Son eklenen

Aralık 2020de Netflixe gelecek 5 yeni film ve dizi

Dünyanın en çok takip edilen dizi ve film platformu Netflix’te yeni yapımlar yine oldukça merakla bekleniyor. Özellikle bu pandemi sürecinde sinemalarda gösterim şansı bulamayan yapımlar da Netflix tarafından satın alındığından dolayı bu sayede gösterim şansı elde edecekler. 

Aralık ayının da gelmesiyle birlikte klasikleşen  yılbaşı temalı dizi ve filmler elbette bu ay da ön planda. 

Burada her ne kadar 5 yapım göz önüne çıksa da mutlaka takip etmenizi önerdiğimiz diğer bazı Aralık Netflix yapımları; Equinox (30 Aralık), Ma Rainey’s Black Bottom (18 Aralık)

İşte bu ay Netflix’te yayınlanacak yerli ve yabancı 5 yapım şu şekilde:

1) 9 KERE LEYLA

Başrollerini Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu’nun yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Ezel Akay oturmakta. Ezel Akay’ı ise daha önce yönetmenliklerini de üstlendiği ‘Hacivat ve Karagöz neden öldürüldü?’ ve ‘Neredesin Firuze?’ gibi ses getirmiş yapımlarından tanıyoruz.

Film Leyla ve Adem adlı bir çiftin zamanla monotonlaşan ilişkilerinin arasına bir de Nergis karakterinin girmesiyle karışan evliliklerini konu alıyor.

Sinemalarda yayınlanması beklenen ama korona virüs nedeniyle sinemaların geçici bir şekilde kapatılmasından dolayı ertelenen 9 kere Leyla dizisinin yayın haklarını ise Netflix’in satın almasıyla bu ay izleme şansı elde edebileceğiz. 

9 Kere Leyla, 4 Aralık Cuma günü Netflix’te.


2) BRIDGERTON

Grey’s Anatomy, How To Get Away With Murder ve Scandal gibi geniş seyirci kitlelerine ulaşmış dizilerden tanıdığımız Shonda Rhimes’ın bir diğer eseri Bridgerton önümüzdeki ay Netflix’te bizlerle bulaşacak.

Daha önce Jane Austen’ın ‘Gurur ve Önyargı’ gibi eserlerinden ve sinema uyarlanan yapımlardan da aşina olduğumuz gibi Bridgerton’da da İngiltere’nin eski sosyetelerinin çalkantılarına, entrikalarına ve skandallarına şahit olacağız. Film aynı adlı romanından uyarlanma.

Bridgerton 25 Aralık Cuma günü Netflix’te.


3) MANK

Dövüş Kulübü (Fight Club), Zodiac, Seven filmlerinin yönetmeni David Fincher’dan 1930’ların Hollywood’una başka bir bakış. Orson Welles’in yönetmenliğini üstlendiği 1941 gösterimli Citizen Kane (Yurttaş Kane) filmini temeline alan Mank’te Citizen Kane’in senaristlerinden olan Herman J. Mankiewicz’in film yazım sürecindeki hayatına odaklanmakta.

Filmin başrolinde ise Akademi ödüllü Gary Oldman ve son günlerde Emily in Paris’le de kendinden söz eden Lily Collins yer almakta. 

Mank 4 Aralık Cuma günü Netflix’te yayında.


4) THE MIDNIGHT SKY

George Clooney bu sefer karşımıza hem yönetmen hem de başrol oyuncusu hem de yapımcı olarak karşımıza çıkıyor. -40 derecede İzlanda’da çekilen filmin konusu kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Clooney’in canladırdığı Agustine kuzey kutbunda yalnız yaşayan bir bilimci ve diğer tarafta buluna astronotlarla iletişim kurarak artık tehlikeli bir hale gelen Dünya’ya geri dönmelerini engellemeye çalışıyor.

Film ‘Good Morning, Midnight’ isimli kitaptan uyarlama. Yan rollerde ise Felicity Jones ve David Oyelowo yer almakta.

The Midnight Sky 23 Aralık Çarşamba günü Netflix’te seyirciyle buluşacak.


5) SELANA: THE SERIES (SEZON 1)

1995 yılında trajik bir şekilde hayatını kaybeden Tejano şarkıcısı Latin Selena Quintanilla'nın hayatının anlatılacağı belgesel bir dizi. Selena’nın çocukluk zamanlarından yıldız olduğu anlara ve müziğe olan tutkusu için kendisini ve ailesinin yaptığı fedakarlıklar temele alınıyor. Selena’yı The Walking Dead dizisinde Rosita olarak tanıdığımız Christian Serratos canlandırıyor. 

Daha önce Selena’yı Jennifer Lopez 1997 yılında ‘Selena’ adlı filmde canlandırmıştı.

Netflix'in biyografi türündeki dizisi Selena: The Series, 4 Aralık Cuma günü başlıyor. 

3 Yorumlar

  1. İlgi çekici yapımlar, paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Bu film ve dizileri izlemek için Netflix'e abone olmak gerekiyor herhalde. Hiç düşünmüyorum. İnsanların mantığı ve aklıyla alay eden dizilerden nefret ettiğim için, yerli de olsa yabancı da olsa dizi seyretmeyi sevmiyorum. Kaliteli ve güzel filimler için hayır demem.
    Dizilerle ilgili bu tanıtım ve paylaşım yazınız için kaleminize ve emeğinize sağlıklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla birlikte Koronasız, sağlıklı ve huzurlu günleriniz olsun.

    YanıtlaSil
  3. bridgerton ve selena, izlerim, not aldım, saool :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu