileceğiniz güzel iş fikirlerinden biridir. Bildiğiniz gibi işletmelerin güzel puanlar ve yorum alması, satışlarını artırması için çok önemli faktörlerden biridir. İyi yorum almış olan işletmeler her zaman satışlarını artırırlar ve güzel gelirler elde edebilirler. Yapılacak yorum sayısının çok fazla olması ve yorum ihtiyacı olan işletme sayısının epey fazla olması, bu yorumları yapacak insanlara ihtiyaç duyulmasına neden olmuştur. Peki yorum yaparak para kazanmak tam olarak nasıl bir iştir? Yorum yaparak nasıl gelir elde edilir?

Yorum Kimlere Yapılıyor?

Puanı düşük olan, kötü yorumları olan işletmeler, hedefledikleri satışlara ulaşamazlar ve bu ciddi anlamda işletmelere zarar verebilir. İşletmeler de yorum yaptırarak, kötü yorumlarını gizler ve bu sayede iyi puan almış bir işletme imajı verebilirler.

Yorum Yaparak Para Kazanma Süreci Nasıl İşler?

Öncelikle bu alanda iş bulabilmek için, yorum hizmeti veren bazı firmalara üye olmanız gerekebilir. Bu firmalar, size düzenli olarak iş gönderirler ve sizlerde bu işleri yaparak ciddi anlamda bir gelir elde edebilirsiniz. Yorum gönderecek olan firmalar, düzenli olarak iş aldığından sizlere de düzenli olarak iş göndereceklerdir böylelikle sizlerde iyi bir gelir elde edebileceksiniz.

Yorum Yaparak Ne Kadar Para Kazanılır?

Yorum yaparak gerçekten iyi miktarlarda gelir elde edebilirsiniz. Ancak bu yorum işleri ikiye ayrılıyor.

1-Toplu Yorum Yazımı

2-Mobil Uygulamalara veya işletmelere bir adet yazılan yorumlar

Toplu Yorum Yazımı

Toplu yorum yazımı, sahte hesaplardan işletmelere veya mobil uygulamalara yorum gönderirler. Maliyeti çok daha düşük olduğundan, bu şekilde yorum hizmeti alan kişi sayısı çok fazladır. Gönderilen her bir yorum başına 0,35-0,75 arasında bir ücret talep edilir ve tek seferde en az 200 adet sipariş edilir.

Tekli Yorum Yazımı

En zahmetli yorum işlerinden biridir. Bu yorum yazımında elde edeceğiniz gelir tamamen size bağlıdır. Bu yorum hizmetini verebilmek için, bir mobil uygulama indirmek veya tek bir Google hesabından yorum yapmak gerekebilir. Bu yorumların ücretleri genelde yüksektir ve her bir yorum başına 10 TL’ye varan ücretler talep edilebilmektedir.

Bu İşleri Nasıl Alırım?

Yorum yaparak para kazanmak istiyorsanız, sizlere bu işi sağlayan, yani bu işleri gönderen birileri ile çalışmak zorundasınız. Bu işler, genelde yorum hizmeti veren firmalardan alınır. Bunların dışında forum sitelerinde de aktif bir şekilde yorum hizmeti alan pek çok bireysel kişiler bulunur. Bu kişilere başvurarak, oldukça hızlı bir şekilde yorum işleri alabilir ve hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bu firma veya kişiler, genelde talep ettikleri ücretin yüzde 50’lik bir kısmını size ödemektedirler. Yani 400 TL’ye alınan bir iş, size 200 TL’ye verilir. Yorum işinde, günde ortalama 500 yorum yaparak, 150 lira civarında bir para kazanmak mümkündür. Ücretler genelde yorum başına 0,20-0,30-0,40 şeklinde ödenir ve atılan her yorum ortalama 15 kelime civarında olur. 100 yorum yazmak ortalama 1 saat veya 1 saat 15 dakika sürer. Sizlerde bu şekilde yorumlar yaparak gerçekten çok iyi gelirler elde edebilir ve para kazanabilirsiniz.

7 Yorumlar

  1. Merhabalar.
    Tam anlayamadım ama, ilginç bir para kazanma yöntemi. Bu yöntemle para kazanmak ne kadar etiktir, hiçbir fikrim yok. Bu yöntem, pek bizlere göre değil sanıyorum. Paylaşım ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Selam ve saygılarımla. Size Koronasız, sağlıklı ve hayırlı günler dilerim. Bir önceki yorum bu yorum metni ile aynıydı. Sadece bir harf hatası yüzünden sildim ve tekrar yayınlanmak üzere göndermiş bulunuyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bence etik değil çünkü oranın puanı yükselince orasini insanlsr iyi bir yer sanip yiyecekler ve sonucunda kotu bir yerden yemek yiyip ona para vermis olacaklar ve o parayi sonea biz harcayacagiz bence hic etik değil

    YanıtlaSil
  3. Önceden pek duymadığım bir sistem. İlgilenenler için iyi bir içerik

    YanıtlaSil
  4. sana yaptığım yorumların ödemesini nereden alabilirim ahah p:

    YanıtlaSil
  5. N11, Hepsi burada, trendyol gibi mağazalarda ürünü öne çıkartmak için yapılan yorumlar

    YanıtlaSil
  6. Yorumlakazan diye bir site var benim bildiğim para kazanmak isteyenlere duyrulur.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu