Son eklenen

MOBİL UYGULAMA ÜZERİNDEN ARAÇ KAMPANYASI


ANKAmall
yine bir ilke imza atarak BMW Gran Coupe Sport Line araç kampanyasını mobil uygulama üzerinden gerçekleştiriyor

ECE Türkiye tarafından yönetilen, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall, yeni yıl yaklaşırken ziyaretçilerine yeni BMW Gran Coupe Sport Line araç kazanma şansı sunuyor; başvurular ilk kez gerçekleştirilen bir yöntemle mobil uygulama üzerinden yapılıyor.

Pandemi sürecinin başından itibaren aldığı üst düzey önlemlerle TSE onaylı Güvenli Hizmet Belgesi’ni alan ANKAmall, araç çekilişinde de temas ve riski en aza indirmek için bir yeniliğe imza atıyor. Misafirlerinin ve çalışanlarının güvenliğini en önde tutan AVM, kampanyayı mobil uygulama üzerinden gerçekleştiriyor.

Ziyaretçiler AVM içerisinde kayıt masasına gitmeden, telefonlarına indirdikleri mobil uygulama ile kampanyaya başvuru yapabilecek; fiş kontrolü sonrasında uygulama üzerinden çekilişe katılabilecek. Türkiye’de ilk defa ANKAmall tarafından geliştirilen uygulama sayesinde koronavirüs riskini ortadan kaldırmak amaçlanıyor. 

“Çek Fişi Bitir İşi“ sloganıyla başlatılan kampanyada 21 Ekim 2020 – 18 Nisan 2021 tarihleri arasında tek seferde 300 TL ve katları tutarında alışveriş yapan ziyaretçiler çekilişe katılmaya hak kazanıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu