Son eklenen

Sony Xperia II Telefon Fiyatı ve Özellikleri

Sony Xperia II Telefon modeli, şirketin orta sınıf kulvarında yarışa soktuğu ve rakiplerinden daha üstün olan bir cihazdır. Android 10 işletim sistemini kullanan bu cihazın ekranı 6.10 inç boyuta sahiptir ve işlemcisi de SnapDragon 865 model işlemcidir. Şirket RAM konusunda da cömert davranarak 8 GB ram kullandı. Fakat pil konusunda 3.300 mAH pil ile yetindi. Bu da hoş görülmeyebilir. Müşteriler sık sık telefon şarj etmekten hoşlanmazlar bu da satışların düşüşü olarak yansıyabilir.

Sony Xperia II Telefon Teknik Özellikleri
Cihazın iyi bir ekranı var ve Gorilla Glass 6 ile korunan bu ekran 1080 x 2520 P çözünürlüğe sahiptir, cihazın toplam ağırlığı 151 gram ve çok hafiftir. 8.20 mm kalınlığı olan cihazın alüminyum çerçevesi ve kasası göz dolduracak bir şıklıkta... OLED ekran 16 milyon renk desteklemekte, 90 Hz resim yenileme kabiliyetine sahip güçlü tonları ve yüksek kalite kontrastı olan bir ekrandır. Sony GPU olarak Adreno 650 model grafik işlemcisine güvendi. Dahili alanı da 256 GB olarak geniş tuttu. Böylece mobil oyunlara meraklı müşterilerinin beklentisini tam olarak olmasa da karşılıyor.

SONY Xperia II model cihazda arkada 3 kamera yer alıyor bunlardan biri 12 MP ve genişlik kamerasıdır, diğeri telefoto kamera olup bu da 12 MP özelliktedir. Son sensör de 12 MP ultra geniş kameradır. SONY ön kısma 8 MP sensör yerleştirdi. Bu sensör de HDR destekliyor ve EIS özelliğine sahip, 1080 P kalitede çekim yapabiliyor. Stereo hoparlörleri de SONY en iyi donanımlardan seçti. Ses ve görüntü alanında SONY şirketinin eline su dökebilecek bir rakip yok. Makinede yine parmak izi sensörü, yakınlık sensörü, dijital basınç ölçer gibi sensörler var. Fiyat ise henüz belli değil. Cihazın işlemcisi, GPU bileşeni ve dahli 256 GB alanı şüphesiz mükemmel seçilmiş. Ama pilin düşük seçilmesi hiç iyi olmamış gibi görünüyor. Satış potansiyelini yakında açıklanacak olan fiyatı belirleyecek. Biz de bu yazıda güncellenecek olan fiyatı sizinle paylaşacağız.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu