Son eklenen

INSTAGRAM REELS İLE PARA KAZANMA

Instagram reels, 15 saniyelik kısa videolar oluşturabileceğiniz, oluşturduğunuz bu videolara instagram müzik aracılığı ile müzik ekleyebileceğiniz ve bu videoları paylaşabileceğiniz bir içerik formatıdır. Instagram reels, temel olarak tiktok ile aynı olan bir formattır. Bu nedenle tiktok kullanıcılarının da oldukça ilgisini çekmiştir.

Instagram reels’ın popülerliğinin artmasının büyük nedenlerinden biri, tiktok kullanıcılarının reels kullanmaya başlamasıdır. Ayrıca instagram reels, keşfet ekranında da kullanıcıların denk gelebileceği bir içeriktir.

Instagram Reels Bölümü İçeriği

Instagram reels bölümünde, videolara efekt ekleme, müzik ekleme, video hızlandırma, zamanlayıcı gibi birçok özellik bulunmaktadır. Video hızlandırmak için, hız seçenekleri mevcuttur, istediğiniz hızı seçip videoyu hızlandırabilir ya da yavaşlatabilirsiniz. Efekt ekleme kısmından kolayca, instagramın kendi efektlerinden dilediğinizi ekleyebilirsiniz. Video birleştirme, video kesme, video düzenleme, hazırladığınız videoya efekt ekleme gibi birçok işlemi ise montajlama özelliği ile yapabilmeniz mümkün. Çekmiş olduğunuz videoyu story veya profilinizde paylaşabilirsiniz. 

Instagram Reels Para Kazanma Özelliğini Aktif Etme

En önemlisi, yaşınızın 18’den büyük olması gerektiğidir. 

Paylaştığınız videolar, 3 dakikadan daha uzun olması gerekir.

Çektiğiniz videolar son 60 gün içerisinde toplam 30 bin dakikadan fazla süre boyunca izlenmiş olması gerekmektedir. Bu videoların tamamının izlenmiş olması gerekir. Tamamlanmayan, yarıda bırakılan izlenmeler dahil değildir.

Instagram hesabınızda sizi takip eden en az 10 bin takipçiniz olması gerekir.

Instagram’a bilgilerinizi gönderip, onay gelmesini beklemelisiniz.

Bilgileriniz onayladığında kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.

Instagramda Para Kazanma Nasıl Olur?

Instagramda gerekli emeği verir ve gereken şeyleri yaparsanız para kazanmanız mümkündür. Bu platformda para kazanmak sanıldığından daha kolaydır. İnternet üzerinden para kazanmak son zamanlarda oldukça popüler olduğundan, instagram da oldukça ilgi görmeye başlamıştır. Peki instagramdan nasıl para kazanılır? Şartları nelerdir?

İnstagrama çektiğiniz içerikler, bizzat kendinize ait olmalıdır. Paylaşılan içerikler başkalarının ise bu size kazanç sağlamaz. 

Paylaştığınız videoların izlenmeleri, beğenileri, orijinal olmalıdır. Sahte beğeni, yorum satın alırsanız, instagram sizi otomatik olarak engelleyecektir.

Fotoğraflardan oluşan slayt videoları para kazandırmaz, çünkü bu videolar para kazandırmaya kapalıdır.

Videolar hareketli, aktif olmalıdır, durağan, dikkat çekmeyen videolar instagram reels tarafından pek sevilmez.

4 Yorumlar

  1. O kadar takipçim asla yok ama olsun bilgi güzel ve bir umut okudum :)

    YanıtlaSil
  2. 10 bin takipçiyi nereden bulacağız instagramda ancak takipçi satan sitelerden bulabilirim.

    YanıtlaSil
  3. Parayı götüren götürmüş burada da.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu