Son eklenen

Asus ZenFone 7 ve Asus Zenfone 7 Pro Tanıtıldı

Geçtiğimiz yıl Asus tarafından piyasaya sürülen mevcut amiral gemisi telefonu Asus Zenfone 6 modelinin yerini alan iki telefon olan ve merakla beklenen Asus ZenFone 7 ve Asus Zenfone 7 Pro cihazlarını resmen açıkladı.

Asus Zenfone 7 ve Asus Zenfone 7 Pro Özellikleri

İki yeni Asus Zenfone 7 ve Asus Zenfone 7 Pro cihazlarında Asus, arka kameralar için döndürme mekanizması adını verdiği yeni bir mekanizma geliştirdi bu, Asus'un iki yeni amiral gemisi telefonunun artık dönen mekanizmada sadece iki kamera yerine üç kameraya sahip olduğu anlamına geliyor. Asus'a göre yeni kameradaki dönme mekanizmanın, 35 kg ağırlık taşıyabildiği ve beş yıla kadar günde 100 defa dönebilecek şekilde dizayn edildiği ifade ediliyor. 5 yıl sonra mekanizmanın akıbeti garanti değil.

Asus Zenfone 7 Pro, OIS görüntü sabitleme teknolojisini destekleyen 64 megapiksel birincil kamera ve sadece 4 cm'den fotoğraf çekebilmesi için makro kamera olarak da çalışan 12 megapiksel geniş açılı kamera taşıyor. Üçüncü ve son kamera ise 3x optik yakınlaştırma sağlayan ve OIS görüntü sabitleme teknolojisini destekleyen yakın çekim kamerasıdır. Asus Zenfone 7'ye gelince, OIS görüntü sabitleme teknolojisinden yoksun olması dışında aynı kameraları içeriyor. Bunun gibi amiral gemisi telefonlardan bekleyebileceğiniz gibi, saniyede 30 kare ile 8K videolar ve saniyede 120 kare ile 4K videolar çekebilecek.

Asus, kameralar ne olursa olsun, yeni Asus Zenfone 7 telefonlarına, DCI-P3 renk gamının yüzde 110'unu destekleyen Gorilla Glass 6 ile korunan FullHD + çözünürlüğe sahip 6.67 inç AMOLED ekran, 90Hz yenileme hızı ve sekiz çekirdekli işlemci de dahil olmak üzere diğer üst düzey teknik özellikleri de sağladı. Asus Zenfone 7'de Snapdragon 865 işlemci ve Asus Zenfone 7 Pro modelinde de Snapdragon 865 + işlemci yerini almış. Yeni Asus Zenfone 7 telefonları ayrıca 8GB'a kadar LPDDR5 RAM, 256GB'a kadar UFS 3.1 hızlı depolama ve ayrıca 30W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pil içerir. Her iki model de AMOLED ekranlar içeriyor, yanlarında birer parmak izi sensörü barındırıyorlar. Asus Zenfone 7 ve Asus Zenfone 7 Pro, 1 Eylül'den itibaren dünya çapında piyasaya sürülecek. Asus Zenfone 7 telefona gelince, 8GB / 128GB versiyon için 750 dolar, Asus Zenfone 7 Pro ise 8GB / 256GB versiyon için 950 dolar fiyatla satılacak.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu