Son eklenen

TikTok'a yeni rakip Facebook Collab!

Bildiğiniz gibi Facebook uzun zamandır "sadece Facebook" değil. Instagram ve WhatsApp gibi popüler uygulamaları sıklıkla duyan Facebook, Oculus ile tamamlanan gerçeklik tarafında büyük bir başarı olmayı hedefliyor. Daha önce Facebook Gaming'de yer alan şirket, şimdi de telefon üzerinden müzik yaratma uygulaması olan Facebook Collab ile kullanıcıları karşılıyor.

Facebook kripto para biriminin adını değiştirdi Facebook kripto para biriminin adını değiştirdi Facebook, kısa süre önce açıklanan kripto para birimi ölçeklerinin adının değiştirildiğini ve kısa süre içinde yayınlanacağını duyurdu.

Facebook Collab - Mobil cihazlardan müzik oluşturmak için Facebook Collab, platformdaki kullanıcıların birbirleriyle paylaşılan videoları kullanarak müzik oluşturmalarına olanak tanıyan bir mobil uygulamadır. Şu anda, App Store kullanıcıları için ücretsiz uygulama, karantina sırasında mobil uygulamaları kullanan kullanıcılara bir alternatif sağlamak için tasarlanmıştır.

Söz konusu uygulamanın TikTok ile benzerlikleri var. Bildiğiniz gibi TikTok, her geçen yıl sayıları artan sektörde popülerlik kazanıyor. Facebook Collab şu anda TikTok ile rekabet etmek istiyor. 15 saniyelik video oluşturma ve diğer platformlardan ayırma özelliğine sahip olan bu platformun en büyük gereksinimi, kullanıcıların işbirliği yapabileceği bir havuza sahip olmasıdır.

Facebook Collab-00 müzik uygulaması ile kullanıcılar telefonlarında üç ayrı videoyu birleştirip kısa sürede müzikli bir video oluşturabiliyor. Bu videolar, bahsettiğimiz paylaşılan çalışma havuzunda düzenlenebilir. Yayınlanan videoları işbirliği alanında görüntüleyebilir ve bunları yeni videolar oluşturmak için kullanabilirsiniz.

İleride uygulamanın Android kullanıcılarının kullanımına sunulacağına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu