Son eklenen

Realme C11 Model Cihaz İncelemesi


Realme C11 Flipkart ve Realme India web sitesi aracılığıyla satışa devam ediyor. Telefon ilk olarak Haziran ayında Malezya'da tanıtılmıştı şimdi de Hindistan’da satışa çıkıyor. Realme şirketin C serisinin bir parçası olan Realme C11, çift arka kamera kurulumuna sahip, sekiz çekirdekli MediaTek işlemci içeriyor olup tek RAM ve depolama yapılandırması sunan, bütçeye uygun bir akıllı telefon arayanların gönül rahatlığı ile alabileceği bir cihazdır. Realme C11 için iki renkle geliyor.

Realme C11 Teknik Özelliklerini Hatırlayalım
Realme C11 telefon sadece 100 dolar fiyatla satılıyor; 2GB RAM ve 32GB dahili alanı vardır. Yeşil ve Gri olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunulur. Realme C11, Flipkart ve Realme Hint resmi web sitesi aracılığıyla satılmaya başladı. Bununla beraber FlipKart platformu, telefonu kendilerinden satın alacaklara özel teklifler de sunuyor. Yüzde 5 indirimle 95 dolara satın alabilirsiniz.

Realme C11 teknik özellikleri
Çift SIM yuvası ile gelen bu cihaz Realme C11, Android 10 işletim sistemi ile geliyor. En boy oranı 20/ 9 en boy oranına sahip 6,50 inç HD + -720x1,600 piksel- ekrana sahiptir. Kaputun altında, telefon 2GB LPDDR4X RAM ile birleştirilmiş sekiz çekirdekli MediaTek Helio G35 işlemci taşıyor. Realme C11'in arkasında 2 kamera var ve parasına göreler. Pek de profesyonel oldukları söylenemez. Birincil kamera 13 megapiksel bir sensördür diğeri ise 2 megapiksel bir sensördür. Selfie öz çekimler için 5 MP ön kamerası bulunmaktadır. Realme C11 model cihaz da microSD kart -256GB'a kadar- bulunmaktadır. Cihaz genişletilebilen 32GB dahili depolama alanı sunar. Bağlantı seçenekleri arasında 4G, VoLTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth v5.0, GPS, Mikro USB ve 3,5 mm girişi vardır, cihazda ek olarak bir ivmeölçer, ortam ışığı sensörü, yakınlık sensörü ve manyetik indüksiyon sensörü ide yer almaktadır. C11 model cihazda ters şarjı destekleyen 5.000mAh'lik bir pil vardır ve 9.10 mm kalınlığa sahip cihaz 196 gram gelmektedir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu