Son eklenen

EN ÇOK KAZANDIRAN BLOG KONULARI

Yazmayı seviyor hatta uzun zamandan beri yazıyor olabilirsiniz. Muhtemelen bunları yapıyorsanız bir blogunuzda vardır. Ben yine de en baştan başlamak istiyorum. Bir blog açmak ve oradan gelir etmek istiyorsanız yapmanız gereken konulardan bahsedelim. Aynı zamanda blog da nasıl para kazanılır ve çok kazandıran blog konuları nelerdir onlara değinelim. İlk olarak blogunuzdan para kazanmak istiyorsanız tamamen kendine ait bir blogunuzun olması gerekiyor. Yani internette çok fazla gördüğümüz ucuz ve bir o kadar dandik blog sitelerini kullanmamalısınız. Küçük bir bütçe ile blogunuzu açıp yavaş yavaş ilerleyebilirsiniz. Her şey tamam ise içerikler kısmına daha doğrusu en çok kazandıran blog konularına geçelim.

Ekonomi – Finans Konuları

Finans ve ekonomi şirketleri dijital platformda en çok reklam veren şirketler konumundadır. Ekonomi ve finans alanındaki şirketler reklam bütçelerini diğer şirketlere nazaran daha yüksek Tutuyor. Reklam bütçesi yüksek olduğu için reklam alanlarda yani blog sahipleri de güze gelirler elde edebiliyor. Bu şirketlerin reklamları kendi blogunuzda da yayınlanmasını isteyebilirsiniz. Durum şudur ki ekonomi ve finans reklamlarının blogunuzda görünmesi için bu konu altında içeriklerinizin olması gerekiyor. Durum böyle olunca ekonomi ve finans konusunda içerik üreten blog siteleri de yüksek gelir elde ediyor. Banka hesapları nasıl açılır, kredi kartı nasıl alabilirim, borsada yatırım işlemleri nasıl yapılır gibi konuları ele alarak içerik üretebilirsiniz. Bu konular altında bolca içerik üreterek blogunuzun kazancını artırabilirsiniz.

Teknolojik Konular

Bildiğimiz üzere Türkiye’de teknoloji yazıları ve haberleri oldukça ilgi görmekte. Okuyucusunun çok olduğu bu konuda içerik üreten çok fazla blog sitesi vardır. Teknoloji haberleri ve yazıları üreten çok fazla site var olması sizi korkutmasın. Çünkü çoğu site tamamen çöp denilen içerikler üretmektedir. Doğru bilgi ve okuyucular tarafından ilgi gören teknoloji yazıları ile blogunuzun trafiğini artırmalısınız. Cihaz üreticileri ve uygulama geliştiricisi gibi firmalar, teknoloji konusunda başarılı bloglara yüksek bir bütçe ayırır. Sizde teknoloji adına içerik ürettiğiniz blogunuzla ciddi kazançlar ende edebilirsiniz. Aynı zamanda içerik üretirken size konu sıkıntısı yaşatmayacak başlık genişliğine sahiptir.

Oyun Tanıtımı

Son zamanların trend konusu desek yanlış olmaz herhalde. Türkiye’de hatta Dünya’da oldukça ilgi gören oyunlar, oyun firmalarını da zengin etmiş durumda. Oyun konusu hakkında çok fazla içerik üreticisi bulunsa da kazancı tatmin edici durumdadır. Bu denli popülerlik kazanan oyun sektöründe, şirketler arası rekabette doğal olarak artıyor. Burada da devreye tanıtımlar giriyor. Oyun şirketleri ürünlerinin tanıtımı için her yıl ciddi rakamlarda reklam bütçesi ayırır. Bu bütçelerinin büyük bir dilimini, oyunlarının tanıtımını yapan blog siteleri için ayırırlar. Sizde oyun inceleyerek hatta oyun oynadığınız yerde tanıtım yaparak ciddi gelirler elde edebilirsiniz.

Sağlık ve Estetik Konuları

Sağlık ve estetik, insanlar tarafından daima ilgi görmektedir. Estetik bir görünüşe sahip olmayı her insan ister. İnsanlarda bu istek arzusu daima olduğu için internet üzerinden çok fazla araştırma yaparlar. Bu aslında sağlık içinde geçerlidir. Blogunuza estetik ve sağlık konuları altında içerik ürettiğinizde, yüksek bir okuyucu kitlesini yakalamanız muhtemel olacaktır. Estetik uzmanları, güzellik salonları gibi şirketler ve sağlık kurumları blogunuzda reklamlarını yayınlamak isteyeceklerdir. Blogunuzda sağlık ve estetik adına başarılı içerikler var ise, sizde güzel reklam gelirleri sağlayabilirsiniz.

Otomotiv Konuları

Otomobillerde diğer ürünler ve konular gibi oldukça fazla rağbet görüyor. Aracınız olsun veya olmasın, müşteri olun veya olmayın internetten en az bir kere otomobiller hakkında arama yapmış yapmışsınızdır. Otomobiller hakkında teknik bilgiye sahipseniz ve azda olsa tecrübeniz varsa, mutlaka otomobil blogu açmalısınız. Biliyoruz ki otomobil bir ihtiyaçtır. İhtiyaçlar hatta keyfi istekler arasından en yüksek fiyatlar otomobillere aittir. Durum böyle olunca Otomotiv şirketlerinin reklam bütçeleri de artmaktadır. Otomotiv yazıları ve haberleri yapan etkili bir blogunuz varsa, otomotiv şirketlerinin reklam bütçelerinden güzel paylar alabilirsiniz. Sadece otomotiv üzerine kurulmuş blog siteleri, otomotiv şirketlerinin reklam ücretlerini daha fazla kazanır.

Blogunuzda bu konuları paylaşarak güzel gelirler elde edebilirsiniz. Bu konularda çeşitli yazılar veya haberler oluşturup blogunuza ekleyebilirsiniz. Aslında blogunuzun seo ayarları ve okur kitlesini daha etkili yapmak istiyorsanız, blogunuzu yukarıdaki konulardan sadece bir tanesi üzerine inşa etmelisiniz. Böyle yaptığınız takdirde hem o konuda içeriğiniz daha fazla olacak hem de blogunuz daha çok ön plana çıkacaktır.

5 Yorumlar

  1. bır de kozmetik mutfak gezi sanırımsam :)

    YanıtlaSil
  2. hiç dikkat etmiyordum teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Bunların hiç biriyle ilgim yok. Para kazanmak zor benim için o zaman :)

    YanıtlaSil
  4. Neyse ki blogdan para kazanmak hiç aklıma gelmemişti:) Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu