Son eklenen

PARA KAZANDIRAN UYGULAMALAR

Evinden, oturduğu yerden veyahut istediği her hangi bir yerden para kazanmak mümkün ve kolay. Bir çok insan belli bir kuruma yada şirkete bağlı olmaksızın çalışmak ister. Özellikle gidilmesi zorunlu ofis ve çalışma ortamlarında bulunmak istemeyip her gün kalkıp gitmekte zorlananlar çok. Hazırlanıp çıkıp gitmeden evinizde yada istediğiniz yerde çalışabilirsiniz. Çalışma aletleri vs ise çok uzakta aramamıza gerek yok. Hemen cebimizde olacak. Evet cep telefonları para kazanmanın aracı isimleri oldular. Cep telefonları için geliştirilen akıllı uygulamalar sayesinde istediğiniz gibi para kazanabilmeniz mümkündür. En önemlisi işletim sistemi ayırt etmeksizin kullanıcılara bir çok uygulama sunuyor. Hem Android hem de İOS cihazlar için geçerli bir çok para kazandıran uygulama var.

Para Kazandıran Uygulamaların İşleyişi Nasıl?

Genel olarak bütün para kazandıran uygulamalar aynı sistemi kullanırlar. Kullanıcıya görevler verilir ve görevlerin çeşitliliğine ve yapılma sayısına göre ücret sunulur. Mantık oldukça basittir. Görevleri yerine getirir ardından karşılığında para yada para ile takas yapabileceğiniz değerler kazanırsınız. Ne kadar çok görevi yerine getirirseniz o kadar çok kazanma şansınız da artacağını unutmayın. Peki bu görevler ne olabilir? Kimi uygulama anket doldurmanızı ister kimisi reklam izlemenizi ve kimisi de sokağa çıkıp alışveriş yapmanızı isteyebilir. Elbette ücretini size geri ödemek koşulu ve garantisiyle. Bu uygulamalar yasaldır ve güvenlidir ki Google Play ve App Store gibi platformlarda kendilerine yer bulmuşlardır.

Hangi Uygulamalar Para Kazandırıyor?

2020 yılı itibari ile bir çok uygulama para kazandıran uygulama listesinde yerini almıştır. Bunların en popülerleri ise Bounty, Money App, Yandex Toloka, Google ödüllü anketler, Artıway, BookScouter, Foap.

Bounty Uygulaması

Bounty size sokağa davet ederek farklı görevler verir. Bunları gerçekleştirdiğinizde gün içinde iyi paralar kazanabilirsiniz. Uygulama sizden çeşitli şeyleri yapmanızı talep edebilir. Örneğin bir mağazaya gidip reyonların fotoğraflarını çekmeniz gerekebilir. Yada bir restorana gidip yemek yemenizi ister ve ardından geri ödeme yapabilmeleri için fişinizin fotoğrafını talep edebilir. Farklı kullanım amaçlarına yönelik anketler sunabilir. Gizli müşteri olmanızı isteyebilir. Bu uygulama insanın içerisinde ki macera hissini uyandırmıyor değil. Gün içerisinde çok basit görevler ile iyi paralar kazanabilirsiniz. Uygulama ayrıca güvenilir bir uygulama olma özelliğini taşır.

Money App

Hem Android hem de İOS işletim sistemleri için üretilen bu uygulama kullanıcılarından tam not almış ve ücretini hemen yatırması ile ünlenmiştir. Ücretsiz indirebilir ve hemen bir hesap açabilirsiniz. Bu uygulamada size Bounty’da ki gibi farklı görevler verilmektedir. Bir video izlemeniz, anket doldurmanız ve (herkesin hoşuna gider diye düşünüyoruz) bir oyun oynamanız istenebilir. Video izleyerek para kazanmak hayal değil Money App ile mümkün hale gelmektedir.

Yandex Toloka

Toloka’nın en önemli özelliği size bilgisayar yada telefon başında bir takım görevler vermesidir. Bu görevler kimi zaman kolay kimi zaman zor olabilmektedir ve görev sonucunda para kazanmak kullanıcıları memnun eden türdendir. Örneğin bir mekanın konumu verir ve analiz etmenizi ister. İnsan tepkileri ve insanın gözünden olayların nasıl gözüktüğünü belirler. Elbette Yandex Toloka özel bilgi ve beceri gerektirmiyor. Bu açıdan herkesin kolay bir biçimde indirip para kazanabileceği bir uygulamadır.

Google Ödüllü Anketler

Ödüllü anketler Google tarafından geliştirilmiş bir uygulama olup size Google Play kredisi olarak ücret ödenmektedir. Beğeninize göre tanıtım ve logoları sınıflandırmanızı ister. Bir nevi iyi mi kötü mü soruları da denilebilir. Anket doldurarak para kazanmak Google’ın ödüllü anketleri ile mümkün hale gelmiş oluyor.

Artıway

Bu uygulamanın işleyişi biraz farklı ve kazançlıdır. Diyelim ki bir gömleğe ihtiyaç duydunuz yada başka herhangi bir şeye. Artıway uygulamasının anlaşmalı olduğu e-ticaret sitelerinden alışveriş yapmanız halinde hesabınızda para birikmeye başlıyor. Bu uygulama diğerlerinden farklı olduğunu söylemiştik ve yine bu uygulama sayesinde normal zamanda yaptığınız alışverişlerinizi para kazanma yoluna çevirmiş oluyorsunuz. Alışveriş yaparak para kazanmak bu olsa gerek.

BookScouter

İkici el kitapçı da denilebilir bu uygulama için. Eski veyahut kullanmadığınız kitaplarınızı bu uygulama aracılığı ile satabilirsiniz. Kitap satarak para kazanmak bu uygulama ile mümkün.

Foap

Fotoğraf çekerek para kazanmak için geliştirilen bir uygulamadır. Ödülleri ve kazanılan komisyon oranı yüksek bir uygulamadır.

2 Yorumlar

  1. Tüm makaleler gibi bu makalede işime yaradı bu uygulamaların hepsini kullanıyorum şuan gayet memnunum teşekkürler ankaraforum.net

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu