Son eklenen

General Mobile GM 20 Pro telefon incelemesi

Telefon piyasasında onlarca farklı firma telefonların özelliklerini arttırarak bu rekabetçi ortamda varlıklarını devam ettirmek ve kar oranlarını artırmak istiyorlar. General Mobile GM 20 Pro telefonu da bu firmanın bu amacına hizmet eden bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. General Mobile GM 20 Pro telefon modelinin 6.30 inç ekranı bulunuyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile gelen GM 20 Pro modeli, çekirdeği 2.10 GHz hıza çıkabilen 8 çekirdekli Bir işlemci kullanıyor. Bu Cihazın fiyatı ülkemizde 2.300 lira civarında olacak. 4.5 g desteği bulunan Bu cihazın 5G desteği yoktur. Hafif olarak tasarlanan Bu cihazın ağırlığı 180 gram gelmektedir. 6.30 inçlik ekranı 1080 x 2340 piksel çözünürlük sunmaktadır. Ekran ise 60 Hertz resim yenileme özelliği ile geliyor, full HD Plus çözünürlük standardını kullanan Bu cihazın işlemcisi Mediatek MT 667 modeldir.

Yeni General Mobile GM 20 Pro telefon Özellikleri
İşlemcinin bir çekirdeği 2.10 GHz hıza çıkabiliyor, işlemci ile beraber mali g72 model grafik işlemci General Mobile GM 20 Pro telefon modelinde bulunuyor. Cihazın 128 GB dahili alanına ek olarak isteyen müşteriler 512 gb seviyeye kadar hafıza yükseltebilirler. Bu cihazda Pusula jiroskop ortam ışığı sensörü ivme ölçer yakınlık sensörü gibi sensörler bulunuyor. Ayrıca Parmak izi sensörü de yine General Mobile GM 20 Pro cihazda yerini almış. Android 10 işletim sistemine sahip olan bu cihaz wi-fi 5 kablosuz hızlı iletişim teknolojisini kullanıyor cihazda Radyo ve 3.5 milimetre ses konektörü bulunuyor.

General Mobile GM 20 Pro telefon modelinde arka tarafta 48 mega piksellik bir kamera var ve bunun Optik görüntü sabitleyici özelliği yoktur. Bu kameraya ek olarak 8 mega piksellik kamera daha bulunuyor. Bu da ekstra geniş açılı kamera görevini görüyor. 3. kamera ise 2 mega piksellik derinlik kamerasıdır. Şirket cihazın ön tarafına 16 mega piksellik bir kamera yerleştirmiştir. Kasa renkleri olarak siyah ve beyaz kasa renkleri tercih edilmiştir. Cihazın sıra dışı özellikleri yok, ortalama bir cihaz ve General Mobile daima hesaplı cihazlar üretip satma politikasını devam ettiriyor.

3 Yorumlar

  1. ne zaman satışa sunulacak, keşke bi de su ve toz geçirmeme özelliğine gereken önem verilse artık, 2000 tl üstü bi cihazı kameraya kaçan 5 toz taneciğine ya da üstüne dökülen yarım bardak suya kurban etmek akıl kârı değil bence... gm 9 pro kamerası tozdan dolayı flulaştı, özellikle güneşte parlayan tozlar net fotoğraf çektirmiyor

    YanıtlaSil
  2. fiyatına göre yeterli bir telefon anladığım kadarıyla general mobile gm 20 pro telefon

    YanıtlaSil
  3. Yeni bir telefon çıkartıyorsun general mobile 5g olmaması sıkıntı

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu