Son eklenen

1500 TL İLE 2000 TL ARASI ALINABİLECEK EN İYİ TELEFONLAR

Son yıllarda hayatımızda büyük yer edinen cihazlardan birisi de şüphesiz ki telefonlar, gelişen teknolojiyle birlikte işlem güçleri ve yetenekleri hayatımızı oldukça kolaylaştırıyor. Hal böyle olunca neredeyse herkes bir telefona ihtiyaç duyuyor. Bizde sizler için 1500 TL ile 2000 TL Arası bütçesi olan kişilere birkaç telefon önereceğiz gelin telefonlara bakalım.


HONOR 8X

Fiyat performans telefonları üretmekte başarılı olan HONOR’UN, 8X modeli oldukça başarılı.  HONOR 8X bu fiyata göre gerçekten iyi özellikler sunuyor. Gelin bu cihazın teknik detaylarına geçelim.

Telefon 6,5 inç gibi oldukça büyük bir ekrana sahip. Telefona güç veren işlemci çokça yakından tanıdığımız HUAWEİ’NİN KİRİN 710 işlemcisi, cihazda bellek olarak 4 GB’lık bir bellek yerleştirilmiş. Gelelim telefonun en önemli bir noktalarından olan bataryaya: telefonda 3750 mAh boyutunda bir batarya bulunuyor. Cihaz arka kısmında 2 adet kamera bulunuyor; bu kameralardan ilki 20 MP ikinci kamera ise 2 MP değerlerinde. Ön kısımdaki selfie kamerası ise 16 MP değerle karşımıza çıkmakta.

Telefonu almak isterseniz ülkemizde 1950 TL bandında bulunabilmekte.


XİAOMİ REDMİ 9

Ülkemizde son birkaç yıl içerisinde inanılmaz başarılara ulaşan ve Türkiye pazarında satış rekorları kıran XİAOMİ markasını duymayan kalmamıştır. Listede yer alması gereken XİAOMİ REDMİ 9, kendi seviyesinde bulunan birçok cihaza alternatif olarak sunulabilir. Gelin bakalım bu cihaz bize neler sunmakta.

Cihazda bulunan ekran 6,53 inç boyutuyla karşımıza çıkmakta. Telefonda fiyat performans odaklı olan MEDİATEK HELİO G80 işlemcisi bulunuyor. Cihaza 3 GB Bellek konumlandırılmış. Batarya olarak 5020 mAh kapasiteli devasa bir batarya konumlandırılmış ve bu batarya 18 W hızlı şarj desteklemekte. Cihazın arka kısmında 4 adet konumlandırılmış. İlk kamera 13 MP, ikinci 8 MP, üçüncü 5 MP ve sonuncu ise 2 MP değere sahip. 

Cihaz ülkemizde 1950 TL bandında bulunabilmekte.


SAMSUNG GALAXY M11

Ülkemizde birçok kişinin ilk telefon markalarından birisi olan SAMSUNG 7’den 70’e herkesin tanıdığı bir marka haline geldi, bu durum ülkemiz içinde geçerli. Gelin GALAXY M11 bize ne sunuyor bakalım.

Cihaza 6,4 inç boyutunda bir ekran konumlandırılmış. Telefonun işlemci kısmında Qualcomm Snapdragon 450 kullanılmış. Galaxy M11’DE  3 GB bellek bulunmakta. Depolama olarak 5000 mAh 15 W hızlı şarj destekli bir batarya tercih edilmiş. Kamera olarak arka kısımda 3 adet kamera bulunuyor; bunlardan ilki 13 MP, ikinci kamera 5 MP sonuncu kamera ise 2 MP değere sahip. Telefonun ön kısımda 1 adet kamera bulunuyor ve  kamera 8 MP değere sahip.

Bu cihaz ülkemizde 1970 TL bandında bulunabilir.

2 Yorumlar

  1. Bu miktarlara evet harika telefonlar,,,Pahali almaya gerek yok,,,hepsi ayni girevi goruyor

    YanıtlaSil
  2. Honor 10 lite kullanıcısı olarak Honor 8x alınabilir.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu