Son eklenen

En İyi İçerik Kopya Kontrol Siteleri

İçerik yazarlarının en merak ettiği konulardan bir tanesi kopya kontrol siteleridir. Çünkü içeriklerin kopya olması günümüzde çok büyük bir problem haline gelmiştir. En iyi içerik kopya kontrol siteleri sayesinde içeriklerin kopyaya düşen kısımları rahatlıkla yeniden yazılarak değiştirilebilir. Böylece daha sağlıklı bir yazım sonucu ortaya çıkacaktır.

İçerik (makale) kişinin düşünce ve klavye gücüne bağlı olduğu için bu işi yapmak elbette kolay değildir. Fakat severek bu işi gerçekleştirenler ev ortamlarında rahat bir şekilde ciddi derecelerde kazanç sağlayabilmişlerdir. Peki, içerik yazarlarını gayet ilgilendiren iyi derecede olan kopya kontrol siteleri hangileridir? Hep birlikte inceleyelim.

Quetext
En iyi içerik kopya kontrol siteleri arasında listemizde ilk sırada Quetext yer alıyor. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan bu site, içerik yazarlarının en fazla kullandığı sitelerden bir tanesidir. Site içerisinde yapılması gereken bir işlem sadece yazılan içeriği kutucuk içerisine kopyalamaktır. Bu şekilde yazıyı taratarak kopya olan kısımlar görülebilir.


Prepostseo
Güçlü bir kopya kontrol sitesi arayan yazarlar Prepostseo sitesinden yararlanabilirler. Neredeyse her yazarın bu adresi kullandığı bir site olan Prepostseo, çok profesyonel bir site olarak kullanıma sunuluyor. İçeriği güçlü bir şekilde kontrol eden bu site en ufak yazım benzerliklerini de ortaya çıkarabiliyor.


Smallseotools
En iyi içerik kopya kontrol siteleri olarak ortaya pek çok site beliriyor. Bu önemli siteler arasında smallseotools içerik kopya kontrol sitesi kendisini ön plana çıkarıyor. Ücretsiz ve kaliteli bir içerik sitesi olan smallseotools, genel olarak yazarların kontrol adresi olarak da bilinir. Kontrol olarak güçlü bir sisteme sahip olan Smallseotools her yazarın beğenisini kazanabilmiş nadir sitelerdendir.


Kopya Kontrol
Kopya içerik kontrol etme açısından bu site listemizin içerisine bulunmaya hak kazanıyor. Kolayca içerik kontrol etmek isteyen kişiler bu siteyi kullanarak kopya kontrol ücretsiz olarak yapabilir. Yazılan içeriği site içerisinde bulunan kutucuğa kopyala yapıştır yaptıktan sonra karşınıza kopya varsa çıkacaktır. Çok kaliteli bir site olarak listemizde yer verdiğimiz bu site sizlere içerik kontrol konusunda profesyonelce hizmet verecektir. Ücretli sürümünü aldığınız takdirde pek çok özelliklerden de destek alınabilir.


Grammarly
Bu site dil bilgisi denetimi yapılmak için kurulmasının yanı sıra içerik kopya kontrolü yapılabiliyor. Gayet kaliteli bir şekilde çalışan site, içerik yazarlarının favorisi arasında bulunuyor. Ücretsiz olan site kısıtlıda olsa içerik açısından çok kaliteli olduğu kesin. İçeriği kontrol etmek için kutucuk içerisine kopyala yapıştır yapılması yetiyor. Makale SEO kontrol işlemi açısında önemli bir site diyebiliriz. İstenildiği takdirde sitenin tüm özelliğinin kullanılabilmesi adına Premium sürüm alınabilir.


2 Yorumlar

  1. Birkaçını ben de kullanıyorum mutlaka kontrol etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bugüne kadar yazılarım kopyalanmaya lâyık görülmediği için hiç böyle bir derdim olmamıştı. :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu