Son eklenen

YouTube Premium 3 Ay Ücretsiz Nasıl Kullanılır?


Youtube, diğer müzik platform ve uygulamalarına rakip olarak tanıtmış olduğu ücretli servisi olan Youtube Premium, oldukça güzel bir ilerleme kaydederek şimdiden diğer rakiplerinin arasından sıyrılmayı başardı gibi görünüyor. Bu durum ile beraber birçok kişi de Youtube Premium uygulamasını denemek istiyor. Bizde bu yazımızda sizlere Youtube Premium üzerinden 3 aylık ücretsiz üyelik fırsatını nasıl kazanacağınız yönünde bilgilerimizi paylaşacağız.

Youtube, genel olarak video izleme sitesi olarak dünyada lider konumda bulunmakta. Bu alanda lider konumda bulunan ve oldukça sık bir biçimde kullanılan bir platform üzerinden son zamanlarda çıkan sürekli olarak reklamların önüne geçmek ve telefon üzerinden herhangi bir şekilde işlem yaparken arkaplan üzerinden uygulama açmak ve bu esnada müzik dinlemek ya da video izleme gibi durumlar için Youtube Premium kullanmak gerekiyor.Sadece bununla da sınırlı değil. Youtube Premium kullanarak daha öncesinde indirdiğiniz müzik ya da videoları herhangi bir şekilde daha sonrasında internet gerektirmeden çevrimdışı bir şekilde hem dinleyebilir hem de izleme ayrıcalığına erişebilirsiniz. Ayrıca Youtube Premium Türkiye için özel olarak 3 aylık ücretsiz deneme imkanı ile beraber size kullanıp görmeniz için oldukça cazip bir fırsatı da beraberinde getirmekte.

Youtube ilk olarak premium uygulamasını tanıttığında ilk ay ücretsiz bir şekilde kullanma ve deneme şansını bizlere veriyordu. Ancak şu anda ise bu süre oldukça büyük bir kampanya ile beraber 3 aya kadar uzatıldı. Böylece ilk 3 ay boyunca herhangi bir şekilde ücret ödemeden premium üyelik fırsatı yakalayabilir ve beğendiğiniz takdirde aylık bonelik satın alım işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. 3 aylık ödeme fırsatı yakalamak için tabiki de ödeme planı oluşturmanızın gerekli olduğunun da altını çizelim.

Youtube Premium Türkiye aylık abonelik fiyatı güncel olarak vergiler dahil 16.99 TL olarak belirlenmiştir.

Youtube Premium Türkiye Özellikleri Nelerdir?

Youtube Premium Türkiye genel olarak özelliklerine ve normal üyelikten ayrıcalıklarına baktığımızda, reklamsız bir şekilde Youtube kullanabileceksiniz. Bunun haricinde arka planda müzik dinleme özelliği ya da arka plan içerisinde video oynatma gibi bazı özelliklerin de mevcut olduğunu söyleyebiliriz. Bunlar dışında premium olarak Youtube platformuna giriş sağladığınızda, videoların alt tarafında indir tuşu ile karşılaşacaksınız. Bu buton ile beraber videoları indirebilirsiniz ve internetinizin olmadığı zaman dilimleri içerisinde indirdiğiniz videoları çevrimdışı bir şekilde izleme olanığına sahip olabilirsiniz.Bu gibi özellikler Youtube premium olan kullanıcıların yakalamış olacağı avantajlar olarak dile getirebiliriz.

YouTube Premium Ücretsiz Kullanma

Uygulama ya da internet sitesi üzerinden girdiğiniz Youtube platformuna, premium penceresi üzerinden ''ücretsiz dene'' kısmı üzerinden butonlara giriş yaparak yeni pencereye giriş sağlayın. Bu pencere üzerinden ''satın alım işlemini tamamla'' kısmına tıklayarak kart bilgilerinin girişini sağlayın ve ücretsiz olarak 3 aylık deneme sürecini başlatın. Bu durum ile beraber siz üyelik iptal talebinde bulunmadığınız sürece 3 ay dolmasının ardından aylık olarak 16,99 TL ücret ile beraber aboneliğinizin devam etmesini sağlayacaktır.

YouTube Premium Ücretsiz Abonelikten Sonra Abonelik İptali

Eğer Youtube Premium abonelik durumunu 3 ay deneme sürecinin ardından kapatmak ve ücret ödemek istemiyorsanız da yapacağınız işlemin oldukça basit olacağını söyleyelim. Bunun için iki yol mevcuttur. İlki ödeme bilgilerine ekleyeceğiniz banka bilgilerini sanal kart üzerinden sağlayın ve ücretsiz 3 aylık abonelik durumunuz bitmesinin ardından para çekemeyeceği için herhangi bir sorun olmayacaktır. Diğer bir durum ise ücretsiz üyeliği kullanmanızın ardından son gün içerisinde üyelik iptalinizi Youtube Premium üzerinden gerçekleştirerek ücret ödememe imkanına erişebilirsiniz. Bu konuda dikkat etmeniz gereken hususa baktığımız zaman, eğer sanal kart üzerinden değil de, normal paranızın mevcut olduğu bir kart üzerinden abonelik için ödeme bilgileri ile giriş sağladığınızda, otomatik olarak ödeme bilgilerini kaydetmekte ve ücretsiz deneme sürümünün bitmesinin ardından herhangi bir iptal işlemi olmadığı takdirde her ay boyunca sizden 16.99 tl olarak karttan ücret çekimi yapmakta. Asıl amacının da bu olduğunu ve otomatik ödeme işlemleri ile Youtube kesintisiz bir şekilde sonradan para kazanma amaçlı yapmış olduğu bu kampanyanın önüne geçerek yalnızca 3 ay deneme sürümünden hesap iptalinizi gerçekleştirmenizi öneririz. Sizde Youtube Premium deneme sürümü ile beraber toplamda 3 ay kadar bir sürede premium avantajları kullanarak çeşitli avantajlara erişebilir ve reklam izleme durumundan kaçınabilirsiniz.

1 Yorumlar

  1. Youtube premiumu ucretsiz kullanabilmemiz icin yazmis oldugunuz makale icin tesekkur ederim reklamsiz youtube cok daha iyi ayrica diger ozellikleride güzel tesekkurler yazi icin.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu