Son eklenen

İnstagramda kapalı profil görme

Zamanımızın en büyük sosyal medya platformu olan Instagram'da son dönemde bazı kullanıcıları mutlu edecek, bazı kullanıcıları ise oldukça rahatsız edecek bir hata bulundu. Ne derseniz deyin, hesap gizli, kilitli, gizli ama özel Instagram hesabı görüntüleme uygulaması sayesinde artık açık! Bu uygulama sayesinde gizli Instagram hesaplarınıza erişebilirsiniz!

Instagram nedir?

Instagram, fotoğraf ve videoların paylaşılmasına izin veren ve takip sistemine dayalı bir sosyal medya sitesidir. En otoriter ve otoriter bölgelerden biri haline geldi. Güvenlik ve mahremiyet ilkesine bağlı kalması, basit ve kullanışlı bir ilişkiye sahip olması bu ortamı yapmıştır. Ayrıca bu uygulama aracılığıyla reklamcılık vb. Para kazanmak onu daha çekici bir platform haline getirdi.

Instagram gizli hesap ne demek?

Instagram'ın en sevdiğimiz özelliklerinden biri gizliliktir. Instagram'ın gizlilik politikası uyarınca, kullanıcıları korumak için yalnızca hesap takipçilerine gizli hesapları gösterir. Diğer bir deyişle takip ettiğiniz veya takip etmediğiniz hesaplar gizli ise paylaşımlarınızı göremez. Profilinizdeki gönderileri sadece sizi takip edenler görebilir.

instagram gizli hesap görme uygulaması!

Instagram'da takip etmediğin gizli hikayeleri görebiliyor musun? Evet Instagram hesabı görmek mümkün! Birkaç gün önce duyurulan "Postegro" adlı uygulama Instagram üzerinden gizli bilgileri girebilir.

Telefonunuzda Instagram gizli bilgilerini görüntülemek üzere uygulamayı yüklemek için aşağıdaki indirme düğmesini tıklayın.

Kapalı bilgileri gösteren programı açın ve oturum açın. Instagram hesabınız ile giriş yaptıktan sonra gizli profilleri görebilirsiniz.

instagram gizli hesap görme ne işe yarar?

Artık arkadaşlarınızın size hangi içeriği gönderdiğini görmek için bu hesabı izlemenize gerek yok! Instagram’da gizli hesapları görüntüleyebilen bu uygulama sayesinde istek göndermekten ve beklemekten kurtulabilirsiniz. onaylamak için Postegro, gizli profilleri çok kolay bir şekilde görüntülemenizi sağlar.

Sevmediğiniz hesapları, takip etmedikleri için kolayca takip edebilirsiniz, eski sevgilinizin veya sevdiklerinizin sahip olduğu, ancak siz olmadan da takip etmek istemediğiniz hesapları takip edebilirsiniz. 

6 Yorumlar

  1. Yeni yeni bilgiler 😊sağ olun

    YanıtlaSil
  2. Ankara postası bu sayfaya çok emek veriyorsun umarım karşılığını alıyorsundur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin sanat pencerem inşallah ilerde emeğin karşılığını alacağız şuan için bir şey yok aylık 5-10 tl adsense kazancı var.

      Sil
    2. Umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Bol kazançlar dilerim

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu