Son eklenen

PARA KAZANDIRAN UYGULAMALAR


Günlük işlerinizin yanında fazla zaman ve enerji harcamadan para kazanmak istiyorsanız bu listelediğimiz uygulamalar tam size göre. Ücretsiz ve kolayca kazanç elde edebileceğiniz bu para kazandıran uygulamalar sayesinde telefonunuzdan kolayca kazanç sağlayabilirsiniz.

Listelemiş olduğumuz bu uygulamalar sizlere ana gelir değil de ek gelir oluşturmada yardımcı olur. Bu uygulamaları kullanarak gelirinize katkı yapıp, yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz bir kaç para kazandıran uygulama:

1- Pago

Bu uygulama çoğu yerde görebileceğiniz anket doldurarak para kazanma uygulamalarından birisidir. Oldukça basit ve kolay işleyişi kısa zamanda gelir elde etmenizi sağlar. Bu uygulamada anket doldurarak ve uygulamanın size vermiş olduğu kolay görevleri yaparak kazanç elde edebilirsiniz.

2- PostBee

Bu uygulama telefonunuzdan para kazanmak için en basit yol olabilir. Günümüzde neredeyse herkes İnstagram kullanıyor. Peki bu kullanımda paylaşıp yaparak kazanç elde etmeyi hiç düşündünüz mü? Bu uygulama takipçi sayınızı dikkat almaz ve istediği reklam gönderisini hesabınızda paylaşarak bu uygulama üzerinden ücret alabilirsiniz.

Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra kolay bir şekilde üye olup İnstagram hesabınızı uygulamaya kaydediyorsunuz. Sonrasında size sunulan reklam seçenekleri arasında istediğiniz paylaşımı yaparak altında yazan ücreti belirtmiş olduğunuz ibanınıza alabiliyorsunuz.

3- Bounty

En çok tercih edilen Türkçe para kazandıran uygulamalardan birisidir. Bu uygulamada size verilen basit görevleri yerine getirerek para kazanabilirsiniz. Sizden istenilen görevler ise uygulama testleri, anket doldurmak ve gizli müşterilik vb. dir.

Sizden istenilen gizli müşterilik görevinde iyi kazançlar elde edebiliyorsunuz fakat bunun için biraz yorulmanız mümkün.

Bu uygulamayı kullanırken kazanç elde ettikleri sırada hem spor yapıp hem de sosyalleşen birçok insan var. Verilen bazı görevleri yapmak için bisiklet kullanmanız sizin hem spor yapmanızı hem de kazanç elde etmenizi sağlayacaktır.

4- Yandex Toloka

Günümüz teknolojisinde birçok firma ve şirket yapay zeka kullanıyor olmasına rağmen bazı görevler için insanlara ihtiyaç duyabiliyorlar. Yandex Toloka uygulaması ise size bu görevleri yapmanız karşılığında belirli bir ücret ödüyor.

Bu görevlerin oldukça kolay olması da bu uygulamayı öne çıkaran özellikler arasında. Bu görevlerden bazıları arama, mail ve çeviri gibi basit ve kolay işlerdir. Yandex genellikle arama sonuçlarının doğruluğunu arttırmak için insan beyniyle çalışıyor. Bu da birçok insana kazanç kapısı açmış oluyor.

5- Money App

Oyun oynamak, hizmet testi, denem sürümleri, mağaza inceleme veya fikir belirtmek gibi birçok görev barındıran bu uygulamada başarıya ulaşmanız oldukça basit.

Uygulamayı indirerek kendi adınıza kayıt yapmanız ve ardından sizden istenilen görevleri yerine getirmeniz kolay bir şekilde kazanç elde etmenizi sağlayacaktır.

Bu uygulamadaki verilen görevler genellikle piyasaya yeni sürülmüş olan uygulamaları ve oyunları denemenizi ister. Bunun karşılığı olarak da belirlenen ücreti papara hesabınız üzerinden veya Amazon hediye kartı olarak tahsis etmenizi sağlar.

6- What's Around

Bu uygulamanın çalışma yöntemi çektiğiniz fotoğrafları satabilmenizdir. Ama bu uygulamadaki tek zor kısım çektiğiniz fotoğrafı o an satabilmenizdir. Etrafınızda oluşan kayda değer olayları anında çekip bu uygulama sayesinde satışa sunabiliyorsunuz.

Bu uygulama anlık satış sayesinde, diğer fotoğraf uygulamalarına nazaran daha öne çıkmanızı sağlıyor. Tabi anlık çekeceğiniz bu olaylar en güzel veya en önemli an olmalıdır. Bu da oldukça yüksek kazanç elde edebileceğiniz anlamına gelir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu