Son eklenen

TikTok Videosu Nasıl İndirilir?

Son zamanlarda gündeme sıkça gelmeyi başaran TikTok her geçen gün daha da popüler hale geliyor. Her an kendini daha da ön plana çıkartan uygulama içerisinde kaliteli içeriklere erişmek mümkün durumda.

Kaliteli içerikleri her ne kadar beğenerek veya favorilere ekleyerek kaydedebiliyor olsak da bazı durumlarda indirme gereksinimi de duyabiliyoruz. Bu konuda TikTok uygulaması içerisinde bazı çözümler bulunuyor.

Bunların yanı sıra internet siteleri üzerinden logosuz TikTok videosu indirme şansınız da bulunmakta. TikTok üzerinde yayınladığınız videonun logosuz bir kopyasını kaydetmeyi unutmuşsanız logosuz indirme seçenekleri ile indirerek Instagram Reels üzerinde paylaşabilirsiniz.

TikTok Uygulamasından Video İndirme

TikTok uygulamasından video nasıl indirilir? TikTok uygulaması içerisinde her video için değil ancak indirme özelliği açık olan videolar için indirme seçenekleri mevcut durumda.

İndirme işlemlerini yerine getirebilmek için önünüzde iki farklı yol bulunmakta. Bu yolları izleyerek sorunsuz şekilde video indirme şansınız bulunmakta. Bu yöntemler başta da söylediğimiz gibi her video için geçerli olmayabilir.

·        İndirmek istediğiniz videoyu bulun.

·        Üzerine uzun basılı tutun.

·        Gelen seçenekler arasından “İndir” seçeneğine tıklayın.

·        Biraz bekleyin ve yüzdelik dilimin dolmasını sağlayın.

·       Bekleme sonrasında video galerinize kaydedilmiş olacaktır.

Bazı telefonlarda videoların üzerine uzun basılarak bu panellere erişmek mümkün durumda olmuyor. Bu gibi durumlarda izlemeniz gereken adımlar oldukça basit.

İndirmek istediğiniz videoyu bulun.

Sağ alt köşede bulunan “Paylaş” butonuna tıklayın.

Gelecek alandan “İndir” seçeneğine tıklayın, indir seçeneği yoksa Whatsapp seçeneğine tıklayın.

Bir süre beklettikten sonra uygulamayı kapatın.

Galerinize gittiğinizde videoya erişebilir durumda olacaksınız.

TikTok Logosuz Video Nasıl İndirilir?

TikTok Logosuz Video nasıl indirilir? Her ne kadar bu yöntem genelde kötü düşüncede olanlar tarafından kullanılıyor olsa da videoları çalma amacı ile kullanmanızı önermemekteyiz.

Söz konusu logosuz video indirme yöntemini galerinize orijinalini kaydetmediğiniz videoyu indirme amacı ile kullanabilirsiniz. Bunun için izlemeniz gereken basit adımlar bulunmakta sırası ile uygulayarak sonuç alabilirsiniz.

 İndirmek istediğiniz videoyu bulun.

Sağ alt kısımdan “Paylaş” seçeneğine tıklayın.

Bağlantıyı kopyala kısmına tıklayın.

Buraya tıklayarak filigranız tiktok video indirme sitesine gidin.

Gelecek olan boşluk alana linkinizi girin ve “İndir” seçeneklerinden size uygun olanı seçin. Kısa bir süre içerisinde video galerinize kaydedilecektir.



1 Yorumlar

  1. Son günlerde tiktok kullanım oranı özellikle gençler arasında çok yüksek.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu