Son eklenen

Ücretsiz Bayilik Veren Firmalar

Ücretsiz bayilik veren firmalar ile hem ücret ödemeden, hem de isim yaparak işletmenizi kurabilirsiniz.

Şüphesiz ki günümüzde yatırım ya da ticaret yapmak isteyen kimseler açısından en çok kaygı uyandırıcı konu sermaye bulma konusunda yaşanılabilecek güçlüklerdir.

Özellikle yatırımcılar açısından faaliyet gösterecekleri alana ilişkin yeni bir girişimde bulunmak, başlangıç itibariyle yüksek maliyet giderlerinin olmasından dolayı son derece zorlukların yaşanmasına sebebiyet verir.

Bu bağlamda yatırımcıların elini rahatlatacak ve yapacakları girişimin başlangıcı itibariyle avantaja sahip olmalarını sağlayacak belli başlı firmalar vardır. Bu firmalar franchise vererek hem yatırımcıların işini kolaylaştırmaktadır hem de büyüme konusunda alternatif bir alan açılmasını sağlamaktadır.

Franchise, en genel anlamıyla aynı isim hakkıyla bayilik verilmesi anlamına gelir. Böylelikle girişimciler açısından bir zincirin parçası olmak mümkündür. Sürdürülebilir bir gelişim hızı yakalamak adına ücretsiz bayilik veren firmalar da ücretli bir şekilde bayilik veren firmalara alternatif olarak yatırımcıların başlangıç aşamasında gelişim göstermesi adına önemli katkılar sağlar.

Ücretsiz bayilik veren firmalar gıda, giyim, teknoloji, temizlik gibi pek çok alanda bayilikler sağlıyor olmakla birlikte yatırımcı ve girişimcilerin sektörel anlamda gelişimine katkı sağlamayı amaçlar. Öte yandan ücretsiz bayilik veren firmalar aynı zamanda kendi gelişimlerini de vermiş oldukları bayilik hizmetleri aracılığıyla sağlama şansı elde edebilir.

Özellikle gelişim aşamasında olan ve zincir haline gelmeyen vadeden firmalar reklam anlaşmaları yerine, daha sağlık bir reklam ve pazarlama tekniği olan ücretsiz bayilik verme alternatifin kullanır. Böylelikle reklam için ekstra bir bütçe planlaması yapmadan, vermiş olduğu bayilikler üzerinden sektörde tanınır hale gelmektedir.

Ücretsiz bayilik veren firmalar 2020 yılı kapsamında pek çok yeni girişimcinin, ticaret hayatına giriş yapması adına başlangıç aşamasında ve sonrasında yüksek katkı sağlamıştır. Bu bağlamda yeni giriş yapacak kimselere hemen hemen her konuda katkı sağlayan firmaların isim hakkı verilmesi durumunda yeni işletmecilere sağlamış olduğu imkanları şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • İsim hakkı dolayısıyla işletmenin, başlangıç aşamasında ekstra ilgi görmesini sağlar
  • Açılış işlemleri konusunda bilgilendirme yapar.
  • Ürün temini ve lojistiği konusunda alternatif yöntemler sunar.
  • Belli bir kalite standartı oluşturulmasını sağlar.
  • Yatırım yapılacak sektöre göre değişiklik göstereceği üzere açılacak dükkanın genel konseptini belirler
  • Açılış işlemlerinden önce dükkanı dizayn eder ve tadilat işlemlerini yapar.
  • Sektöre göre gerekli olan ekipman desteğini sağlar.
  • Satılacak ya da verilecek hizmet kapsamında ihtiyaç duyulan ana ürünleri tedarik eder.
  • Açılış işlemlerinde oryantasyon sürecini üstlenir.
  • Açılışta yapılacak kampanyalar konusunda ek yardımlarda bulunur.
  • Reklam hizmetleri ve açılış kampanyaları gibi kampanyalarda katkı sağlar.

Bunlar ve bunlara benzer pek çok konuda bayilik veren firmalar tarafından yeni işletmecilere katkı sunulmaktadır. Böylelikle ticaret hayatına yeni atılacak olan yatırımcı, sektöre giriş kapsamında kendini yalnız hissetmeyecek ve giriş yapılacak alanda profesyonel destek almış olacaktır.

Ücretsiz bayilik veren firmalar aracılığıyla ticarete atılmak her yönden makul bir alternatiftir. Özellikle günümüzde sıfırdan bir işletme sahibi olmak başlangıç aşamasında yaşanabilecek aksaklıklar bakımından son derece zordur. Bayilik alınması durumunda ise profesyonel destek alınacağından, girilecek sektöre dair neyin doğru neyin yanlış olduğuna sizin adınıza karar verebilecek bir mekanizma bulunmaktadır. Ücretsiz bayilik veren firmalar aracılığıyla siz sadece bir işletmeci olarak anahtarı teslim alabilirsiniz.

Ücretsiz Sermayesiz Bayilik Veren Firmalar

Ücretsiz bayilik veren firmalar bazı özel şartlar konusunda girişimciler ile uzlaşma eğilimi gösterir. Açılış işlemleri de dahil olmak üzere, satılacak ürünlerin ya da verilecek hizmetleri kalite standardı bayiliği verecek olan firma tarafından sağlanacağından, bayilik aracılığıyla bir giriş yapacaksanız, bayi ile sürekli kontak haline olarak, gelecek olan tavsiyelere uymanız gerekecektir.

Bazı firmalar pek çok konuda hassasiyet gösteriyor olsa da bazı firmalar için bu durum çok da katı kurallar ile sınırlandırılmamıştır. Bu sebepten dolayı faaliyet gösterilecek olan sektör seçildikten sonra alınacak bayiliğin hangi firmadan alınacağı konusunda karar verirken dikkat edilmesi gereklidir.

İstanbul’da ücretsiz bayilik veren firmalar son derece yüksek oranda olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanından ücretsiz bayilik veren firmalar da bulunmaktadır. Özellikle İstanbul gibi büyük ve yoğun nüfus kalabalığına sahip olan bölgelerde ücretsiz bayilik veren firmaları bulmak diğer bölgelere nazaran daha kolaydır. Ücretsiz bayilik veren firmalar çoğunlukla açılacak olan işletmenin

  • Konumuna
  • Yüz ölçümüne
  • Yapısına
  • Uygunluğuna
  • Yoğunluğuna

Göre bayilik verir. Bu bağlamda hemen hemen her firma için özel olarak tanımlanmış bayilik şartları bulunmakla birlikte, bu firmaların yeni işletmecilerden talep ettiği niteliklerde farklılık gösterir. Bu bağlamda yapılacak olan bayilik anlaşmasının her iki tarafın da çıkarlarını aynı ölçüde koruyacak şekilde dizayn edilmesine dikkat edilmelidir.

Pek çok yeni girişimci ve yatırımcı açısından giriş yapacaklara sektöre atılacak ilk adımlar büyük öneme sahiptir. Bu düzlemde ücretsiz bayilik sahibi olmak adına Bursa’da ücretsiz bayilik veren firmalar hangileridir? Ankara'daİstanbul’da ücretsiz bayilik veren firmalar nelerdir?

Ücretsiz Bayilik veren firmalar Hangileri? Gibi pek çok soru genç girişimcilerin aklını kurcalamaktadır. Yatırım yapılacak sektörün belirlenmesi ile atılan ilk adımın ticaret bağlamında sağlam bir zemine oturtulması adına, zaten gelişimini tamamlamış ve isim hakkı olan firmalar ile yolculuğa çıkılması pek çok problemin giderilmesi adına önemli katkı sağlayacaktır.

Genç girişimciler açısından profesyonellik vadeden ücretsiz bayilik veren firmalar giyim, gıda, satış-pazarlama, hizmet gibi pek çok alanda bayilik vermekle birlikte, bu alanlardan birinin tercih edilmesi durumunda girişimcilere son derece yüksek katkı sağlama olanağı sunmaktadır. Böylelikle açılış aşaması ile birlikte sektöre girişiniz profesyonellikle sağlanacaktır.

1. Oba Döner Ücretsiz Bayilik  

Oba döner ücretsiz bayilik veren firmalar arasında gıda alanında ticaret yapmayı tercih edenler ve özellikle döner ve yan alternatifi olan Türk lezzetleri üzerinden hizmet vermek isteyenler adına ücretsiz bayilik veren firmalar arasından bu alanda en çok rağbet gören dönercilerin başında gelir.

Aynı yapıya ve kurumsal kimliğe sahip olan başkaca döner markalarına göre ücretsiz bayilik imkanı tanıyan firma, internet üzerinden ücretsiz bayilik taleplerine karşılık vermekle birlikte, işlemlerin başlatılması konusunda da hız vadetmekte.

Oba Döner’in profesyonel ekibi tarafından işletmenin açılacağı lokasyona göre gerekli hazırlıklar ücretsiz bayilik talebinin kabul edilmesinden sonra yapılarak, tüm eksiklikler ve tadilat çok kısa bir süre içerisinde tamamlanmakta ve işletmenin açılışı yaklaşık olarak 15-20 gün içerisinde gerçekleşebilir bir pozisyona gelir.

Firma ile iletişime geçmek için internet siteleri ya da telefon numaraları kullanılabilir durumdadır. Türkiye çapında 10’dan fazla şubesi olan dönerci, hemen hemen her ile şube açılması konusunda hizmet olanağı sağlamıştır.

2. Simitçi Dünyası Ücretsiz Bayilik

Tahmin edileceği üzere simit ve yan ürünleri satan işletmelere ilgi son dönemde yüksek oranda artış göstermiştir. Bu bağlamda hemen hemen adım başı bu tarz ürünler satan işletmelere rastlanabilir.

Simitçi dünyası ücretsiz bayilik imkanları tanıyan ve bu alanda adından son derece söz ettirmiş bir kahvaltı işletmesi olmakla birlikte, sağlamış olduğu bayilik imkanlarından dolayı tercih edilmeye son derece adaydır.

Bayilik taleplerini internet üzerinden yapabilir ya da ilgili telefonlar aracılığıyla bayilik veren departman ve bu departmanda görevli kimselerle iletişime geçerek işlemleri başlatabilirsiniz.

Ücretsiz bayilik veren firmalar arasında bulunan Simitçi Dünyası aracılığıyla bayilik almak için en az 60 Bin Türk Lirası sermayeye ihtiyaç vardır. Gerekli olan şartlar arasında bu ve buna benzer özel başka konularda da şartlar olmakla birlikte, özellikle lokasyon konusunda işlev ve kalabalığın yoğun olduğu caddeler, meydanlar ya da avmler tercih edilmektedir.

3. Bemera Lukens Mobilya Ücretsiz Bayilik

Ücretsiz bayilik veren firmalar gıda alanında olduğu gibi pek çok sektörde de aynı şekilde bayilik vermektedir. Bu sektörlerden biri de şüphesiz mobilyadır.

Pek çok mobilya devi olan firma arasından Bernera Lukens Mobilya ücretsiz bayilik konusunda yeni işletmecilere pek çok avantaj sağlıyor olması bakımından bu sektör de faaliyet gösterecek işletmecilere alternatif olma özelliği gösterir. İzmir merkezli olan firma Türkiye’nin tüm bölgelerine bayilik verme şansı sunuyor olmakla birlikte bayilik işlemlerinde hiçbir ücret talep etmemektedir.

4. Pierre Cassi Ücretsiz Bayilik

Bursa’da ücretsiz bayilik veren firmalar kapsamında ele alınabilecek erkek giyim firması olan Pierre Cassi, yüzde yüz yerli imkanlarla üretilen ürünlerin satışını yapan bir firma olma özelliğine sahiptir.

Bu firma Türkiye çapında ücretsiz bayilik alma şansı sunuyor olmakla birlikte, aynı zamanda işletmecilere ve mağaza çalışanlarına ücretsiz bilgilendirme ve eğitim seçenekleri de sunuyor.

Ayrıca firmanın özellikle erkek giyimi konusunda ikon haline dönüşebilecek bir yapısı olduğunun da altı çizilmelidir. Pierre Cassi ücretsiz bayilik fırsatına sahip olmak adına, firmanın internet sitesinden ya da ilgili telefon numaraları aracılığıyla firma yönetimi ile iletişim kurulabilir.

5. Ekomini Ücretsiz Bayilik

Ekomini bilineceği üzere alkol ve alkol ürünleri satan ve Türkiye çapında bini aşkın bayiye sahip olan devasa bir firma haline dönüşmüştür.

Bu bağlamda adından daima söz ettiren bakkal market karışımı bir yapıya sahip olan Ekomini ücretsiz bayilik konusunda pek çok alternatif sunuyor olması bakımından, gıda alanında ve satış konusunda işletme sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat niteliği göstermekte.

Ekomini ücretsiz bayilik fırsatlarından yararlanmak adına 60 Bin Türk Lirası ve üzerinde sermayeye sahip olmanız gerekir. Bu sermaye tabi ki işletme için kullanacağınız sermayedir ve bunun dışında tedarik edilmesi gereken tüm hizmetleri firma karşılamaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken temel mesele Ekomini firmasının işletmecilerden talep ettiği çalışma saatlerdir.

Firma işletmecilerden işletmenin gece yarısına kadar açık olmasını talep etmekle birlikte, sahip olduğu saha ekibi ile düzenli olarak denetim yapmaktadır. Böylelikle bir kalite standardına sahip olan firma, ücretsiz bayilik veren firmalar arasında girişimciler tarafından en çok tercih edilen firmalardan biri olma özelliğini göstermektedir.

6. Lokmachi Ücretsiz Bayilik

Bilineceği üzere lokma satışı yapan firmalara yönelik talep her geçen gün artış göstermekle birlikte, bu sektörde faaliyet gösteren firmalara rağbet de artmıştır. Bu bağlamda en çok bilinen ve tanınan firmalardan biri olan Lokmachi aracılığıyla bu sektöre giriş yapmak mümkündür.

Lokma sektörüne gösterilen yoğun ilgiden dolayı satış konusunda herhangi bir problem yaşamanız pek olası görülmemekle birlikte, Lokmachi ücretsiz bayilik imkanlarından faydalanarak, başlangıç aşamasında ve sonrasında kalitesi oturmuş bir işletme sahibi olabilirsiniz.

Firma bayilik anlamında herhangi bir ücret talep etmiyor olmasına karşın, dükkan tasarımı yapma konusunda işletmecilere önemli avantajlar sağlamaktadır.

7. By Dado Tantuni Ücretsiz Bayilik

Kültürümüzün bir parçası olan ve dünya çapında üne sahip tantuni hemen hemen her dönem herkes tarafından ilgi ile karşılanan, nadide Türk yemeklerinden biridir. Bu alanda faaliyet gösteren pek firma olmakla birlikte, ticaret hayatına bir adım önde başlamak isteyenler açısında tanıdık bir yüzle bu sektöre girmek son derece önemlidir.

Ayrıca yükselişe yeni geçecek ve kurumsallığına güvendiğiniz firmaları tercih etmek de aynı zamanda maliyet açısından size son derece yüksek katkı sağlayacaktır. Bu bağlamda By Dado Tantuni ücretsiz bayilik imkanından faydalanarak, yükselişe geçen ve kurumsallığı ile çok kısa bir süre içerisinde tüm Türkiye’de hizmet vermesi öngörülen bir firmanın çatısı altında olabilirsiniz.

Böylelikle başlangıç maliyetleri konusunda yanınızda kurumsal ve profesyonel hizmet sunacak bir ekip olacaktır. Bu ekip ile sektöre hızlı bir giriş yapılabilir. Firma ile iletişime geçmek için internet sitesi ya da ilgili telefon numaralarına başvurmak yeterli olacaktır.

8. Lezizhan Çiğköfte Ücretsiz Bayilik

Lezizhan büyümesini çok hızlı gerçekleştiren firmalardan biri olma özelliğine sahip olmasından dolayı son derece dikkat çekicidir. Firma çok kısa bir sürede gelişimini tamamlamış olmasına karşın, bu kısa sürede Türkiye çapında 120 şubeye sahip oldu.

Hijyen ve lezzet konusunda çiğköfte severler tarafından daima tam not alan Lezizhan Çiğköfte ücretsiz bayilik imkanı sağlamasının yanı sıra, pek çok anlamda yeni girişimcilere fayda sağlayacak imkanlar sunmaktadır. Üstelik ücretsiz bayilik veren firmalar arasından bayilik işlemleri konusunda size en çok yardımcı olan firmalardan biri olma özelliğine de sahip olan firma, gelişimini daima sürmeye yönelik bir politika sergilediğinden tercih edilmek için son derece makul bir seçenek.

9. Lezzet-i Harika Gıda Ücretsiz Bayilik

Ücretsiz bayilik veren firmalar gıda alanında da bilineceği üzere faaliyet gösteren firmalardır. Bu firmalar arasından belirgin bir şekilde en çok öne çıkanlardan biri olan Lezzet-i Harika firması kuru gıdı ve donmuş gıda alanında hizmet vermekle birlikte, bu alanda hizmet vermek isteyen genç girişimciler için ücretsiz bayilik imkanları sunmaktadır. İsim hakkı konusunda hiçbir ücret talep etmeyen firma ile gıda sektöründe faaliyet göstermek isteyen girişimciler yükselişlerini hızla sağlayabilir. Lezzet-i Harika Gıda ücretsiz bayilik imkanlarından faydalanmak adına şirketin yönetim kadrosuyla iletişime geçebilmek için, ilgili telefon numaralarını ya da internet sitesini kullanabilirsiniz.

10. Sıfırbir Börek Ücretsiz Bayilik

Sıfırbir Börek her ne kadar sektöre yeni giriş yapmış olsa da kısa bir sürede 4 tane bayiye ulaştı. Bu hızla büyümesi durumunda börek sektörünü domine etmesi beklenen firmanın ücretsiz bayilik vermesi, gelişime açık yapısın kanılar niteliktedir.

Tahmin edileceği üzere ülkemizde börek sektörü kolaylıkla tükenebilecek bir sektör olmamakla birlikte, lezzet konusunda standart vadeden firmaların yükselişi de daima sürdürülebilir bir özelliğe sahiptir. Bu sebepten dolayı börek üretimi ve satışı konusunda faaliyet gösterecek bir işletmeye sahip olmak istiyorsanız bu konuda hazır kurulmuş bir lezzet kalitesine ulaşmanız kritik bir öneme sahiptir.

Bu bağlamda Sıfırbir Börek ücretsiz bayilik imkanlarından faydalanarak, börek sektörüne profesyonel ve kalıcı giriş yapabilirsiniz.

11. XIXLI İç Giyim Ücretsiz Bayilik

Tıpkı gıda sektöründe olduğu gibi giyim sektöründe de asla tükenmeyecek alanların başında tahmin edileceği üzere iç giyim gelir. İç giyim, çoğunlukla yüksek kar marjı sebebiyle tercih edilmekle birlikte, doğru lokasyonun keşfedilmesi durumunda yükse kazanç elde etmek adına yeni girişimciler için alternatif bir ticaret yöntemidir.

Ücretsiz bayilik veren firmalar giyim alanında çok fazla alternatife sahip olmamakla birlikte XIXLI gerek sahip olmuş olduğu firma adı, gerekse kalite konusunda gelecek vadeden tekstil firmalarından biri olarak görülebilir. Sektöre yeni girmiş olmasına karşın XIXLI iç giyim ücretsiz bayilik imkanlarından faydalanarak, bu alanda faaliyet gösterip yüksek kazanç elde edebilirsiniz.

12. Maestro Giyim Mağazası Ücretsiz Bayilik  

Sektöre 2010 yılında giriş yapan Maestro giyim mağazası çok fazla bayiye sahip olmamakla birlikte, gerçek bir konsept oluşturmanız adına ücretsiz bayilik imkanı sunuyor.

Gelecek vadeden firma isim hakkı talep etmeden yeni girişimcilere giyim konusunda konsept oluşturma şansı sağlıyor olması bakımında tercih edilmesi son derece muhtemel bir yapıya sahiptir. Özellikle günümüzde bu tarz mağazalardan konsept oluşturması beklendiğinden hazır kurulmuş bir konsepte sahip olarak sektöre giriş yapabilirsiniz.

Maestro giyim mağazası ücretsiz bayilik imkanlarından faydalanmak adına firmanın iletişim numaraları ya da internet sitesini kullanarak talepte bulunmanız mümkündür. Buna ek olarak giyim alanında kar marjının yüksek olduğu da akıldan çıkarılmamalıdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu