Son eklenen

Samsung Galaxy A01 Core Özellikleri


Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung, düzenlediği bir etkinlik kapsamında uygun fiyatlı yeni akıllı telefonunu sonunda duyurdu. Samsung Galaxy A01 Core ismi verilen yeni cihaz, kullanıcıların karşısına tekli kamera sistemi ile birlikte gelmeye hazırlanıyor. Android GO işletim sistemine sahip olacağı açıklanan yeni akıllı telefon, üç farklı renk seçeneği ile birlikte piyasaya çıkacak. Dilerseniz, Samsung şirketi tarafından tanıtılan uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu gelin yakından detaylı olarak inceleyelim.

Samsung Galaxy A01 Core Özellikleri
Samsung şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni akıllı telefon Samsung Galaxy A01 Core özellikleri ile dikkat çekiyor. Teknik donanımı ile giriş seviyesine hitap eden cihaz da 1 GB Ram bulunuyor. Peki, Samsung şirketi tarafından tanıtımı yapılan ve uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun diğer özellikleri neler?

1. Ekran Özellikleri
Oldukça kalın bir çerçeve yapısına sahip olan yeni akıllı telefon, kullanıcıların karşısına 5,3 inç büyüklüğünde ekran ile gelmeye hazırlanıyor. HD Plus çözünürlüğüne sahip olan ekran da ne yazık ki herhangi bir koruma teknolojisi bulunmuyor.

2. Kamera Özellikleri
Giriş seviyesine hitap eden yeni akıllı telefon, tekli kamera sistemi ile birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. 8 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olan cihaz da herhangi bir yapay zeka desteği bulunmuyor. Öz çekim kamerası olarak da bilinen ön kameranın çözünürlüğü ise 5 MP olarak duyuruldu.

3. Diğer Özellikler
1 GB Ram miktarına sahip olan yeni akıllı telefon, gücünü MediaTek MT6739 isimli işlemciden alıyor. 16 GB ve 32 GB depolama alanıyla birlikte piyasaya çıkacak olan yeni cihazın batarya kapasiteyse 3.000mAh olarak duyuruldu.

Samsung Galaxy A01 Core Fiyatı ve Çıkış Tarihi
Samsung şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni akıllı telefon Samsung Galaxy A01 Core fiyatı ile dikkat çekiyor. 74 Dolar fiyat etiketine sahip olan cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı ise henüz açıklanmadı.

Üç farklı renk seçeneğiyle birlikte piyasaya çıkacak olan cihaz, ilk olarak Asya pazarında satışa sunulacak. Ülkemize gelip gelmeyeceği henüz bilinmeyen akıllı telefonun ne kadar satacağı ise şimdiden merak konusu.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu