Son eklenen

Telegram’dan Para Kazanmanın 5 Yolu



Bir mesajlaşma uygulaması olarak bilinen telegram, çevrimiçi para kazanmak için en iyi uygulamalardan bir tanesidir. İster bilgisayarınızda isterseniz telefonunuzda kullanabileceğiniz bir yazılımdır. Dünya genelinde 500 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulanan uygulamaya her gün binlerce yeni kişi katılıyor. Bu sayede Telegram’dan para kazanmak daha kolay oluyor.

Telegram tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Ürünlerinizi pazarlamak ya da daha geniş kitlelere seslenmek istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Ayrıca para kazanmanın tek yolu ürünlerinizi pazarlamakta değil. Açıklayacağımız diğer yöntemlerle de uygulama üzerinden güvenilir yollardan para kazanabilirsiniz. Yazımızda telegram üzerinden para kazanmanın 5 yolunu sizlerle paylaşacağız.

Ürünlerinizin Reklamını Yapmak

Telegram gruplarında yaklaşık 200.000 kişi yer alabiliyor. İlk olarak kendinize bir grup kurup grubun reklamını yaparak üye sayısını artırabilirsiniz. Grupta ne kadar çok kişi olursa işiniz de bir o kadar kolaylaşacaktır. Daha sonra satışınız yapacağınız ürünleriniz reklamını yaparak kendinize müşteri kitlesi bulabilirsiniz.

Eğer ticaret işleri ile uğraşıyorsanız hiç çekinmeden bu yönteme başvurabilirsiniz. Çünkü bunu yapmak için herhangi bir harcama veya ödeme yapmanıza gerek yoktur.

Telegram Botları Oluşturup Satmak

Bu yoldan para kazanmak için ilk olarak Telegram’da bot oluşturmayı öğrenmeniz gerekiyor. Bu sayede Telegram üzerinde para kazanabilirsiniz. Örneğin; bir ayakkabı mağazasının bot kullanıcıya ihtiyacı var ve nasıl yapacağını bilmiyor. Sizde bu mağazaya belli bir ücret karşılığında Telegram botları oluşturup satarak para kazanabilirsiniz.

Telegram’da Kanal Satmak

Diyelim ki Telegram’da üye sayısı oldukça fazla olan bir kanalınız var ve artık işinize yaramıyor. Bu kanalı ihtiyacı olan mağazalara veya kişilere belli bir ücret karşılığında satarak para kazanabilirsiniz. Hatta dilerseniz boş zamanlarınızda kanallar oluşturup üye toplayabilir ve bu kanalların satışını yapabilirsiniz. Telegram’da kanal satmak para kazanmak için oldukça kolay bir yoldur.

Diğer kanalların Reklamını Yapmak

Kendi kanalınızda Telegram’da bulunan diğer kanalların reklamını yaparak para kazanabilirsiniz. Diğer kanal sahipleri kanallarındaki üye sayısını arttırmak isteyebilir. Sizlerde belirli bir ücret karşılığında bu kanalların reklamını yaparak gelir elde edebilirsiniz.

Telegram Danışmanı Olmak

Markalar kanallarla ilgilenmesi için danışman tutabilirler. Bunun için markaya özel içerikler hazırlayarak bunları yayınlamanız gerekir. Müşteriler ile iletişim kurarak sorularına cevap verebilirsiniz. Yine gerekirse reklam verenlerle telefondan iletişim kurabilirsiniz. Sizlerde Telegram’da danışman olarak kazanç sağlayabilirsiniz.

 

2 Yorumlar

  1. Ticaretle uğraşanlar için güzel bir imkan gibi görünüyor. İyi haftalar, iyi bayramlar dilerim 😊🍬🤚

    YanıtlaSil
  2. Telegram hesabım var ama hiç kullanmıyorum. Mutlu bayramlar ☺️

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu