Son eklenen

Derya Karadaş Kimdir?

Derya Karadaş, uzun yıllardır televizyonculuk hayatı ile daima göz önünde oldu. Son zamanlarda oldukça fazla ilgi gören Netflix dizileri sayesinde, oyuncuları da merak konusu oldu. Birçok kişi tarafından, ‘Derya Karadaş Kimdir?’ diye sorular aratıldı. Derya Karadaş, 4 Mayıs 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Kendisinin 2 tane de kız kardeşi vardır. Ailesi İstanbul’a taşındıktan 1 yıl sonra kendisi doğdu. Ailesi İstanbul’a gelmeden önce Bingöl’de yaşıyordu.

2007 yılında ‘Gemilerde Talim Var’ adlı dizi ile oyunculuk hayatı başladı. 2012 yılında Yalan Dünya dizisinde Zerrin karakteri ile herkesi kendisine hayran bıraktı. 207 yılında, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra orada eğitmenlik yapmaktadır. Birçok dizi, sinema ve programlarda yer aldı.

Yalan Dünya Dizisi ile Başarılara İmza Attı

Birçok kişinin severek izlediği Yalan Dünya dizisinde, Zerrin rolü ile adeta başarıdan başarıda koştu. Yalan Dünya projesinden önce birçok dizi ve sinema projelerinde de yer aldı ancak birçok kişi onu Yalan Dünya’nın Zerrin’i olarak tanıdı. Herkesi ekrana kilitleyen diziye birde kendisi renk kattı. Gülse Birsel ile diziye rengarenk anılar kattılar.

Haki Biçici İle Dünya Evine Girdi

Derya Karadaş ve Haki Biçici çifti, unutulmaz bir düğün ile 2016 yılında dünya evine girdi. Düğünde dikkat çeken noktalarda biride, çok fazla ünlü ismin katılımı oldu. Bülent Emrah Parlak, Gülse Birsel, Can Bonomo, Ali Sunal ve Şahin Irmak – Asena Tuğal, Barış Arduç – Gupse Özay çifti de davetliler arasındaydı.

Çiftin kamera karşısında yaptığı konuşmalarda dikkat çekti. Haki Biçici, kendisine yöneltilen soruya, ‘‘Bir gün beraber yayladaydık ve bende evleneceğim olan eşime orada evlilik teklifimi yaptım’’ sözleri ile karşılık verdi.

Bir Başkadır Dizisi

12 Kasım 2020 tarihinde Netflix’te gösterime giren Bir Başkadır dizisi, birçok kişi tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Dizide Derya Karadaş’ın dışında birçok ünlü isimde rol almaktadır. Bir Başkadır dizisinin konusu, sosyo – ekonomik yönünden birbirlerinden çok farklı olan insanların yollarının çok ilginç hikayeler ile birleşmesini anlatmaktadır. Derya Karadaş, canlandırdığı Gülan adlı karakteri ile herkesi kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Dizide, Gülbin ve Rezan karakterlerinin ablasını örtülü bir kadın olarak canlandırmaktadır. Gülan, muhafazakar bir ailede yetişmiş, kardeşler arasındaki en büyük kızdır. Gülan, oldukça asabi ve saldırgandır. Özellikle ailesi üzerinde baskın ve saldırgan olmaya çalışmıştır. Zengin eşi ile beraber bir şekilde ailesine üstün gelmek için bağırıp çağıran kavgacı bir kadın karakterindedir.

Rol Aldığı Tüm Projeler

2007 / Gemilerde Talim Var / Dizi

 

2007 / Kurtlar Vadisi Terör / Dizi

 

2008 / Fırtına / Sinema Filmi

 

2009 / Bana Bunlarla Gel / Dizi

 

2010 / Şen Yuva / Dizi

 

2012 / Dur Bi Dakka / Tiyatro

 

2012 – 2014 / Yalan Dünya / Dizi

 

2015 / Geniş Aile / Dizi

 

2015 / Şeytan Tüyü / Dizi

 

2015 / Komedi Türkiye / Program

 

2015 – 2017 / Güldür Güldür / Program

 

2017 / Cici Babam / Sinema Filmi

 

2017 / Aile Arasında / Sinema Filmi

 

2018 – 2020 / Jet Sosyete / Dizi

 

2020 / Bir Başkadır / Dizi

 

Derya Karadaş’ın Aldığı Ödüller

2013 / Antalya Televizyon Ödülleri / Komedi dizisi en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülü / Yalan Dünya

2013 / İstanbul Aydın Üniversitesi 9. İletişim Ödülleri / Yılın en iyi kadın komedi oyuncusu ödülü / Yalan Dünya

Derya Karadaş rol aldığı projelerde izleyicilere kendisi sevdirmeyi daima başardı. Derya Karadaş’ın hayatı ve rol aldığı projeler ile aldığı ödüller de bu şekilde. Daha çok başarıya imza atacağından hiç şüphemiz yok. Umarız daha fazla projeler ve ödüller ile oyunculuk hayatında daima başarılı olur.

1 Yorumlar

  1. Yalan Dünya dizisinde tanıdım ilk olarak son olarak da Bir başkadır da izledim adaşımı. Severek izliyoruz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu