Son eklenen

En İyi Macera Filmleri

Maceralı ve heyecanlı dakikalar yaşamayı sevenlere özel olarak en iyi macera filmleri listemizi düzenledik. Güzel vakit geçirebileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz pek çok filmi sizlere sunuyoruz. Şimdi hep birlikte bu özel maceralara atılmaya ne dersiniz? Buyurun birlikte bakalım.

Jurassic Park

Bir ada üzerinde kurulan özel bir tesiste klonlanan dinozorlar yaşar. Fakat özel bir ekip bu yeri kontrol edip test etmek zorundadır. İçlerinde gelen bazı kişiler ise casus olarak yer alır. Embriyoları kaçırmak isteyen bu casuslar kişiler tüm sistemleri kapatır ve dinozorlar serbest kalır. Böylece insanlar büyük bir kaçışma çabasına girerler. Jurassic Park kabul edilen en iyi macera filmleri arasında bulunur.


Jumanji 2

4 arkadaş evde eski zamanlardan kalma Atari bulurlar. Meraklanan arkadaşlar konsolu açar ve aniden konsolun içine çekilerek farklı bir dünya ya yolculuk ederler. Artık gerçek dünya ya dönmeleri için oyunu bitirmek zorundadırlar. Çeşitli karakterlerde olan bu oyuncuların özellikleri sadece kendilerine özel olarak verilmiştir ve bu özelliklerle diğer bölümlere geçerler.

 

The Mummy

En iyi macera filmleri dendiğinde elbette Mummy unutulmaz. Konusu Mısır zamanlarından kalma ve çölün ortasında saklanmış mumya bulunur. Fakat bu mumya çeşitli nedenlerden dolayı uyanmaya başlar. Mumya bir kadındır ve bu kadın özel birini seçip ritüeli yerine getirmek zorundadır. Böylece tüm dünyayı kontrol altına alabilecektir. Fakat bunu istemeyen kişiler mumya ile büyük bir savaş içerisine girerler.


The Martian

Macera keşif filmleri dendiğinde Marslı filmi en dikkat çeken filmlerden bir tanesidir. Mars yolculuğu yaptıktan sonra Mars üzerinde mahsur kalan bir astronot, yaşaması için elinden gelenin en iyisini yapmak zorundadır. Yiyecek, su ve oksijen için çeşitli işleri yerine getiren bu astronot, dünya için çok büyük bir örnek olmuştur. Çünkü Mars gezegeninde hayatta kalmak adına her şeyi gerçekleştirmiştir. 


The Expendables

Özel paralı askerler Güney Amerika’da zalimce hüküm veren bir yöneticiyi yıkmak için yola çıkarlar. Diktatörlük rejiminin bitmesi adına mücadele gösteren bu askerler daha sonra kandırıldıklarını anlar ve büyük bir tehlike içerisine girerler. Böylece kendilerini kurtarmak adına çatışma içerisine istemeden yönelirler.


Mission İmpossible

En iyi macera filmleri içerisinde elbette Mission İmpossible bulunmadan olmaz. Konusu ise gizli servis bünyesinde liderlik eden Hunt, Prag ülkesinde önceden gerçekleştirmiş olduğu operasyonun doğru gitmemesi sonucunda suçlanır. Kendini temize çıkarması adına ülkeden kaçar ve onu zor duruma düşüren köstebeği bulmak adına yola koyulur. Hunt için tek şans çok güçlü bir şekilde korunan CIA merkezi üssün bilgisayar sistemine girmesidir.


Pirates of Caribbean

Jack Sparrow adında bir korsa genç bir kızı kurtarmak zorundadır. Ayrıca bu işe destek verecek olan ise demirci Will Turner’dır. Elizabeth adında bir kız 12 yaşında kaybolur ve çocukluk arkadaşı Will Turner ile birlikte çok büyük maceraya atılırlar. Çok kötü bir korsa olan Barbarossa’nın elinde bulunan kızı kurtarmak o kadar da kolay değildir.

 

Zombieland

Macera ve eğlence filmi isteyenler için Zombieland tavsiye ediyoruz. Tüm dünya zombilerle kaplanmıştır ve 4 arkadaş bu zombilere karşı mücadele verirler. Hem eğlenerek hem de zombileri öldürerek gitmesi gerektikleri yere doğru ilerlemeye çalışırlar. Fakat tüm dünya zombilerin elinde olduğu için işleri o kadar da kolay değildir.

 

Mad Max Fury Road

IMDb en iyi macera filmleri bünyesinde Mad Max Fury Road bulunması gereken bir filmdir. Konusu avaşlardan sonra dünya çöl haline gelmiştir ve geriye kalan insanlar sıkı bir yönetim ile karşı karşıyadır. Yönetime liderlik eden kişi o kadar zalimdir ki insanlara yemek ve su dahi vermez. Bu yönetimden kurtulmak için bir grubun verdiği mücadele anlatılıyor.


Rampage

Goril ve bakıcısı işaret dili ile anlaşırlar. Herkes bu nedenle çok şaşkındır ve bunun nasıl olduğunu anlamazlar. Fakat bir gün aniden gelişen nedenden dolayı goril büyümeye başlar. Elbette sadece goril değil timsah ve kurtta bu işin içindedir. Goril ve bakıcısı bu düşmanları yok etmek zorundadır ve çok çetin bir mücadele içine girerler. İzlenmesi gereken macera filmleri içerisinde Rampage listemizde yer alıyor.

1 Yorumlar

  1. rampage izlememeişim izleyim :) mission impossible çok severiim :) expendables da eğlenceli :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu