Son eklenen

İQOO U1x Tanıtıldı


Vivo şirketinin alt markası olan İQOO, geçtiğimiz günlerde düzenlediği özel bir lansman kapsamında fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonunu duyurdu. İQOO U1x ismi verilen yeni cihaz hem zarif tasarımı hem de güçlü donanımı ile oldukça dikkat çekiyor. Özellikleriyle orta seviyeye hitap eden akıllı telefon, 5.000mAh batarya kapasitesi ile birlikte kullanıcıların karşısına gelmeye hazırlanıyor. Dilerseniz, etkileyici performansı ve uygun fiyatıyla son derece dikkat çeken yeni akıllı telefonu gelin daha yakından detaylı olarak birlikte inceleyelim.

İQOO U1x Özellikleri 

Tanıtım lansmanı geçtiğimiz günler içerisinde gerçekleştirilen yeni akıllı telefon İQOO U1x özellikleri ile dikkat çekiyor. Üçlü kamera kurulumu ile birlikte kullanıcıların karşısına gelecek olan yeni akıllı telefon, Android 10 işletim sistemine sahip. İşte, yeni akıllı telefonunun diğer özellikleri; 

Ekran Özellikleri

6,51 İnç büyüklüğünde oldukça standart bir ekrana sahip olan yeni akıllı telefon, IPS panel ile birlikte kullanıcıların karşısına gelecek. Cihaz içerisinde kullanılan IPS panel ile birlikte kullanıcılar, dış etkenden gelen parlamalardan etkilenmeden cihazlarını sorunsuz ve akıcı bir şekilde kullanabilecek. Tüm bu özelliklerin yanı sıra cihazın çözünürlüğü ise HD+ olarak açıklandı.

Kamera Özellikleri 

İQOO U1x kamera özellikleri ile son derece dikkat çekiyor. 13 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olan yeni akıllı telefon, üçlü kamera kurulumu ile birlikte kullanıcıların karşısına gelmeye hazırlanıyor. Damla çentikli yapıya konumlandırılan selfie kamerasının çözünürlüğü ise 8 MP olarak açıklandı.

Diğer Özellikler 

6 GB ve 8 GB Bellek kapasitesine sahip modeller ile birlikte piyasaya çıkacak olan yeni akıllı telefon, gücünü Snapdragon 662 işlemcisinden alıyor. 64 GB ve 128 GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip olan cihazın batarya kapasitesi ise 5.000mAh olarak açıklandı. 

Son derece yüksek bir batarya kapasitesiyle birlikte piyasaya çıkacak olan cihaz da ayrıca 18W gücünde hızlı şarj desteği de bulunuyor. İşletim sistemi Android 10 olan yeni akıllı telefon siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip. 

İQOO U1x Fiyatı ve Resmi Çıkış Tarihi

İQOO şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni akıllı telefon İQOO U1x fiyatı ile son derece dikkat çekiyor. İşte, etkileyici özelliklere sahip olan cihazın resmi satış fiyatları; 

4 GB RAM + 64 GB dahili depolama alanına sahip başlangıç modeli: 135 Dolar,

6 GB RAM + 64 GB dahili depolama alanına sahip bir üst modeli: 150 Dolar,

6 GB RAM + 128 GB dahili depolama alanına sahip en üst modeli: 180 Dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Hem tasarımsal hem de donanımsal olarak oldukça iddaalı olan yeni cihazın resmi çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. İlerleyen haftalar içerisinde satışa sunulması beklenen yeni akıllı telefonun ülkemize gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.





Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu